nedanko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Soyle bisi ariyorum. Eve gelecekler butun evin boyunu vs alicaklar. Ihtiyaclarimi soylicem. Esylarin 90% nini Ikea dan alicak sekilde tasarlicaklar. Ama aksesuarina kadar. Tabak canaga kadar. Ve en onemlisi ucuz olacak, 500-700 liradan fazla olmicak bu servis, iki oda bi salon bi mutfak bi banyo icin. Ikea nin boyle bi servisi var ama kurumsal musteriler icin sanirim. Bu isi en kolay nasi cozerim? Minimum zamanla evi autocad de vs tasarlicak neyse programi onun, bana getircek, revize edicez isi biticek. Sonra ikea dan esyalar alinip yerlestirilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 O fiyata zor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 imkansız o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben yaparım abi 500 liraya autocad yerine paintte çizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 illa ikea mı olcak malzeme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bu isi normalde yapan biri gerek. ikea ya yarin sorucam gerci yine ama. mutfak icin yapiyolar sifr mutfak dolaplari 35 lira. bi cok firma bedava yapiyo dolap masa vs isini, gecen yaptirdim. ama bana full lazim ve sirf ikea. ikea yapsa super olur, diger turlu ic mimarliga giriyo sanirim, o da 3-5 tutar gibi. mobilya satan bi yer yapsa o fiyata olurda bende bilmiyom, ikea tepe vs gibi. ikea olmasinin sebebi isin kisa surmesi, kolay olmasi. diger turlu ic mimar gibi oluyo tamamen pahaliya cikar. bi de butceye gore tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi 70 metrekare ev için a dan z ye koçtaştan döşetsek min 20-30k çıkar denmişti bana 2 sene önce. kombi, kalorifer tesisatının sıfırdan kurulması, tüm oda mobilyalar, kap kacağına kadar içindeydi.buzdolabı falan dahil değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 dogrudur, benim dedigim para sadece tasarlama parasi, sonrasina karismiyo. sonra ben ikea dan aliyorum ve kurduruyorum ikea ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Mimar Sinandan iç mimar öğrencisi kafala.Yoksa o paraya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sunu 1 sene once diyecektin kiz arkadasima yaptirmistik bedavaya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 valla öğrenci yapar herhalde o işi. ama ikea'ya da hakim olmak lazım. ben açıkçası tr'de olsam cebi boş bir son sınıf mimarlık öğrencisi olarak gelir rölöveyi alır oturur çizerdim o civarlarda paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ikea cok adi ama ya maksimum 3-4 sene filan kullanirsin yani dolap arkasi suntalari bile 2mm gecmesi icin ustelik yolda yapmiyolar bildigin civiyle cakiyolar iki suntayida bantliyolar tutsun diye. total fail yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ikeanın her modelde en pahalısı iyi sadece, gerisi gerçekten çok kolpa. hele bir ürünün en ucuz modelleri salı pazarından getirtilmiş gibi duruyor. ikeada model seçmek o yüzden kolay, daima en pahalısını seçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hayır kurumsal musteriler icin degil sadece.ikea halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 DoruK said: ikeanın her modelde en pahalısı iyi sadece, gerisi gerçekten çok kolpa. hele bir ürünün en ucuz modelleri salı pazarından getirtilmiş gibi duruyor. ikeada model seçmek o yüzden kolay, daima en pahalısını seçeceksin. gecen bi arkadasim gardolap aldi guya en pahalisi 10 sene garant vermisler bide. 3 sene gotursun ben dolaplik yapacam. suntasi bile kagittan farksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 arkadaş dolabın üstüne çıkıp oradan sehpaya atlarsanız kırılır. evladiyelik değil iş görsünlük satıyor adam. 20 liraya üstüne kumanda ve pizza koyacağın sehpada ceviz kırarsan olmaz tabi http://forum.paticik.com/thumbnails/738/1d9/97d/a9b/0ff/c40/0e1/4f7/ab9/44c/f0_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Masif ceviz sehpa işte adamlar ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 :D ulan güldürdünüz pazar pazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 deadwoll said: Masif ceviz sehpa işte adamlar ne yapsın? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 alhjsdgahjsdgadsa ceviz sehpayi cok yanlis anlamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 IKEA kurumsal departmanına gidiyosun, onlar ücretsiz projelendirip, tedarik de ediyolar zaten. Sadece kurumsal müşterilere çalışmazlar. Bireysel yüksek miktarlara da çalışırlar. Saha elemanları vardır. En azından bizim Ankaradakinde böyle. Hatta Ankaradaysan ö.m.dan mesaj at randevu vereyim, gel görüşelim. nedanko said: Soyle bisi ariyorum. Eve gelecekler butun evin boyunu vs alicaklar. Ihtiyaclarimi soylicem. Esylarin 90% nini Ikea dan alicak sekilde tasarlicaklar. Ama aksesuarina kadar. Tabak canaga kadar. Ve en onemlisi ucuz olacak, 500-700 liradan fazla olmicak bu servis, iki oda bi salon bi mutfak bi banyo icin. Ikea nin boyle bi servisi var ama kurumsal musteriler icin sanirim. Bu isi en kolay nasi cozerim? Minimum zamanla evi autocad de vs tasarlicak neyse programi onun, bana getircek, revize edicez isi biticek. Sonra ikea dan esyalar alinip yerlestirilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Gecen gittim Ikea'ya sordum yok dediler, ama az once tel actim eed varmis. Kurumsal bolumu bireysel musterilerede bakiyor, kurumsal bolumune gitmem gerekiyormus. Iyi oldu bu, bi ton dert cozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Çalışıyoruz da konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 İkeada sadece dizayn var, malzeme kalitesi dayanıklılık 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Vazgectim bu plandan cunku ikea nin koltuklarini begenmiyodum aslinda gidip baktim tekrar. Icime sinmedi. Baska yerde begendim, oturma odasini orada bitirdim. Mutfak banyo da bitmek uzere baska yerden. Cok gerek kalmadi buna. Yine ivir zivir ikea dan olucak heralde ama tasarima gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar