Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yıllar ve yıllar sonra adam gibi oyunları anlayarak oynama yaşına daha yeni girdiğim ve kablo.modemime henüz kavuştuğum için daha yeni yeni adam gibi oynama fırsatı buldum kazaadan indirdiğim gibi bu oyunu. Eskiden oynardım ama pek birşey anlamadan. Şimdi sorular sorcam : 1-Haritada "Reveal Map" gibi zımbırtılar var. Bunları nasıl alıcaz ? Adamları direk kontrol edemediğimden beceremedim bir türlü 2-My Pet Dungeon olayı nedir tam olarak ve ana campaign'e etkisi varmı. (Sanırım elite yaratıklar falan açılıcak ? ) Sağolun =)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 onlari elinle aliosun/kullaniosun ama senin bolgende olmasi lazim... senin bolgeneyse implerin getirmesi lazim. o soru isareti kutucugunun yanina bir imp birak o kutucugu senin library'ne tasir. Librarydeyken buyu menusunden istedigin zaman kullanilabilir hale gelir. My Pet Dungeon'in pek bi alakasi yok campaignle, geyik misalidir o... ha eliteleri deneyebilirsin orda ama campaign'e etkisi yok[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 imp'i yanına bıraktım fakat yüzüp uzaklaştı ordan hmm denerim tekrardan. . neyse. sağol[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... [Bu mesaj Predator- tarafından 11 July 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Kutunun oldugu bölgenin altı sana ayit olmalı (Zemini impler şekil veriyorya işte o olay)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 su aşırı bölgelerdeki yerleri kendi bölgen yapman için kendi topragınla bagıntılı olarak köprüler kur ve sana ait olmayan topraklarla birleştir impler baglantı saglandıgından o bölgelere giderek toprakları ele geçirecek[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Köprüler nasıl kuruluyor ? Ben 4. campaign de falan buldum bu reveal map olayını ve dediğin gibi su aşırı idi .[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kaçıncı bölümde açılıyordu kopru unuttum ama yakındır açılması heralde hehe arada su varsa ele geçiremessin kendi topragınla illa bağlantısı olması gerekir[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hmm tamam kaçırdığım bir nokta olsa gerek o zaman sağolasın =) bu arada secrets found diyor 0/1 diye. Secrets dene şeyler ne mesela ?[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kopruyu library'de search ediceksin ama belli bi bolumde yapiodun kacincisinda hatirlamiorum (belki 4tur)... eger daha kopruyu bulmadiysan suyun etrafindan normal taslari reveal map'e kaz (tabii bunu yaparken rakibe rastalamamaya rastlaaycaksanda iyi bi orduyla rastlamaya dikkat et)... ha kazilacak yer de yoksa ulasilacak her hangi bir yol yok demektir, bu da sacma cunku Dungeon Keeper'daki butun secretlara bi sekilde ulasilmasi mumkundur (genelde cogu zor bulunur ama bulma/kullanma sansi hep wardir), gormeden daha fazla bisi diyemiicem hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 secret o zimbirtilar oluyo iste - reveal map, experience, gold, falan gibi bide gizli bolumler war... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bende reveal map'i alınca secret olayını bulmak kolaylaşcak sanıyodum. demek oymuş ehe =) sağol cehennem tazısı arkadaşım =)(ehueh türkçe frp çeviri)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 heh reveal map secretlari bulmayi cok kolaylastirio (ama haritadaki tek secret o degilse tabii), onun disinda haritanin tumunu gordugun icin secret olarak sayilmayan ama orda burda dolasan tarafsiz yaratiklari daha rahat gormeni onlari kendi tarafina gecirmeni kolaylastirir... reveal map Dungeon Keeper 1'de oyunu bitiren secretdi... bulduktan sonra rakibin lairina patlatirdin lightningleri, son saldirida karsina sadece impler cikardi...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ama dungeon keeperda onun için acaip para gerekir.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bu dungeon keeper kendini bana hiç açmıyor ki uyuz oldum. grafikler iğrenç gözüküyor, neden olabilir? advanced settings felan olsa ayarlıycam herbirşeyi.. ama ana menüde sular hep nokta nokta gözüküyor, oyun içinde de yerler girintili çıkıntılı gözüküyor. bir de sözde geforce 4 ti 4800se var...[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Hmm ılgınc bende Gforce 2 mx 32 mb ıle muhtesem grafıklerle oynuyodum oyunu. Belkı bazılarına eskı gelır grafıkler ama bazı oyunları grafıkler ınsana hep hos gozukur (SC, hereos3, monkey ısland 3, ve dungeon keeper...) bu arada elıt yaratıkları sanırım campaındede kullna bılıyorsuz ama once patchlemen lazım oyunu bıde normallerınden cok sonrakı bolumlerde gelıyorlar. Dark Angel vampıre gıbı yarı tanrılar ıse sadece multıde var.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 dk2 grafikleriyle dk1 gibi bir dk3 çıkarsalar çok güzel olurdu aslında (tabii grafikler biraz daha geliştirirek)[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Grafık onelı degıl ayrıntılı ve sprırılı olsun stratejı olsun yeter[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 grafik baya önemli. ayrıntı katıyor oyuna.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Ayrıntıdan kastım warlockların researchler bıtınce tavuklara fıreball atması, goblınlerın mısteressların pesıne takılması...[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Başlarım yeni oyunlara ulan. Yükleyip onayıp yine bitirecem.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Cuce, 21 Ağustos 2003 21:02 tarihinde demiş ki: Hmm ılgınc bende Gforce 2 mx 32 mb ıle muhtesem grafıklerle oynuyodum oyunu. Belkı bazılarına eskı gelır grafıkler ama bazı oyunları grafıkler ınsana hep hos gozukur (SC, hereos3, monkey ısland 3, ve dungeon keeper...) bu arada elıt yaratıkları sanırım campaındede kullna bılıyorsuz ama once patchlemen lazım oyunu bıde normallerınden cok sonrakı bolumlerde gelıyorlar. Dark Angel vampıre gıbı yarı tanrılar ıse sadece multıde var.[hline]Cuce iste bildigin cuce Dark Angel'i yeterince buyuk bi temple yaparsan gelior Vampire icin de genis bir graveyard ve bolca ceset lazim. Single'da hepsini yapabiliyorsun Elite yaratiklardan kastiniz nedir?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yeni patch çıkartmışlardı 2003'te. Elite Creatures gelmişti. Nefret birşeydi. Yeni bi yaratık vardı örümböcük böyle. Böörgh.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bılıyorum Dark angel ıcın 5x5 Tepmle yeterlı ama hem temple son bolumlerde cıkıyor hemde, cok pahalı, o aralarda benım acıkcası benım ne o kadar temple yapıcak param nede Dark angelı adam gıbı gıtıcek vaktım oluyordu. Ha ama dogru vampire kullanıyoruz bolca. Elit yaratıklar aynı yaratıklar ama daha gucluler, ne bileyim 5x5 graveyard yapıyorsun etrafına bır sıra liblary cekıyorsun canlanan vampirelar elite vampire oluyor gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hmm 1 sene önce dk2 grafikleriyle sorun yaşamışım.. bakayım bir daha kurayım da gene sorun olcak mı..[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar