river170 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Yeni almış olduğum henüz 2 aylık erkek iran kedimle, ailevi bir sağlık sorunundan dolayı ilgilenemiyorum, bu tatlı hayvandan vazgeçilmez ama mecburen vermek istiyorum. Bilindiği üzere bu kediler ilgiyi ve sevgiyi beklerler henüz çok küçük olduğu için alışmasıda kolay olacak çok severek aldığım kedimin sağlıklı bir ortamda olması benide mutlu edecek, Kedim siyah beyaz veteriner kontrolünde sağlık karneli aşıları yapılarak alındı, herhangibir sağlık problemi yok tuvalet eğitimi tam, kafesi ve aksesurları özel tarağı, kumu, maması vs. var bana daha fazlasına malolmuş olmasına rağmen 600tl ye vermeyi düşünüyorum,fotografları gönderebilirim ilgilenen kişilerle detayları görüşebiliriz. mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Vermek=bedelsiz bir verme durumu. Para miktar belirtilmiş verme eylemi: SATMAK. 2 aylık erkek iran kedini satıyorsun. Adeta bir mal gibi. Araç gibi satıyorsun canlı hayvanı lan. Hiç mi vicdan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 uygun fiyat verene veriomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 mail adresini kopyaladım malum sitelerde sahte profiller oluşturuyorum saati 100 TL yazdım, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 islami usüllere uygun mu doğdu bu kedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Masakari said: mail adresini kopyaladım malum sitelerde sahte profiller oluşturuyorum saati 100 TL yazdım, kolay gelsin. agsydfgydsagfygsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 lan telefonunu isteyip verseydiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 600 liraya veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
river170 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 arkadaşlar ben bu kediyi bedava almadım neden bukadar eleştirdiniz bunuda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sitenin adı paticik diye illa panter emel mi kesilmemiz gerekiyor fdgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 diğer topikte de baska bır arkadas kedı almıs para ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 adam petşopçu falan ya muhtemelen mesaj ticaret kokuyor direk satıyorum dese daha mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 river170 said: arkadaşlar ben bu kediyi bedava almadım neden bukadar eleştirdiniz bunuda anlamadım herkes sizin gibi değil demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 çoğu insan bilinçli hayvansever burda canlılara mal muamelesinden hoşlanmıyoruz kediye para verdiysen senin problemin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Canlı alım-satım yapmıyoruz, yaptırmıyoruz. Yapanı da sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Jaegerjaquez said: çoğu insan bilinçli hayvansever burda canlılara mal muamelesinden hoşlanmıyoruz kediye para verdiysen senin problemin o iran kedisini tameleyip mi edinsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bariz petşopçu adam ya, 600e veriyormuş Bence başlık üyeylen birlikte silinse en güzeli, siteyi lekeliyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
river170 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 neyse hayvan severlerden özür diliyorum öylise hemen çullandınız amaç ticaret değil petspc falan da değilim sadece kediyle şuan hastamızdan dolayı ilgilenemediğimz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 elesso said: Jaegerjaquez said: çoğu insan bilinçli hayvansever burda canlılara mal muamelesinden hoşlanmıyoruz kediye para verdiysen senin problemin o iran kedisini tameleyip mi edinsin? illa paraylamı almak gerekiyor faceten hayvansever sayfalara falan baksan günde 50 tane oluyor cins kedi/köpek sahiplendirmek isteyen kişiler pet shopların hayvan satışının direk yasaklanması gerek hayvanların ticareti yasaklanmalı hatta ticaret adı altında ne biçim işkence görüyor hayvanlar aç susuz kalıyolar pet shopta çiş/kaka yapmasınlar kafese diye vsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kadıköy belediyesi petşopta satışı yasaklamıştı.uyguluyorlar mı acaba artık.pek dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 valla bi hayvan alacak olsam gider petshoptan secerek alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
river170 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 silseniz nolur arkadaşım ya bukadarı ayıp bence ayıp ediyosunuz sizinki hakaret asıl siz tacirsiniz ettiğiniz laflara bakın, ben özür msjı yazdım siz neler yazmışsınız , sen gider sokaktan alırsın herkes farklı ben özene bezene aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 petşop değil de çiftlik tarzı olmalı ztn petşoplara ordan geliyor hayvanlar yazık.hem analarından kardeşlerinden ayrılıyorlar.hemde ufacık yere tıkıyorlar hayvanları çoğu da satılmıyor kafeslerde büyüyorlar kücücük kafeste 6 aylık koca koca goldenlar oluyor.sonra uyutuyorlardır herhalde. ha nolur petşopa gidersin bana şu cins getir dersin.getirir direk alırsın sipariş yöntemiyle.alıp vitrinde dizmenin anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 vuruğu çıkığı var mı? ona göre pazarlık yapıcam. tanıdık usta varsa gidip gösterelim öyle alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 river170 said: arkadaşlar ben bu kediyi bedava almadım neden bukadar eleştirdiniz bunuda anlamadımannen baban da seni bedavaya mal etmedi, uygun bir ücret karşılığında satsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar