roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 İbretlik http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98696/istanbul-trafiginde-makas-atanlara-kafa-tutan-transit Gerçi videonun çok da transitlik bi şeyi yok ama. Neyse bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hepsi kendi kendilerine ölür umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 s2000 li kesin ölür ya da videoyu çekenlerin köylülüğü beni üzdü.kimlerin korveti var sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ahahaha aynen, ben de şoke oldum arabanın Corvette olduğunu görünce. Şöyle bi ortam var resmen arabada http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/59833/tofas-sahin-hastaligi-yanlamak-kufur-icerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 "murat, bu lastikte gitti murat" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 en bayıldıgım da bu heriflerin hala video cekerken kameranın rüzgara maruz kalmamasi gerektigini ogrenememesi. cok bayıktı valla 3.dkda kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 izlemedim , sadece basliga bakarak yaziyorum; insallah tuvturk de muayeneden kalirlar. en buyuk beddua bu arabasi olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Plaka okunuyor, internetten şikayet ettim. Bakalım birşey çıkar mı :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 KHaRoN said: izlemedim , sadece basliga bakarak yaziyorum; insallah tuvturk de muayeneden kalirlar. en buyuk beddua bu arabasi olana kosiflerin trafik musaviri benim hanimin arabasinin ruhsatini 2 kere yanlis duzenlettirdi, 2 kere kaldim tuvturk muayenesinden. dusmanima vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 transit'li iyi trollemiş, bide subaru olaymış altında, aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bunların kafalarına sıkacaksın bak bir daha yapıyorlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Namessar said: KHaRoN said: izlemedim , sadece basliga bakarak yaziyorum; insallah tuvturk de muayeneden kalirlar. en buyuk beddua bu arabasi olana kosiflerin trafik musaviri benim hanimin arabasinin ruhsatini 2 kere yanlis duzenlettirdi, 2 kere kaldim tuvturk muayenesinden. dusmanima vermesin. benim de topu topu 2 koltugu ruhsata yanlis yazdiklari emniyet ruhsat kavgalarim oldu. dusmanimin basina gelebililir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 koltuk sayisindan kalsam cildiririm herhalde :P bende once tavani siyah kendisi gri araba neden gri yaziyor sadece ruhsatta diye kaldi. duzelttirdiler. ancak duzeltilmis ruhsata dizel yazmislar. kimsenin aklina gelmedi tabi bir daha bakmak. eskisinde duzgundu cunku. bir daha kalinca muayenede, geri gitti gene duzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 sequo transitin şöförüne sponsor olsun asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 said: Polise ihbar edilecek kisi: Harun Taştan Plaka No: 34 E 1649 Arac Tarif: Siyah Sikimtrak modifiyeli S2000 Delil Video: www.alkislarlayasiyorum.com/icerik/98696/istanbul-trafiginde-makas-atanlara-kafa-tutan-transit Haydi gencler, masum insanlarin hayatlarini resmen riske atan, kasteden bu picleri tek tek polise ihbar edelim! Trafik Denetleme Şube Ihbar: (0212) 214 41 50 Web: www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34 dhfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 siyah skimtrak muazzam bi arac tarifi, literaturde yer bulmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hahah tarif supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ed3cPTZ_e6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 s2000 2005 model 50-60 bin bandinda alinabiliyor. cok degil 2-3 sene sonra yanlamaci abilerin elinde ciyaklayacak hale gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 50-60 bine alırsında piyasada temiz e36 e46 ci kalmadıgı gibi s2k da kalmadı :) mantıklı değil yani 50bine satılıyo olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 vay anasını bildiğin nfs çıkarmış şu kadar arabadan. http://www.youtube.com/user/barisbozyakali?feature=watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kaldırıma vurmuş, dönerken farı düşüyor :D. Şaka amaçlı video galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Selam, Benim koltuk sayısını 7 yerine tescil belgesinde 5 olarak yazmış oldukları için ben de TUV'ün kapısından dönenlerdenim :D Buradan Trafik Şubesine kafam girsin demek istiyorum. Geri zekalı birinin hatalı daktilo/klavye basmasına karşın zaman/emek/para/sinir harcayanlar bizler oluyoruz. Video'daki şahısların da ilk metal elektrik direğine yanlayarak girip araç içerisinde sıkışıp kalarak çevredekilerin 'ahan da işte böyle olursunuz' bakışları altında 'imdat' diye bağırmalarını ve kurtarılmaları sonrasında da hastaneden çıkarken kulaklarında doktorun şu son sözlerinin 'üzgünüz ayak bilelerinize platin yerleştirdik, artık araç kullanmanız imkânsız' yankılanmasını diliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 arabayı kullanan da çocuk bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Teckturkeyden çıktı arkadaş:) http://www.techturkey.com/forum/sohbet/142702-trafik-canavari-s2000.html Bu arada bide boşuna şikayet etmeyin. Çünkü: said: araba satılmıs plaka dusmus ne olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar