Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chai tea latte nane ve munis

cumburlop

Öne çıkan mesajlar

normalde starbuckstan hoşlanmayan (sebepli gıcıklık: içtiğim türk kahvesinin içinde kahve çekirdeği çıkmasından sonra mikseler gitmem demiştim ki haklı da sayılmam hala kahve konusunda.) biriyim, ama gel gelelim(gel de baba gelelim heyaalllaa aalla alllaa heey aallaa şlakflasf) iş arkadaşlarımdan(friends) biri sayesinde gitmiş bulundum.

tabi ki ne içilir ne edilir bilmeyen starbaks kültürsüzü ben, arkadaşa bıraktım, ne içersen ondan alıyım bari dedim. o munis, o şeker, o tavrını sevdiğim arkadaşım çayii tayii latte na ne (!?) tarzı bişeyler söyledi. hatta bişeyi de bol olmayacakmış falan.
neyse zaten yarısına kadar içip beğenmezsek geri getirip başka bişey(sanki diğerleri çok şahane içeceklermiş gibi) alabiliyomuşuz.

*bak içecek dedimde aklıma ne geldi, bi anımı anlatıcam.
geçen sene üniversitenin ilk zamanları arkadaşlarla yeni tanışmışız henüz kaynaşma aşamaları falan, dedik çıkalım gezelim. forum bornovayı falan gezdik, en son bi kahve içelim dinlenelim lan diyerekten starbucksa girdik.

ne içelim falan diye konuşuyoruz, ben o zamanda ne var ne yok bilmediğimden (ki o ilk anlattığım çekirdek olayıda az sonra olacak) türk kahvesi içerim dedim..

ama asıl bomba kişinin yani fuki‘nin(furkan, 19, kayseri lksajdfas) “bende kola alayım kahve istemiyorum” demesiyle (ki henüz çokta samimi değiliz amk yoksa randomun alllanı patlatacaktım kajshdfasf) malesef ufak çaplı bir randomla idare ettim ama yurtta kaldığım o 4 ay boyunca ne ortamlarda rezil ettim fukiyi ne kahve diyarlarında ‘fukiye bi kola, az şekerli olsun lakjsdfasf’ diyerek o muhteşem anı defalarca yaşattım.
(starbucks’ta kola satılmadığını bilmediğinizi söylemeyin sakın lan aklshjdfa)

neyse efenim, benim munis arkadaşımın defalarca içtiği halde ismini hala zor söylediği tekerlemeli içeceğin en sonunda tadına bakabildim ve olm yok böyle bir tat! (biraz sahlepe benziyor falan ama çok daha egzantrik)

yazarken canım çekti yemin ediyorum. evde yapılabilecek bişey olsa yapacam da meretin içinde bi sürü şey var, tutturamam hayatta. ayrıca küçük boyunun 5.5tl olmasından dolayı da insanı chai tea latte nane alıp, yarısını içtikten sonra beğenmedim diye geri verip yine chai tea latte nane isteyecek kadar yüzsüz yapabilir(fena fikir değil lan sanki?). birde sosyal mesaj verip yazımı bitiyorum artık, siz siz olun öyle mikseler gitmemmiş, o kadar para verilir miymiş diye saçmalamayın. starbucks’ı sevin.

ben bi chai tea latte nane alayım. (artık kopyalamadan yazabiliyor, teklemeden söyleyebiliyorum lan eheh.

fukiye de bi kola, az şekerli ve yanında pipetiyle lüften lkasjdfasf

munis arkadaşım’a da bir ben lütfen. içsin beni, yesin beni.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

sen emeklisin ama bram..
sen emekli bir albaysın...

hayırdır? ne zaman first name basise geçtik? Kömürcü Bey diye hitap edeceksin.

Ayrıca forumu kıs, rus karısını çoğalt.

Saygılar.

Albay demeyin olm. Albay'ım diye kendimi pazarladığımı sanar Büyük Takip, ondan sonra başım belaya girer falan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...