Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Liebe

Öne çıkan mesajlar

aynı adamlar pis zenci dedi diye emrenin elini sıkmayan arkadaşın heykelini dikiyolardı ama? ne farkı var işte tepki vermişler, onların anladığı dilden konuşmuşlar

ha şahsi düşüncem emrenin hareketine karşılık adamın elini arkasında bi yere sokması da yanlıştı bunların tepki olsun diye sadece o çocuğun elini sıkmamaları da yanlıştı ama burada saçmalık kendileri yapınca doğru olan şeyin başkası yaptığında yanlış oluyor olması
Sosyal ağlarda paylaş

isin komik yani bir haber kanalinda bunun dakikalarca tartisilmasi. butun takima karsi bir tepki gostermemisler ki, tek kisiye karsi tepki.

klasik trabzon medyasinin, trabzon insaninin, basarisizlik ardindan hedef gosterme hareketi ya, sasirmamak lazim. 'yasinler bizimdir ogunler de gelecek' diye pankart acan insan kitlesi sonucta, inaniyo hemen.

not: irkci gelebilir yaklasimim, bende de trabzonlu kani var, irktan kaynaklanan bi saflik degil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzonlu futbolcu öyle tepki gösterilecek bir şey söylememiş. Su ülkede adam gibi br federasyon olsa ligden düşmüştük. Benim başkanlığımda fener düşmesin ki Fener'e baskan olabileyim diyen bir federasyon başkanıyla başladı süreç. Tupcu ile bu hale geldi.

Trabzonluların bu kadar hassas olmaları normal. Cocuk da bir şey yazmamış öyle el sikmamak falan cok çocukca.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcuların bu tarz şikeydi federasyondu vs. tarzı konuşmalarına karşıyım ben. fenerbahçeye laf sokayım da trabzonlular beni sırtında taşısınlar diye uğraşmış, götü yiyosa çıkıp basın toplantısında, ekran karşısında söylesin. twitterdan atarlanmak da moda oldu arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

aynı adamlar pis zenci dedi diye emrenin elini sıkmayan arkadaşın heykelini dikiyolardı ama? ne farkı var işte tepki vermişler, onların anladığı dilden konuşmuşlar

ha şahsi düşüncem emrenin hareketine karşılık adamın elini arkasında bi yere sokması da yanlıştı bunların tepki olsun diye sadece o çocuğun elini sıkmamaları da yanlıştı ama burada saçmalık kendileri yapınca doğru olan şeyin başkası yaptığında yanlış oluyor olması

ben de senin gibi düşünüyorum zaten. Trabzon'daki zihniyet farklı boyutlarda fenerbahçeye karşı. spor sonuçta olay ama kafa o kadar çalışıyor. tutunacak bir dal işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yazmadan edemeyecegim; Salih dun bildiginiz b2b ortasaha oynadi. Pas hatalari yapsa dahi binlari hep dikine oynarken yapti. Hic moralini bozmadi. Umarim oynatilmaya ve boyle oynamaya devam eder.

Serdar ile Egemen de cok iyilerdi. Hatasiz oynadilar. Kuyt da hic gorunmedigi bor macta gol atmayi basardi yine lol
Sosyal ağlarda paylaş

Recep çok minik ya dünkü gibi kasapların arasında kalırsa kolunu bacağını eline verirler, daha zamanı var onun bence.

Salih ise elmas gibi parlıyor, her hareketi kalite kokuyor. Aslında pas konusunda uzman bir bireysel antrenör verilse Tugay gibi Alex gibi birisi mesela, 5 seneye dünya çapında topçu olur bu Salih.
Sosyal ağlarda paylaş

1461 maçından anektot :D;

Maçın sonlarında Fenerbahçe 1-0 öne geçince arka taraftan bir ses yükseldi: “Cristian’ın ayağını kırın. Salih’e vurmayın. O daha küçük…” Bu sözleri duyunca şaşkınlık içinde geriye döndüm. Kim diye bakmak istedim. Bu sırada tepki bana yöneldi: “Rahatsız mı oldun? Şikeden rahatsız olmuyorsunuz ama...”
Sosyal ağlarda paylaş

isin komik yani, trabzonlu spor yazarlari (bildigin gazeteciler yani) da o olayin olmadigini savunmak yerine, 'boyle gazetecileri sehre sokarsan istediklerini yazarlar' diyor.

taraftari/gazetecisi/baskani hepsi ayni.

oha bi dakka, bunu diyen trabzonlu degilmis, galatasarayliymis. ahahahah yakisir galatasarayima.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban onu diyen AMK gazetesi gs editoru. adam blogger'mış gazeteye editor yapmışlar. petitinyeri hatta blogunun adıda.

adamın bloguna baktım şimdide ilk sayfada 1 tane sneijder ile ilgili yazı var, gs ile ilgili haber olarak. 5 6 tane fb ile ilgili saçmasapan yazılar var, dalga geçen falan. geri kalanıda yabancı futbolcularla ilgili magazin haberleri. bildiğin yeto yani herif.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ekrandan şöyle az uzaklaşıp bu olmuş mudur yoksa uydurma mıdır diye düşününce doğru olma ihtimali ağır basmıyor mu peki? :)

ha tabi böyle düşünüleceği, çamur da olsa misler gibi yapışabileceği ihtimali gözönüne alınarak sallanmış da olabilir tabi canım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Kişilerle kulüpleri birleştiren zihniyet boğaziçi doktora öğrencisinde de var demek ki :D Vay be işe bak :p YAKIŞIR GALATASARAYIMA! ÇİRKEFSARAY! ŞİKE YAPIP AKLANAN KULÜP GALATARERÖRE
ehueh oyle mi dedim ben, ne alaka. galatasaray kulubuyle degil, camiasiyla birlestirdim, arada fark var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...