Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2AYLIK ERKEK İRAN KEDİMİ VERİYORUM

river170

Öne çıkan mesajlar

Yeni almış olduğum henüz 2 aylık erkek iran kedimle, ailevi bir sağlık sorunundan dolayı ilgilenemiyorum, bu tatlı hayvandan vazgeçilmez ama mecburen vermek istiyorum. Bilindiği üzere bu kediler ilgiyi ve sevgiyi beklerler henüz çok küçük olduğu için alışmasıda kolay olacak çok severek aldığım kedimin sağlıklı bir ortamda olması benide mutlu edecek, Kedim siyah beyaz veteriner kontrolünde sağlık karneli aşıları yapılarak alındı, herhangibir sağlık problemi yok tuvalet eğitimi tam, kafesi ve aksesurları özel tarağı, kumu, maması vs. var bana daha fazlasına malolmuş olmasına rağmen 600tl ye vermeyi düşünüyorum,fotografları gönderebilirim ilgilenen kişilerle detayları görüşebiliriz.
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

Jaegerjaquez said:

çoğu insan bilinçli hayvansever burda canlılara mal muamelesinden hoşlanmıyoruz kediye para verdiysen senin problemin o

iran kedisini tameleyip mi edinsin?

illa paraylamı almak gerekiyor faceten hayvansever sayfalara falan baksan günde 50 tane oluyor cins kedi/köpek sahiplendirmek isteyen kişiler pet shopların hayvan satışının direk yasaklanması gerek hayvanların ticareti yasaklanmalı hatta ticaret adı altında ne biçim işkence görüyor hayvanlar aç susuz kalıyolar pet shopta çiş/kaka yapmasınlar kafese diye vsvsvs
Sosyal ağlarda paylaş

petşop değil de çiftlik tarzı olmalı

ztn petşoplara ordan geliyor hayvanlar yazık.hem analarından kardeşlerinden ayrılıyorlar.hemde ufacık yere tıkıyorlar hayvanları

çoğu da satılmıyor kafeslerde büyüyorlar

kücücük kafeste 6 aylık koca koca goldenlar oluyor.sonra uyutuyorlardır herhalde.

ha nolur petşopa gidersin bana şu cins getir dersin.getirir direk alırsın sipariş yöntemiyle.alıp vitrinde dizmenin anlamı yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...