cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 normalde starbuckstan hoşlanmayan (sebepli gıcıklık: içtiğim türk kahvesinin içinde kahve çekirdeği çıkmasından sonra mikseler gitmem demiştim ki haklı da sayılmam hala kahve konusunda.) biriyim, ama gel gelelim(gel de baba gelelim heyaalllaa aalla alllaa heey aallaa şlakflasf) iş arkadaşlarımdan(friends) biri sayesinde gitmiş bulundum. tabi ki ne içilir ne edilir bilmeyen starbaks kültürsüzü ben, arkadaşa bıraktım, ne içersen ondan alıyım bari dedim. o munis, o şeker, o tavrını sevdiğim arkadaşım çayii tayii latte na ne (!?) tarzı bişeyler söyledi. hatta bişeyi de bol olmayacakmış falan. neyse zaten yarısına kadar içip beğenmezsek geri getirip başka bişey(sanki diğerleri çok şahane içeceklermiş gibi) alabiliyomuşuz. *bak içecek dedimde aklıma ne geldi, bi anımı anlatıcam. geçen sene üniversitenin ilk zamanları arkadaşlarla yeni tanışmışız henüz kaynaşma aşamaları falan, dedik çıkalım gezelim. forum bornovayı falan gezdik, en son bi kahve içelim dinlenelim lan diyerekten starbucksa girdik. ne içelim falan diye konuşuyoruz, ben o zamanda ne var ne yok bilmediğimden (ki o ilk anlattığım çekirdek olayıda az sonra olacak) türk kahvesi içerim dedim.. ama asıl bomba kişinin yani fuki‘nin(furkan, 19, kayseri lksajdfas) “bende kola alayım kahve istemiyorum” demesiyle (ki henüz çokta samimi değiliz amk yoksa randomun alllanı patlatacaktım kajshdfasf) malesef ufak çaplı bir randomla idare ettim ama yurtta kaldığım o 4 ay boyunca ne ortamlarda rezil ettim fukiyi ne kahve diyarlarında ‘fukiye bi kola, az şekerli olsun lakjsdfasf’ diyerek o muhteşem anı defalarca yaşattım. (starbucks’ta kola satılmadığını bilmediğinizi söylemeyin sakın lan aklshjdfa) neyse efenim, benim munis arkadaşımın defalarca içtiği halde ismini hala zor söylediği tekerlemeli içeceğin en sonunda tadına bakabildim ve olm yok böyle bir tat! (biraz sahlepe benziyor falan ama çok daha egzantrik) yazarken canım çekti yemin ediyorum. evde yapılabilecek bişey olsa yapacam da meretin içinde bi sürü şey var, tutturamam hayatta. ayrıca küçük boyunun 5.5tl olmasından dolayı da insanı chai tea latte nane alıp, yarısını içtikten sonra beğenmedim diye geri verip yine chai tea latte nane isteyecek kadar yüzsüz yapabilir(fena fikir değil lan sanki?). birde sosyal mesaj verip yazımı bitiyorum artık, siz siz olun öyle mikseler gitmemmiş, o kadar para verilir miymiş diye saçmalamayın. starbucks’ı sevin. ben bi chai tea latte nane alayım. (artık kopyalamadan yazabiliyor, teklemeden söyleyebiliyorum lan eheh. fukiye de bi kola, az şekerli ve yanında pipetiyle lüften lkasjdfasf munis arkadaşım’a da bir ben lütfen. içsin beni, yesin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tl ; dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 paragraf önemli bir icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 cidden cok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 paragraf pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 paragrafladım anlam kaçması olmamıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 paragraf için teşekkürler.diğer arkadaşlar okursa özet geçebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 starbuck'ı da sevmiyor adam. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ..okumadığınız için teşekkürler kahjfsfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Olaya fuki girince koptum ben valla. Fuki kola içen bir birey sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben de denedim, denemedim değil. Fakat Furkan'a gelince ben de koptum okumaktan. bu arada chai tea latte güzel bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bi çay ti late var, başka da bişey anlamadım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 de'ler ayrı olacak. ben starbucks'ta sadece sade filtre kahve içiyorum. şeker bombası, aroma çorbası içecekler beni kendilerine çekmiyor pek. hayat güzel. takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sen emeklisin ama bram.. sen emekli bir albaysın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sanırım itü sözlükte bi kız itiraf kısmına yazmıştı. starbucks'da garson bey ismini sorunca 'HAYIRDIR???' çekmiş. ahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 furkan diye biri var. Kola istemiş. Cumhurlop da kızmış. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Olur öyle deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ben de geçen gün ice tea latte susuz dedim yanlışlıkla, kasadaki kız yapmak için arkasını döndü, sonra geri gelip bizde öyle bişey yok ki dedi. 7 saniye boş boş baktık birbirimize. Ama chai tea latte güzel bişey cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 en iyi ispinozlar alemdaginda cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dasaaa said: sen emeklisin ama bram.. sen emekli bir albaysın... hayırdır? ne zaman first name basise geçtik? Kömürcü Bey diye hitap edeceksin. Ayrıca forumu kıs, rus karısını çoğalt. Saygılar. Albay demeyin olm. Albay'ım diye kendimi pazarladığımı sanar Büyük Takip, ondan sonra başım belaya girer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abicim rusları az daha çoğaltırsam hanım sorun çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Burçine o konuda ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kozalak said: Burçine o konuda ben de çok kırgınım. neden burçin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar