Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Transit vs. Honda S2000 / Istanbul Trafiği

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Namessar said:

KHaRoN said:

izlemedim , sadece basliga bakarak yaziyorum;

insallah tuvturk de muayeneden kalirlar. en buyuk beddua bu arabasi olana

kosiflerin trafik musaviri benim hanimin arabasinin ruhsatini 2 kere yanlis duzenlettirdi, 2 kere kaldim tuvturk muayenesinden.

dusmanima vermesin.

benim de topu topu 2 koltugu ruhsata yanlis yazdiklari emniyet ruhsat kavgalarim oldu.

dusmanimin basina gelebililir.
Sosyal ağlarda paylaş

koltuk sayisindan kalsam cildiririm herhalde :P

bende once tavani siyah kendisi gri araba neden gri yaziyor sadece ruhsatta diye kaldi. duzelttirdiler. ancak duzeltilmis ruhsata dizel yazmislar. kimsenin aklina gelmedi tabi bir daha bakmak. eskisinde duzgundu cunku.

bir daha kalinca muayenede, geri gitti gene duzeltildi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Polise ihbar edilecek kisi: Harun Taştan
Plaka No: 34 E 1649
Arac Tarif: Siyah Sikimtrak modifiyeli S2000
Delil Video: www.alkislarlayasiyorum.com/icerik/98696/istanbul-trafiginde-makas-atanlara-kafa-tutan-transit

Haydi gencler, masum insanlarin hayatlarini resmen riske atan, kasteden bu picleri tek tek polise ihbar edelim!

Trafik Denetleme Şube Ihbar: (0212) 214 41 50
Web: www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34

dhfgh
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim koltuk sayısını 7 yerine tescil belgesinde 5 olarak yazmış oldukları için ben de TUV'ün kapısından dönenlerdenim :D

Buradan Trafik Şubesine kafam girsin demek istiyorum. Geri zekalı birinin hatalı daktilo/klavye basmasına karşın zaman/emek/para/sinir harcayanlar bizler oluyoruz.

Video'daki şahısların da ilk metal elektrik direğine yanlayarak girip araç içerisinde sıkışıp kalarak çevredekilerin 'ahan da işte böyle olursunuz' bakışları altında 'imdat' diye bağırmalarını ve kurtarılmaları sonrasında da hastaneden çıkarken kulaklarında doktorun şu son sözlerinin 'üzgünüz ayak bilelerinize platin yerleştirdik, artık araç kullanmanız imkânsız' yankılanmasını diliyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...