Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde l.a. noire sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
var mı yaşayan ya ? launcdan sonra pop-up şeklinde update ekranı çıkıyo tekrar launch ekranı çıkıyo sonra. basıyosun launcha nothing happens.

şu an araştırıyorum hala çözümü de administration ile ilgili bi çözüm vardı yaptım olmadı.

any ideas?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

çok bilmeden söyleceğim ama verify yaptın mı datayı? benim steamde yaşadığım bütün problemlerimin çözümü o oldu.

wat?

çok genel bi sorun ya seninki specific gibi geldi
Mesaj tarihi:
steamde library'de oyunu bulup sağ tıklıyorsun properitiesden local file a giriyorsun ordan verify local file integrity mi ne ona tıklıyorsun. bende fear çalışmadı demin sürekli göçüyordu, yaptım düzeldi. download yaparken net giderse, veya çok durdurup başlatırsan sapıtıyor eksik dosya çekiyor ve bir yerde kırılmaya sebep oluyor. bunu yaptığından a'dan z'e kontrol ediyor eksik dosyayı buluyor ve çekiyor. 3-4 oyunu bu şekilde düzelttim.

denemekten bir şey kaybetmezsin.
Mesaj tarihi:
valla durdurma olayını yaptım baya evet dediğini de şimdi yaptım dosya çekilicek dedi bekliyorum şuan bişey yapmadı

sanırım çözüme yaklaştım terazine nası abansam bilemedim ama bakalım olmadı daha dsf
Mesaj tarihi:
Validating açıkken sana ilerlemiyor gibi geliyordur o. Eğer validating i close der, ana menüde aşağı veya library'de games'den "downloads" a değiştirirsen dosyayı görebilirsin. Büyüklüğüne göre birkaç dakika veya saat alabilir.

Eğer hiç indirmiyorsa steam support a yazman gerek.
  • Yeni Oluştur...