benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 çirkef cristian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Hamide saçmaladı faul vermesi lazım diyo adam diving direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 barça gibi forvetsiz oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 trabzon seyircisinde 1 gram beyin yok sanırım ya. attıkları şey gelse kuyt'a, adam hastanelik direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Trabzonun kaleci Pato'mu bana mı öyle geliyo.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 benjani said: salih e nazar değmesin aynen,bi selçuk'un kaptırdığı toplara bakıyorum bi salih'e bakıyorum,şu salih'ten 10 tane selçuk çıkar ya.cristianın ve selçuk'un kayıplarının 10'da 1'ini yapmıyor çocuk,üstüne selçuk ve cristian mallarının attığı abuk subuk topları arkasında rakip varken bile kontrol edip düzgün pas verebiliyor.umarım aykut görüyordur bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hami hep topçu kalsaymış. hiç girmeseymiş yorumculuk işlerine falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 şu ortasahada yapılan yavaş paslar falan deli ediyo beni. cristian topu alıyo, diğer tarafa dönene kadar 3 saniye geçiyo ztn. selçuk'a veriyo. o kontrol ediyo 3 sn, bakıyo 5 sn, pas veriyo 3 sn. ööööle salak saçma paslar ortasahadakilerle savunmadakilerin arasında. deli oluyorum deli. LAN ÇIKSANIZA İLERİYE. salih topu alıyo ileri 1 2 dribling yapıyo etrafına bakıyo çıkın hadi diye. herkes yerinde duruyo. oynadığımız topa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ya hami sanki kahvede yanında oturan arkadasına bisey anlatıyo yani.. tarz tam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 aiziz yıldırıma küfür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Salih çok iyi çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 pas yok şut yok posizyon yok baskı yok gene aynı tas aynı hamam... adamlar oynamak istemiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 kaleci fatih burak yılmaz'la akraba sanırım. güzel atladı asdfadfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tam bir yalama ya.. kimse bu bebe.. o atış ne lan kendini. utanır insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Salih'i elimizden bırakmazsak iyidir ya. Bu arada Fatih'e burdan selamlarımı gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 küçük trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 mokoko said: şu ortasahada yapılan yavaş paslar falan deli ediyo beni. cristian topu alıyo, diğer tarafa dönene kadar 3 saniye geçiyo ztn. selçuk'a veriyo. o kontrol ediyo 3 sn, bakıyo 5 sn, pas veriyo 3 sn. ööööle salak saçma paslar ortasahadakilerle savunmadakilerin arasında. deli oluyorum deli. LAN ÇIKSANIZA İLERİYE. salih topu alıyo ileri 1 2 dribling yapıyo etrafına bakıyo çıkın hadi diye. herkes yerinde duruyo. oynadığımız topa... şunu herkes farketmiştir,artık çok bariz gözükmeye başladı.o pozisyonda aynen bende bunları düşündüm salih aldı topu yardırdı,önüne defans gelince boşta cristiana attı topu ve orada öldü top.selçuk'a atıyor topa basıyor duruyor,orhan'a atıyor,orhan aynısını yapıp cristiana atıyor infinite loop. salih ilk 11 'de sırıtmadan oynar, zehir gibi çocukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 trabzon şehri yeryüzünden silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 şu trabzon futbol taraftarları yüzünden faşist olmaya başladım galiba,trabzona meteor düşse falan diye düşünüyordum maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ahha izlemiyorum yine ne yetoluk yapıyor tsliler molotof falan atıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 En son yanmakta olan bi şey düştü, duman tütüyodu bildiğin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 genç semih giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Oha gg sol bek ddfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 caner den daha iyi sol bek oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Semih'in devreler yanmış iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar