imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bu olay yıllardır aklımı kurcalıyor. hatta dün tüm gece buna kafa yorarak uykuya daldım. olay şu; hani filmlerde, dizilerde yıllarca, yüzlerce kapı kırma sahnesi izledik. hep merak etmişimdir benim hayatımda hiç kapı kırmamı gerektirecek bir durum olacak mı? ve bu durumda o kapıyı sürekli izlediğimiz gibi depiği koyup çtank! diye kırabilecek miyim? ya da omuz atarak işte. var mı la ciddi ciddi kapı kırmış aramızda. nasıl bi duygu, nasıl bir an, nasıl bir gereklilik gerekiyor bunun için? hani bi tuto bile olabilir bunun için. ciddi olay abi. anan bacın kitli kalsa nasıl kurtarcaksın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bütün sokak kapıları çelik artık omuz atarak falan hayatta kıramazsın. anan bacın tuvalette kitli kalırsa denemeye değer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 filmlerde ki gibi pıt diye kirilmiyo ben de öyle oldugunu sanıyodum 30 cmden vurdum omzu bana mısın demedi kilidin oldugu yere abandım tekmeyi gene tik yok sora kesilmis kola sisesiyle açtım çelik kapı ama bahsettigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 celik olmasa da omuzla acilabiliyosa cok dandik olmasi lazim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kapiyi kirmak ile omzu kirmak arasinda ufak bi teknik farki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ben kirdim. Kardesimin kedisine bakiyordum o tatile gitmisti ev arkadaslari da yoktu . Anahtari icerde unuttugumu farkettim . Acamazsam kapiyi , kedi acliktan olucek diye gaza gelip cilingir cagirmayi akil edemedim, kirdim vura vura ama zaten ahsap ucuz biseydi. 1 seferde kiramadim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Yurtta oda kapısını kıran görmüştüm. Gerçi onlarınki kırmaktan çok kapıyı yırtmak şeklindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 100 kilo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 copry said: 48 O zamanlar 100 kiloydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kapi o kadar dandikti , zaten daha once de kirilmis yamalanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bi de böyle bişey var; http://i.imgflip.com/bado.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 haha işte o adam benim lan resmen! hani o kadar monoton bir hayatım var ki. istediğim kapıyı tekmeleme kırma yetkisi verilsin aynısını yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 copry said: 48 kapı değildir o. 48 kilo ile şöyle bir şey olur: http://24.media.tumblr.com/tumblr_ll6g0sHtkN1qis6xlo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sanirim alcipanin icinden gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kapıyı kırmadığı konusunda copryi ikna çalışmaları nasıl sonuçlanacak merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 48 kilo bench bassak adam demezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ahşap ince oda kapılarını kırmakta bişi yok da sokak kapısını kırmak baya bi yalan juggernaut olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bütün sokak kapılarını apartmanlarınızdaki kapılar gibi sanıyorsunuz galiba :) Biraz ittirsen bir yerlerinden kopup açılcak bi sürü kapı var.. Bi de kapının kilit bölgesinde daha önceden olay oldu, yamalı falansa çok rahat kırılıp açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben de merak edip araştırmıştım bir ara ögrendigim şeyi yazayım ne kadar dogrudur bilmem. amerikada kapılar kolay kırılabilir şekilde yapılıyor böyle acil durumlarda itfaye polis falan tak diye kırıp içeri girsin diye. hatta bazıları camlı falan oluyor mantıken düşünüldügünde dış kapının camlı olması saçma baya. ekstra güvenli olsun diye zincir takanlar falan oluyor birde. avrupada böyle bir şey yok baya çelik kapı falan var direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 her evde 3-5 silah var abi amerikada gireni öldürmekte suç degil mantıklı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bi hikaye anlatıyım; Bizim arkadaşlar bi uzakdoğu sporuna gidiyorlardı üniversitede. Hocaları da yıllarca bi yumruk hareketi çalışmış, filmlerde görmüşsünüzdür mutlaka; avuç açık elin parmağı dik şekilde dayıyorsunuz duvara, sonra avcunuzu kapatıp yumruk atıyosunuz parmağınızın değdiği noktaya. Bu adamın anlattığına göre, günün birinde yurt odasına hırsız girmek için kilitle oynarken bu kilidin üstünden kapıyı eliyle yarıp hırsızı yakalamış. Sonra biraz tutup bırakmış. Hırsız da kaçmış. Bu da böyle bi hikaye, anlatırsınız belki sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yemeği ocakta kalan ayşe teyzenin çığlıklarına bütün apartman yetişmişti. ev reisleri sırayla kapıyı kırmayı deniyorlardı. beş altı kişi tekmeyi omzu kapının ortasına yukarısına sağına soluna vura vura denediler ama olmadı, badi buildingçi bülent de kapıyı kıramayınca ve pes edince umutlar gitgi de azalmaya başlamıştı, gerilim gitgide artıyordu ve biri itfaiye aramıştı, itfaiye gelmeden bu işi halletmeliydik, omuzlarımızda ki o sorumluluk gittikçe ağırlaşıyordu, çaresizlikten milletin sessizleştiği, ocakta yemeği kalan teyzenin ağlamasıyla gerginlik zirve yapmıştı, itfaiyenin acı acı çalan siren sesleri üç sokaka ötedeydi ama yanlış park eden arabalar yuzunden ilerliyemiyordu, işte tam bu an da arkalardan olay izleyen ve o utanma duygusunu yaşayan ben 'bi dakka bi de ben deneyeyim' dedim. küçümseyen gözler iki metre kadar açılmam için yer açtılar, master yapan 3 fıstık komşumda sesler nedeniyle inmiş, içlerinden buket yataktan kalkmış olacak ki saçı başı dağınık askılı ve şortuyla beni farklı duygulara gark ediyordu, yoksa uykudan kalkmamış da... ? diye düşünürken hemen bunları aklımdan sildim ve o geçilemez kapıya odaklandım, genç kızlar ellerini kavuşturmuş dua ederken, deyzeler yakınırken, abiler söylenirken, iyice gerilip solak solak göbeğin oraya bi tekme koymuşum ama ne tekme gardaş sanki bir füze. ŞANGIIRTT ÇITOOONKK taakk diye bi sesle kapının resmen mına kodum. alkışlar bağrışmalar, bankacı çılgın salih abi beni omuzlarına almış, ben ise mağrur başım dik.salih abinin omuzlarından sonra sanki askere uğurlanıyormuşum gibi herkes ama herkes tek tek bana sarıldı, ortalık duygu seli olmuştu, tabi master yapan 3 fıstıkda boynuma atladı. hiç acele etmedim tek tek hepsiyle ilgilendim. o kapıyı atmadık, kırık göbeğiyle ve yamulan şekliyle apartmanın girişine koyduk, tabi her oradan geçtiğimde kapıya hıh diye bakıp iliklerime kadar özgüven doldum. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 elini kapının icinden gecirmis yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kavurma said: kapıyı kırmadığı konusunda copryi ikna çalışmaları nasıl sonuçlanacak merak ediyorum doğrusu. Dis cektigime inandiniz da kapi kirdigima mi inanmadiniz sdf Sahitlerim var , telefonla baglansinlar kapinin parasini odettiler bi de sipalar ; kedilerini kurtarmam yetmezmis gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar