insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: paspatur, 16 Kasım 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ama her zaman kendi kendimi motive etmesini bildim!!! Herkes bunu yapabilir bence. Bazen insanın kendinede yardımı dokunmucak anlar olur.. o zaman o 4 yıl okuyan insanlar dewreye girer..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 @paspatur: Burada piskologluk bir durumun olması yada olmaması seni haklı yada haksız durumuna koymuyor. Bazı insanlar, bazı problemlerini, ekstrem olmasalarda psikologlar yada psikiyatristler yardımı ile çözerler. Bu raddeye gelen durumlar zaten kendi başına iradeyle falan çözülebilecek şeyler değildir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 anlaşılan paspa psikologların gucunu bilmiyor.. ne gucumu? Senı aglatıp 2 sanıye sonra guldurebılırler..yerden yere vurup ıstedıgı kıvama sokabılırler ve bunları sadece senın dedıgın gıbı 2 bıdı bıdıyla yaparlar..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 psikologlara saygımıs sonsuz. hepsini saygıyla kucaklıyoruz...[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hic kasmasin oldursun kendini kurtulsun en kolayi dier yol zor ve aci cekecegin yol (yani dogru yol) dogru olan hersey neden zor?[signature][hline] Isto i dur i chuiyl --------------------------------------------- More Citizen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Benim ailem de cok ciddiye alır beni mesela asırı sıkar bi ara cidden evden kacmayı dusunecek duruma gelmistim ben de. Care olarak uni icin ankara'ya kactım cok da mutluyum boyle ona da tavsiyem biraz dayansın artık uni icin midir kendine baska bi bahane mi bulur bilmiyorum ama biraz uzaklassın ailesinden, daha az gorurse daha sakin / mantıklı dusunur daha az gerginlik olur. Olmadı cidden bi psikologa danıssın en iyi sonuc oyle olur. Kolay gelsin walla zor is 16 yas ve aile sorunları.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ah ah, eğer seçimlerinize saygı duyan, özel hayatınıza karışmayan, ve tavsiye vermekten ileri gitmeyipte hayatınıza müdahale etmeyen aileler varsa yatıp kalkıp dua edin onlara.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yeni konu açmak istemedim, psikolojik rahatsızlıklar üstüne internette bi kaynak var mı? örneğin nekrofili v.s gibi rahatsızlıkları bulabileceğim siteler. baya bi aradım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 @paspatur: Açıkçası bende psikolog/psikiyatristi sanrı görme vs gibi ciddi seviyelerde bi dereceye kadarda fizyuolojik/biyolojik kaynaklı hastalıklaırn olmadıkça aptalca buluyorum ancak şu varki dünyadaki insanların -bana kalırsa %40-70 i kimi sorunlarını bu "bıdıbıdnın" egitimini almamış kişilerden yardım almadan çözmekten aciz, ya akılsız, ya zekasız yada en kötü durum olarak hhem akılsız, hem zekasızdır o sebeple en azından bu tip durumlarda bu bıdıbıdıya muhtaçlar die (ki anladıgım durumda bu çoçuk bü %40-60 a girmesede en azından ailesi girdigi için bir çözüm arayışı olarak bunu girmiş ki bence çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 böbrek gider. ayrıca en iyi psikolog ölü psikologtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 konuyla cok alakasız uplama sebebi bence yeni bi baslık daha uygun olurmus ama tabi dusunceli davranmak da nezih bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mental Illness yada psycological disorder var wikipediada. Yada nekrofili sayfasından bakabilirsin benzer hastalıklara. Bence bu topiğin senin sorunla bi alakası olmadığı ve çok saptığı için uplanmaması lazım. Yeni konu açsan olurmuş. Dyna da zaten şorda anlatmış up map olaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 16 yaşında olduğu için öyle hissediyor olma olasılığı yok mu ? Yoksa direk psikoloğa . aa 3 yıllıkmış df . [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:30 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Adam Yiğit Özgür karikatürü gibiymiş yanlız. -Dönme bir daha eve! -DÖNÜYORUM LAN! DÖNÜYORUM VAR MI?!? BAK EVDEYİM HATTA! HAHAHAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ahaha olaya gel icy tower gibi spastik bi oyunla terapi. sonrasında kovulan eve zorla geri dönme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar