Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Biri bi konuda #zurna yazmış gördüm neden olmasın dedim. IRC güzel bişeydir:) irc.guildintent.com'u açıverdim maksat eski günler şad etmek güzeldi ya #zurna günleri.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 patinin çok uzun süre bir irc serverı oldu hatta zamanında bi çok insan bende dahil bundan önceki yönetim orda çıkan isyandan banlandı felan #gecevardiyası idi odanın adı bu arada
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 en son varta kaçta kalmıştık?
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yok la bu sefer #zurna olsun adı gece güzel muhabbet döner. kurdum böyle bişey hatta kimse rumuz kaydedemesin diye servis bile kurmadım gir takıl çık gibi bişey oldu. rabet görürse serviste ekleriz:)
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 patatespresi said: bahamut yoksa gelmem tr-ircd kurcam şimdilik unreal var.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kashyyyk demek istiyorum. kashyyyk
Ren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 zurna çok gey ben gelmem. 1980de markete sabah almaya gidiyormuş gibi.
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 geceleri zengin olma tüyoları vercem lan :)
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 BonePART said: patinin çok uzun süre bir irc serverı oldu hatta zamanında bi çok insan bende dahil bundan önceki yönetim orda çıkan isyandan banlandı felan #gecevardiyası idi odanın adı bu arada ahh ahh ne özledim o sohbetleri
Akito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Sequoya said: geceleri zengin olma tüyoları vercem lan :) ooo
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ne kadar paradan bahsediyoruz ona göre yükleyecem
Ren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 PATİCİK KOM ÜYELERİ GECELERİ GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞÜP TOPLANTILAR YAPIYOR MU DEDİRTECEKSİNİZ
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ren said: PATİCİK KOM ÜYELERİ GECELERİ GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞÜP TOPLANTILAR YAPIYOR MU DEDİRTECEKSİNİZ evet
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Sayfanın üstündeki linklerden birisinin yerine link verilse, popup şeklinde açılıp irc'e bağlanıcak şekilde ayarlansa fena olmayabilir. edit : ama olmasın. yeteri kadar drama dönüyor zaten. göz önünde olunca iyice critler havada uçuşur.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Llama said: BonePART said: patinin çok uzun süre bir irc serverı oldu hatta zamanında bi çok insan bende dahil bundan önceki yönetim orda çıkan isyandan banlandı felan #gecevardiyası idi odanın adı bu arada ahh ahh ne özledim o sohbetleri komple bi yaz sürmüştü ordaki muhabbet sanırsam bi sürü süper insanna çılkgın muhabbet oldu pop diablesse zegna dyna dresquin eshreff felan zaten o grup sonra içmeye sışmaya gitmeye başladı beraber
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aaaaaaa seque biz dizi yapıyoruz sponsor olur musun?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Gelenlere ekran karti vermen lazim yoksa ciks. Hem telefonda irc var mi? Yoksa site daha iyi. Burasi olabilir. Gerci burada da post kasilmiyor ne yazsan bos peeh
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 GwindonSurion said: aaaaaaa seque biz dizi yapıyoruz sponsor olur musun? Yapimci kim sizin? Bir de senin menejerin/menajerin var mi (sdc merak)
Öne çıkan mesajlar