roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Özet: Mühendis adayı için ezber derslere çalışma/kopya çekme yöntemleri. Normalde çok iyiyim ama sevmediğim derslerde kötüyüm. 5. senem. bu dönem 6, önümüzdeki dönem 9 ders var. 7 Ocak'ta başlayan final döneminde sınavına gireceğim dersler ve vize notları: Akışkanlar mekaniği: 30 (Bunu rahat kurtarırım, yapabiliyorum Hidroloji: 30 (70 bekliyordum, bi yerde patlamışız. Bunu da rahat hallederim.) ÇED: 28 (mevzuat dersi, sırf ezber) Organik kirleticiler: 13 (sırf ezber) Su kimyası: 69 (OK) Temel İşlemler: 42 (Bunu da hallederim gibi geliyo.) ÇED 4, Su kimyası 2, onların dışındaki tüm dersler 3. sınıf dersi. Artık kurtulmam lazım ve daha çalışmaya başlamadım. Bana gaz verin, kopya çekme yöntemleri falan söyleyin. Staj yaptığım yerlerden mail geliyo mezun olmadın mı mal bitir okulu gel diye, erasmustaki danışmanım profesör emeklilik maili attı sen gelene kadar emekli oldum diye, halen çalıştığım yere haziranda mezunum takılıcaz dedim, haziranda maaşı keserler muhtemelen, okuldaki hocalar kıl oluyo, bölümde not sağlayıcı arkadaş stoğum bitmek üzere. Yani verdim, verdim. İkisi seçmeli 3 salak sözel ders yüzünden okul 1+4+2'ye uzayacak. Nefret edicem, dropout furyasına katılıcam. Mark zuckerberg olucam. Başarı hikayelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 okul kadar farazi birşey yok sana katkısı 0 bence yol yakınken bırak gitsin. jobs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ulan nesi yol yakın, 130 ders vermişim kalmış 9 tane. (salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 8 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kardeş, college dropoutların oralama gelirini Gates ve o gibiler arttırıyor. O okulu bitirecen. Dropout ol ve gör üçüncü dünya ülkesinde lise diplomasıyla ortada dolaşmak neymiş istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 okuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hocalara aglayacaksın yapacak bisey yok senın ıcın bu saatten sonra. kopya cek veyahut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 derslere devam oranın %kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Devam zorunluluğu olan tüm dersleri verdim. Sadece sınavlara gidiyorum şu an. Kopmamın en büyük sebebi de o zaten... Geçen sene 16+15 ders vermiştim derslere giderek, bu sene gerek kalmadı diye işte. Sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 okul çok overrated ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 işe bi dönem ara verip kasman tavsiye ederim ekonomik olarak çok sıkışıklığın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 İş home office zaten ya, ofise ayda 1 gün falan anca gidiyorum. Son 2 ayımı tembellik, inanılmaz zihni sinir projeleri hazırlama ve ar-ge teşvikleri, proje yarışmalarına katılma, sabah akşam bir şeyler okuma (quora falan) ve sporla geçirdim. Ders. Ders. Kopya çekmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Hep 4+4+4 yüzünden olm Ünide 3+1+2+2+4+0 şeklinde kombinlemeye çalışıyoruz biz onu, ordan sorun çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 askere git bebegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Açıkçası mühendislik okudum ama bitiremedim. 3 dersim kaldı ama olmadı, kafa basmadı. Başarı hikayesi midir bilemem ama 5 sene reklam yazarlığı, şu anda da özel sektörde yöneticilik yapıyorum. Her şey üniversite değil ama bir çok insan, aileler dahil bunu anlamıyor. Tiyatro okumak istemiştim, olduramadım. Bu hale geldik. Belki bir zaman ayırıp kalan 3 dersi verir mezun olurum. Olunca ne olacak, ne fark edecek bilmiyorum ama birilerinin içi rahatlar herhalde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 7 senede bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ÇALIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bide okul bi şekilde bitiyor abi ya. Bazıları var hiçbi sorun yokken bitiremiyorlar, onlara şaşıyorum ben. Sen bildiğim kadarıyla erasmusa fln gittin, hadi orda ders kaybı fln, normal. Kimisi var çalışmak zorunda kalıyor maddi durumdan ötürü, derslere gidemiyor fln, geç bitiriyor, normal. Kimisi var, aile problemleri fln oluyor, geç bitiriyor, normal. Sağlık sorunu olanlar var, geç bitiriyor, normal. Ama bi kesim var, hiç bişey yok, ama bitiremiyor aga. Sevmiyosan niye seçtin. Seviyorsan ama bitiremiyorsan nasıl oluyor bu iş? 1 derse kalsan anlarım da 2. sınıfta dönüp dolaşanlar var fln. Ben o kesimi hiç çözemedim ya. Sınavdan sonra binanın dışına çıkıp "hayat çok zor pampa" bakışlarıyla sigara içiyorlar birde, drama fln. Cidden çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Fistan said: ÇALIŞ Bu kadar basit. Ezber dersler hakkinda ne bekliosunuz anlamiyorum. Bu isin bi trick'i falan yok yani oturup ezberliosun. Sacma mi? Sacma. Onlari ezberlemeye calisirken kaybettigin zaman sana kafayi yedirtiyor mu? Evet. Care yok ama. Hayatta surekli olcak boyle engeller. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sözel bir bölümü 6.5 senede bitirdim gururluyum , mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben 3. sınıfa nasıl geldim halen muallak orası. 20 civarı ders geçmişim toplamda 12 saat çalışmışlığım yok. çalışsaydım keşke de alttan ders bırakmasaydım. Ama ne zaman dersin başına geçsem (özellikle sayısal olanlar) bir uyku basıyor ki anlatamam. Sözel olan dersler (meselam hukuk, davranış bilimleri) de bir o kadar eğlenceli geliyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bölüm sevmemek eğer 2. sınıfta falan fark edilirse zaten bırakmak lazım, ben herkese söylüyorum bunu. Ama 4-5 sene geçirmiş, mezun olmayan 3-5 ders kaldıysa da bi zahmet bitirmek lazım yani :) Bakalım. Sözel kasmak lazım ve inanılmaz sıkılıyorum. Nası olacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 geçen sene 31 ders verdiysen neye ağlıyosun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bizim boş bi ev vardı, sözel dersleri orda çalışıyodum ben. Masa, sandalye ve çekyattan başka bir şey yoktu evde. Sözel dersler zaten öyle düzenli çalışmayla olmuyor, 1-2 akşam önceden yumulacaksın o göt sıkışıklığıyla özet çıkartıp sonra özeti ezberliyceksin. Ama hiç öyle interneti açayım, 5dk bakayım, 2 şarkı dinliyim, 1 dizi izliyim demiyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 SeaGle said: Ama bi kesim var, hiç bişey yok, ama bitiremiyor aga. Sevmiyosan niye seçtin. Seviyorsan ama bitiremiyorsan nasıl oluyor bu iş? 1 derse kalsan anlarım da 2. sınıfta dönüp dolaşanlar var fln. Ben o kesimi hiç çözemedim ya. Sınavdan sonra binanın dışına çıkıp "hayat çok zor pampa" bakışlarıyla sigara içiyorlar birde, drama fln. Cidden çözemiyorum. bu benim. liseden sonra topçu popçu tiyatrocu ressam olacak adamları gönderiyorlar fen bilimlerine 4 yıllık okul bitirsinler diye. drop out desen, benim oğlum üniversite mezunu olamayacak mı diyor. o konulara hiç girmeyin vallahi içinden çıkılmıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar