SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Oynayan varmı? 3 kişilik ekibimize 1-2 kişi daha arıyoruz. Tek ricam oynamayı bilen birisi gelsin. Baştan baştan oyunu anlatmaktan ve clearı gezdirmekten sıkıldım artık. Clearda pvp yapıyoruz sürekli. Çatıda lockerlarımız var. Skype kullanan gelecek arkadaş varsa skype yada steam id yazarsa iletişime geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yükliim bakalım eskiden oynuodum bırakmıştım. oyunun haline bi baktıktan sonra mesaj atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 steam listemde bir adam paylaşmış: http://cloud-4.steampowered.com/ugc/884113875140581813/DAB5F431EB7DF1F9CDC297701ED4FCC1D533A0B3/ millet para verip alıyor hala bu oyunu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 aylardır oynamadım bir bakim dedim eski hesaplar kapatıldımı neki durum pasword ne de mail adresi hiçbirini kabuletymiyir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Oynayan he desin Ekleşek steamden filan yada TEAMSPEAK e gelin düzenli olarak clansaniz Oda da açabilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 aim hack falan var boku cıkmıs oyunun dıyolar varmı oynayan hala ona gore baslamayı dusunuyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben arada giriorum ama melee ile zombielere ölüorum daha silah bulamadan. eskiden teror estirirdik clearview filan paslanmış mıyım yoksa mekanikleri mi çok değiştirmişler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 DayZ Origins varken şu oyunu nasıl oynadık aklım hayalim almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Yoo aslında oyunun hacki hurdası abarmadan önce gayet zevkli oyundu zamanında. Tabi fi tarihinden bahsediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar