BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Trabzonlu abi adamlar. Kan davalısı fener. ne bekliyorsun ki? Bizde futbol ve kan davası dedin mi aileden önce gelir. Bu kadar geri kafalıyız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 aynı adamlar pis zenci dedi diye emrenin elini sıkmayan arkadaşın heykelini dikiyolardı ama? ne farkı var işte tepki vermişler, onların anladığı dilden konuşmuşlar ha şahsi düşüncem emrenin hareketine karşılık adamın elini arkasında bi yere sokması da yanlıştı bunların tepki olsun diye sadece o çocuğun elini sıkmamaları da yanlıştı ama burada saçmalık kendileri yapınca doğru olan şeyin başkası yaptığında yanlış oluyor olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 isin komik yani bir haber kanalinda bunun dakikalarca tartisilmasi. butun takima karsi bir tepki gostermemisler ki, tek kisiye karsi tepki. klasik trabzon medyasinin, trabzon insaninin, basarisizlik ardindan hedef gosterme hareketi ya, sasirmamak lazim. 'yasinler bizimdir ogunler de gelecek' diye pankart acan insan kitlesi sonucta, inaniyo hemen. not: irkci gelebilir yaklasimim, bende de trabzonlu kani var, irktan kaynaklanan bi saflik degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Trabzonlu futbolcu öyle tepki gösterilecek bir şey söylememiş. Su ülkede adam gibi br federasyon olsa ligden düşmüştük. Benim başkanlığımda fener düşmesin ki Fener'e baskan olabileyim diyen bir federasyon başkanıyla başladı süreç. Tupcu ile bu hale geldi. Trabzonluların bu kadar hassas olmaları normal. Cocuk da bir şey yazmamış öyle el sikmamak falan cok çocukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yahu el sikmamislar alti ustu, zokora gibi tekme atmamislar ki. neyi abarti bu tepkinin ? hatta bundan 1 ay falan once bulent korkmaz, caner'in elini sikmadi. e noldu ? buradaki gibi bi durum da yok isin komik yani. cani istedi sadece bulent'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 BlackRose said: PTT 1. Lig'de karşılaşmayı beklediğimiz Fenerbahçe ile Türkiye kupasında karşılaşıyoruz. Demek hayırlısı buymuş el sikilir sikilmaz ona bisey diyemem ama adam haksiz degil boyle bisey dediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 El sıkmamalari haksa bu hareketlerini eleştirmek de hak. Niye kızıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 futbolcuların bu tarz şikeydi federasyondu vs. tarzı konuşmalarına karşıyım ben. fenerbahçeye laf sokayım da trabzonlular beni sırtında taşısınlar diye uğraşmış, götü yiyosa çıkıp basın toplantısında, ekran karşısında söylesin. twitterdan atarlanmak da moda oldu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 twitterda da geri vites yapıp silmiş zaten yazdıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bu sercan kayada buca ts macinda, baslama vurusundan gelen topa, yere yatip umutu kaleci ile karsi karsiya birakip gol yaptiran topcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sercan yokmuş kadroda http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=397&macId=87184 tabi şu http://www.youtube.com/watch?v=25CtnuAZu8Q pozisyonun yaşandığı memlekette bizim şikeyle suçlanmamız ayrı bir şey oldu da neyse konuşmucam o konuları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 BlackRose said: aynı adamlar pis zenci dedi diye emrenin elini sıkmayan arkadaşın heykelini dikiyolardı ama? ne farkı var işte tepki vermişler, onların anladığı dilden konuşmuşlar ha şahsi düşüncem emrenin hareketine karşılık adamın elini arkasında bi yere sokması da yanlıştı bunların tepki olsun diye sadece o çocuğun elini sıkmamaları da yanlıştı ama burada saçmalık kendileri yapınca doğru olan şeyin başkası yaptığında yanlış oluyor olması ben de senin gibi düşünüyorum zaten. Trabzon'daki zihniyet farklı boyutlarda fenerbahçeye karşı. spor sonuçta olay ama kafa o kadar çalışıyor. tutunacak bir dal işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ahmedinejad said: El sıkmamalari haksa bu hareketlerini eleştirmek de hak. Niye kızıyorsunuz ki? yazdım niye kızdığımı (hoş kızmıyorum da neyse, kızmaya değmez bunlar), çifte standartlarına kızıyorum, ikiyüzlülüklerine kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 az bile yapmış bizimkiler, tebrik ediyorum kim düşündüyse, malasef anladıkları dil bu gerçekten, 2. maçta da el mel uzatmasınlar hiç birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bu arada yazmadan edemeyecegim; Salih dun bildiginiz b2b ortasaha oynadi. Pas hatalari yapsa dahi binlari hep dikine oynarken yapti. Hic moralini bozmadi. Umarim oynatilmaya ve boyle oynamaya devam eder. Serdar ile Egemen de cok iyilerdi. Hatasiz oynadilar. Kuyt da hic gorunmedigi bor macta gol atmayi basardi yine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 1461 takımı hayvanlık derecesinde sert oynadı, herkes bişeyleri kafaya takıp kendi adaletini uygulayacaksa çok olay olur daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 salih'e lig maçlarında da şans verilir umarım.keşke recep'i de görebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Recep çok minik ya dünkü gibi kasapların arasında kalırsa kolunu bacağını eline verirler, daha zamanı var onun bence. Salih ise elmas gibi parlıyor, her hareketi kalite kokuyor. Aslında pas konusunda uzman bir bireysel antrenör verilse Tugay gibi Alex gibi birisi mesela, 5 seneye dünya çapında topçu olur bu Salih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 1461 maçından anektot :D; Maçın sonlarında Fenerbahçe 1-0 öne geçince arka taraftan bir ses yükseldi: “Cristian’ın ayağını kırın. Salih’e vurmayın. O daha küçük…” Bu sözleri duyunca şaşkınlık içinde geriye döndüm. Kim diye bakmak istedim. Bu sırada tepki bana yöneldi: “Rahatsız mı oldun? Şikeden rahatsız olmuyorsunuz ama...” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bir anı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 isin komik yani, trabzonlu spor yazarlari (bildigin gazeteciler yani) da o olayin olmadigini savunmak yerine, 'boyle gazetecileri sehre sokarsan istediklerini yazarlar' diyor. taraftari/gazetecisi/baskani hepsi ayni. oha bi dakka, bunu diyen trabzonlu degilmis, galatasarayliymis. ahahahah yakisir galatasarayima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 fizban onu diyen AMK gazetesi gs editoru. adam blogger'mış gazeteye editor yapmışlar. petitinyeri hatta blogunun adıda. adamın bloguna baktım şimdide ilk sayfada 1 tane sneijder ile ilgili yazı var, gs ile ilgili haber olarak. 5 6 tane fb ile ilgili saçmasapan yazılar var, dalga geçen falan. geri kalanıda yabancı futbolcularla ilgili magazin haberleri. bildiğin yeto yani herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Kişilerle kulüpleri birleştiren zihniyet boğaziçi doktora öğrencisinde de var demek ki :D Vay be işe bak :p YAKIŞIR GALATASARAYIMA! ÇİRKEFSARAY! ŞİKE YAPIP AKLANAN KULÜP GALATARERÖRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 şimdi ekrandan şöyle az uzaklaşıp bu olmuş mudur yoksa uydurma mıdır diye düşününce doğru olma ihtimali ağır basmıyor mu peki? :) ha tabi böyle düşünüleceği, çamur da olsa misler gibi yapışabileceği ihtimali gözönüne alınarak sallanmış da olabilir tabi canım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Wishmaster said: Kişilerle kulüpleri birleştiren zihniyet boğaziçi doktora öğrencisinde de var demek ki :D Vay be işe bak :p YAKIŞIR GALATASARAYIMA! ÇİRKEFSARAY! ŞİKE YAPIP AKLANAN KULÜP GALATARERÖREehueh oyle mi dedim ben, ne alaka. galatasaray kulubuyle degil, camiasiyla birlestirdim, arada fark var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar