Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 adam zaten ilk 4-5 maç ilk 11 göremeyecek çünkü adamın "takıma uyum sağlaması alışması" gerekecek aykuta göre. sonra da kaybolur gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Valla bu adamı da harcarsa Aykut Kocaman Fenerli olsam gider vururum. Söylemeyi unutmuşum Salih de biter bu transferle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 eğer doğruysa baroni yollansın.ilerde sow arkasında belhanda, ortada topal ve meireless sağlam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Amrabat'ın bonservisi yüksekti belki ama aldığı maaş gayet yerinde bana kalırsa. Serju'nun dediği gibi Belhanda'nın maaşı Amrabat'ın en az 2 katı olacaktır. Geçen yıl İngiltere'ye gönderilmedi diye surat yapmıştı, o yüzden kulüple araları açıktı ki isteksiz olmasına rağmen harikaydı bu sene. Bu yaşta buraya geliyor olması, hele ki böyle takip ediliyorken cidden büyük başarı. Ona göre maaşı da çok yüksek olacaktır, gerçi tabii gelirse diyelim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Hem bilekleri çok iyi hem tekniği hemde çok hızlı youtube yalan söylemiyorsa güzel oyuncu :D Top ayağına yapışıyor adamın ahaha çok iyi topçuya benziyor umarım yalanlanmaz transfer gerçekleşir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sonu stoch gibi olmaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Valla ben çok beğeniyorum, geçen sene sırf meraktan FM'de transfer etmiştim TSL'yi yargılamıştı tek başına. Bu arada Fenerbahçe'nin bu transferle beraber bu yılki bonservis harcamaları 40M euroyu geçmiş oluyor, Türkiye ligleri transfer harcaması rekoru kırılıyor hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 hemen kadro yapalım :D ---------volkan------ gg--bekir--yobo---hak -----raul---topal---- kuyt---belhanda---stoch/caner --------sow------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Çok iyi transfer ama bak hayvani paralar harcıyor Fener ama basın hep GSnin harcadığı paralardan bahsediyor. Cidden basını arkaya almak çok önemli. Şu Ünal reiste 2-3 gazete Tv kanalı felan alsa aslında iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bi de yukardaki kadroya baktım da abi ne güzel Volkan, Meireless, Belhanda ve Sow iskeleti kurulmuş ama o Bekir ne abi orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 var da harcıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Harcamanıza bişey diyen yok ki abi basının ölü taklidi yapması Fener'in harcadığı paralara esas sıkıntım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 serjuhan said: Bi de yukardaki kadroya baktım da abi ne güzel Volkan, Meireless, Belhanda ve Sow iskeleti kurulmuş ama o Bekir ne abi orda :D Aynen Bekir'i saymazsan kadro acayip güzel oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ya adam zaten şubatta katılacak takıma ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 serjuhan said: Harcamanıza bişey diyen yok ki abi basının ölü taklidi yapması Fener'in harcadığı paralara esas sıkıntım. yok ya güntekin yazdı bizim harcadığımız paraları boy boy geçen merak etme serhan :D adam bildiğin direk ustası yalnız her vurduğu top direkle bi temasta :D sevinçleride pek güzelmiş süpürge gibi kullanıyo korner direğini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 İmzayı atsınlar Şubat'ta katılsın. Töreni yine burda yaparlar :D Garantiye alsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 aynen vazgeçer falan şimdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Valla kıskandım şu transferi yav. Çok begeniyordum adamı ve daha 22 yaşında. Sene sonu dev kulüpler kesin 7-8e alacaktı bu herifi Fener tabi ki bu kulüplerle transferde yarışamayacağı için 3-4 fazla verip şimdi aldı. Cidden başarıdır bu transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Özendim lan kadro kurucam Fenerbahçe'ye... Sow Krasic-Belhanda-Stoch Meireles-Topal Hak-Yobo-Bekir-GG Volkan Oha lan oha yani, ne para varmış arkadaş Fenerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 said: Fenerbahce 2010'dan beri Fransa liginde yilin futbolcusu olan oyunculari transfer ediyor. Niang - Sow - Belhanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Yıllığı 3,250m euro diyorlar yuh, Meyreleş 2,750 alıyor yahu bu adam Sowla eşit mi alacak? Çok iyi transfer olabilir ama her sene Afrika kupası illeti var ve Aykut bunuda bok edebilir Stoch vb gibi. Bu transferle beraber Stochta yolcu gözüküyor:( İşin komiği böyle bir takımın defansı Bekire Egemene kaldı, madem para gani alsanıza lan bi hızlı yabancı stoper!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Stoper konusunda son nokta parasını basıp S.Aziz yada Ö.Toprak 2lisinden birisini alıp fantasy oynamak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 önümüzdeki sene yok galiba afrika kupası onunla ilgili bişiler vardı oynanan yılları kaydırdılar falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sexdrugsrocknroll said: kim gelirse gelsin aykutla aziz hala burda. ne heyecan kaldı ne istek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Afrika kupası tam bir bela yahu, sonunda bi bok olduğu da yok takılıyolar işte yerel eğlence, o arada bi ton Avrupa kulübü eksiklerle boğuşuyor anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar