guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ahah. tescilli ırkçınızın videoları çıkmış bbc ye işte sevinin diye postladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 çakma bbc'yi gerçek bbc zannetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 heyecanlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 guernica said: ahah. tescilli ırkçınızın videoları çıkmış bbc ye işte sevinin diye postladım. ASFASDFASFDASFDASFD zorlama bence hiç bunuda alıntı yapıyımda güncellersin falan fail'ini görelim bol bol guernica said: http://bbcsporf.lockerdome.com/articles/106298066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 parodi yazıyor orda ayı gibi ya ahah görüyor gözler. videonun tagı komik işte alla alla hemen vurmayın sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-3LCNzI9m-y4/TVgaNir2aeI/AAAAAAAAAbo/OAZRliJGaa0/s1600/kaz.jpg iyi çeviremedin bak yanmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yazık la kimin çocuğuysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bir sizin okumanız yazmanız var, ironiden bir siz anlıyorsunuz zaten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ziyan etmeyin verin stoğu gs ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Öldü artık vurmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 AZİZ İSTİFA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 guernica said: bir sizin okumanız yazmanız var, ironiden bir siz anlıyorsunuz zaten ahah. ve sıradaki parçamız serdardan binlerce dansöz var guernica için çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 A.Y :"Kendinizi boşuna yormayın, bağırmayın. Ben ne dersem o olur" Hahahah işte yöneticilik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bugün kupayı kaldırırken https://pbs.twimg.com/media/BCwFQgnCMAEc83n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bu arada ben kendinizi yırtmayın diye quote ladım ama k.çınızı yırtmayın demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=pxtawsMNON8 ..... Kendini taraftar zanneden birkaç çapulcu bu takımın oyuncularını arabalarının ciplerinin içinde tekme tokat döverken içim sızlamıştı lanet etmiştim ama aynısını şu adama yapsalar, mesela elini kolunu sallaya sallaya ahkam keserken şunun ağzının ortasına, hatta R'leri söyleyemeyen yerine sumsuğu yapıştırsalar hiç üzülmezdim yemin ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bende ayni senin gibiyim rose. kaldiramaz oldum adami, resmen fb sevgime yansir oldu sayesinde soguyorum git gide.. artik gitmesi gerek bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Harbiden orda arabayı durdurunca yanına niye gitmemişler büyük dayak fırsatı kaçmış, gerçi hiç dinlemez basar milleti ezer kaçar bu, Rüştü gibi durmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi biraz güven özveri tecrübe ister :D rüştüyü dövmeye benzemez aldırır evinden adamı valla. ama artık yettiler yani. bu taraftar azizin değil fenerbahçe başkanının yanında durdu bütün bu süreç boyunca ama şuurunu kaybetti yönetim zaten bütün adam gibi adamlar çekildiler kenara ali koç olsun nihat özdemir olsun. 1-2 başarısızlık daha olursa zaten inanıyorum ben beyaz mendiller çıkacaktır ortaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Liebe said: bütün adam gibi adamlar çekildiler kenara ali koç olsun nihat özdemir olsun. 1-2 başarısızlık daha olursa zaten inanıyorum ben beyaz mendiller çıkacaktır ortaya... Nihatın bundan farkı yok, başkan olsa yıllardır gördüğünü öğrendiğini aynen tekrarlar, Koçta pek fark etmez gördük 3 Temmuz sürecinde açıklamalarını falan. Farklı birileri gelmeli, Azizin çıraklığını yapmamış birileri, Saadettin Saran falan gelirse belki fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Hani Rewendor yazmis bu adam $ike surecinden minimum damage ile siyrildi ancak Alex'i gondererek kendi ayagina sikti, hani gun gibi ortada A.Kocaman bizim td'imiz degil, geldiginden beri yaptigi transferler harcadigi paralar ortada, adam kendi yaptigi transferleri bile oynatmiyor, ustune birde takimdan Alex gibi bir adami gondertiyor, veteranlarla kapisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ali Koc gelmez ailevi durumlardan dolayi, Ferit Sahenk gecen bir programda gormustum kulup baskanligi icin zamanim yok ancak cok ithiyac duyulursa belki demisti secim durumunda +1 puan onde gibi geliyor bana, Aydinlar aday olur ne kadar secilir hic bir fikrim yok, Saranin ise yoluna tas koyarlar. Bunlar disinda kolay kolay kimse FB baskani olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abdullah kiğılı'yı azda olsa tanıyan bi insan olarak hiç sanmıyorum başkan adayı olacağını. ztn geçen sene bırakıcaktı yönetimi, sırf ihtiyaç var diye kalmıştı. muhtemelen fikri değişmemiştir. ben sadettin saran'ı isterim başkanlığa. ferit şahenk'te olabilir ama ozamanda cemaat falan işin içine girer diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar