Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Halis'e ceza zaten verilmesi gerekiyor. İnsanlar ortadaki çelişkinin üstüne gideceği yerde üstteki gibi saçma sapan tartışmalara giriyor. Senin adamının cezası azaltıldı, senin adamına ceza verilmedi EYYAM!!! diye tartışılacağına şu yönetimlerin iki yüzlülüğü ve çelişkili hareketlerinin üstüne gidilseydi daha temiz bir ülke olurduk. Memleket olarak tek bildiğimiz ve becerebildiğimiz sidik yarıştırma, bir süreçten sonra da o salaklığa bağlıyor iyice ki onun bile sonunu getiremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 said: Galatasaray oy vermemişti böyle olaylar olacağını da söyleyerek, kafamız rahat eleştiriyoruz o yüzden. ben buna cevap vermiştim, senin son yazdığın baya alakasız. Galatarasay da destek verdi Demirören'e.Sadece taraftarın gözünü boyamak için katılmadılar oylamaya.zaten açıklamıştı yöneticilerinizden biri, demirören kesin seçileceği için oylamaya katılmaya gerek görmedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=3IgmAONispQ galiba sen de lugano gormeden basti, yaziktir vurmayin diyordun euh. elmander basgan olmasi gereken sekilde kirmiziyi yedi ve en azindan 1 mac aldi peki luganoya bu pozisyonda kirmizi cikti mi ya da goruntuler incelenip asiri sert faulden ceza aldi mi 1 mac da olsa? son olarak; http://www.yenimakale.com/haber_resim/galatasaray_uefa.jpg evet, lugano hala görmeden bastı dıyorum. ama luganonun bastığı yer zaten hakemin baktığı yerden bayağı uzaktaydı. bir atak olurken lugano geri falan koşuyodu sanırım. 1.5 yıl oldu o kadar net hatırlamıyorum. elmander kırmızıyı aldı, tahkim, hani güya fenerbahçenin elinde olan tahkim, tam da fenerbahçe maçı öncesi 4 maç olan cezayı 1 maça indirdi =) görüntülere bakarak. komedi bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Estel_Anorien said: fizban banlansın arkadaş. adam adminliği bıraktı çok bozdu.sus darbükatör seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 canum benim seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ekmeği tuza banıp yer gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yok hacı emrenin baroşa yapıp kariyerini bitiren faulü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 o zaman sana rıdvandan çalım yemiş hayrettin gibi sarılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ben de seni pratesin ortası kafasına çarpıp kazara gol atmış hakan şükür edasıyla öpüyorum karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hakemlerde ayaklanmış sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 of yemin ediyorum kafa çalışmıyo. hatalı olduğu belli olan kararın düzeltilmesinden ötürü hakemlik onuru blabla demişler. siz zaten onursuzsanız, onursuzluğunuzun arkasında duruyorsanız; hatanızı kabullenmiyorsanız beter olun, her maçta ana avrat küfür edildiğinde üzülmeyelim zaten. açıklamayı yapan "faal futbol hakemleri derneği"nin başkanı akp vekili, başkanvekili de kuddusi müftüoğluymuş. bu derneğin herhangi bir açıklamasını okuduğum için harcadığım saniyelere acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ne kadar ağlayan var lan bu başlıkta. Korkmayın gençler Meireles tek başına şampiyon yapamaz Fenerbahçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Borlach said: Ne kadar ağlayan var lan bu başlıkta. Korkmayın gençler Meireles tek başına şampiyon yapamaz Fenerbahçeyi. Hı hı evet zaten biz korkuyoruz, sanki Meireles'li Fener'i yenmemiş gibi korkuyoruz. Zaten Meireles adam öldürse biz "ya Meireles oynayıp bizi dağıtırsa :(" diye eleştireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tükürmeyen adam neden tükürükten ceza almadı diye ağlıyorsunuz hepiniz, o yüzden neden adam öldürmemesine rağmen hapiste değil diye de ağlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Elmander reyizmiş başganmış, elmander kasabın önde gideni be http://www.youtube.com/watch?v=RB9lxcwEuI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 @Benjani, he abi bir siz takip ediyordunuz o dönemde yazılan çizilenleri. Sırf göz boyamak için oy verilmedi adama. Senelerce ağladınız Haluk Uyusoy yönetimine ki bu yönetimin 1/10'u kadar eyyam yapmadı. Şimdi işinize gelen kararlar alınınca haklı oluyor adamlar vs. Yarın öbür gün aynı şeyi Galatasaraylı bir oyuncu yapıp yine böyle komik cezalar alınca gelip tükürük saça saça GALASARASYON RÖRÖ diye wot döşiyceksiniz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tatar ciddiysen yazık ,değilsen komik değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bastığı yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ahhahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 AHAHAAHHAA 0.45 TE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 LAN SIGARAYA BASSAN SONMEZ OYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 baskanı şike yapar ceza almaz oyuncusu hakeme tukurur ceza almaz td istifa eder ama takımın basından ayrılmaz hakketten turkiyenin en büyük klubü böyle büyüklük para basarı ile ölçülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 deadwoll said: Senelerce ağladınız Haluk Uyusoy yönetimine ki bu yönetimin 1/10'u kadar eyyam yapmadı. Şimdi işinize gelen kararlar alınınca haklı oluyor adamlar vs. Ulusoy Tff başkanı değildiki direk Gsyi koruma kollama derneği başkanıydı. Baba oğul Gs formalarıyla eşofmanlarıyla takılan taraftardı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 He abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar