Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 var mı yaşayan ya ? launcdan sonra pop-up şeklinde update ekranı çıkıyo tekrar launch ekranı çıkıyo sonra. basıyosun launcha nothing happens. şu an araştırıyorum hala çözümü de administration ile ilgili bi çözüm vardı yaptım olmadı. any ideas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 çok bilmeden söyleceğim ama verify yaptın mı datayı? benim steamde yaşadığım bütün problemlerimin çözümü o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aç kapa bi bilgisayarı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bingildak said: çok bilmeden söyleceğim ama verify yaptın mı datayı? benim steamde yaşadığım bütün problemlerimin çözümü o oldu. wat? çok genel bi sorun ya seninki specific gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 steamde library'de oyunu bulup sağ tıklıyorsun properitiesden local file a giriyorsun ordan verify local file integrity mi ne ona tıklıyorsun. bende fear çalışmadı demin sürekli göçüyordu, yaptım düzeldi. download yaparken net giderse, veya çok durdurup başlatırsan sapıtıyor eksik dosya çekiyor ve bir yerde kırılmaya sebep oluyor. bunu yaptığından a'dan z'e kontrol ediyor eksik dosyayı buluyor ve çekiyor. 3-4 oyunu bu şekilde düzelttim. denemekten bir şey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 valla durdurma olayını yaptım baya evet dediğini de şimdi yaptım dosya çekilicek dedi bekliyorum şuan bişey yapmadı sanırım çözüme yaklaştım terazine nası abansam bilemedim ama bakalım olmadı daha dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dosya çekiyorsa sorun çözülmüştür iyi eğlenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 çekmedi hacı ya çekilicek dedi çekmedi sdgldss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 1 files failed to validate and will be reacquired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Validating açıkken sana ilerlemiyor gibi geliyordur o. Eğer validating i close der, ana menüde aşağı veya library'de games'den "downloads" a değiştirirsen dosyayı görebilirsin. Büyüklüğüne göre birkaç dakika veya saat alabilir. Eğer hiç indirmiyorsa steam support a yazman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=26627103&posted=1#post26627103 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2263568 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yok olmadı yine. silip tekrar yüklücem son bi çare. 13 gb ya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Then, click the "Show settings for all users" button. Wtf? uyumlulukta yok bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 reinstall da olmadı. paramı geri istedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 geçenlerde bi oyunda problem çıkmıştı bende, steam'e restart atınca düzelmişti. restart attın steam'e di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar