Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kzpmaza said: oha ferrarisi olan adamla aynı kulaklık,mousepad ve mouse'ye sahibim. zengin miyim acaba ben lan. kalk da camdan bak bakalim kapinin onundeki arabalara. ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kulaklığa 15 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sequoya said: kzpmaza said: oha ferrarisi olan adamla aynı kulaklık,mousepad ve mouse'ye sahibim. zengin miyim acaba ben lan. Onlar eski ve kardeşim. yok abi ekran kartı başığında görmüştüm zaten g930'u ben paraların resmini çektiğinde sfsdf. aynıları var şu an bende de. ama uzun süre taktığında acıtıyor benim kulakları g930 memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kzpmaza said: yok abi ekran kartı başığında görmüştüm zaten g930'u ben paraların resmini çektiğinde sfsdf. aynıları var şu an bende de. ama uzun süre taktığında acıtıyor benim kulakları g930 memnun değilim. bende çıkarıyorum genelde. Ağır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 e hadi satılsın artık. dekont.jpg'leri görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ph6iaMKDzKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 "roket adam" said: e hadi satılsın artık. dekont.jpg'leri görmek istiyorum. Ahuauahuhauauhauha. Efsanevi başlıklar sequo'yu özlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi para resmi çekip mi koydu. lol harbi çok feci şeyler kaçırıyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fakire bak küçücük monitörü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Katzee said: fakire bak küçücük monitörleri var Fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://rsm.haber365.com/N/1305017582_37_taso.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ve ferrariyi fede aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Acaba bir gün foruma "al sana ferrari" diyecek biri gelir mi. Kassak gelir sanki. Ama o zaman ortalığı kan götürebilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Adresleri kaydedip evden aldıracak gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 serjuhan said: Katzee said: fakire bak küçücük monitörleri var Fixed 2 monitoru olmayanı dövüyorlardı en son ne var ki onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Katzee said: serjuhan said: Katzee said: fakire bak küçücük monitörleri var Fixed 2 monitoru olmayanı dövüyorlardı en son ne var ki onda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kargoyu karistirmayalim maseratiyle getirsin sequo kulakliga 200lira vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kulaklık bende kalacak iyi hoşda 29 çok geç olmadımı? yarın cumartesi ondan sonrası happy new year banka işleri sarkacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 G930 Kulağıma takmıyorum,yanımda duruyor sesi yetiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kulaklık -> Frostbite 85 Ps -> reampage 100 Mouse -> 0ne 73 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sequoya said: kzpmaza said: yok abi ekran kartı başığında görmüştüm zaten g930'u ben paraların resmini çektiğinde sfsdf. aynıları var şu an bende de. ama uzun süre taktığında acıtıyor benim kulakları g930 memnun değilim. bende çıkarıyorum genelde. Ağır biraz. bundan alsana http://www.psykoaudio.com/GetPsyko/PsykoCarbon#axzz2GNAyfzQR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Çokzel tam zengin işi headset :) Ama şaka maka valla güzel görünüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 müthiş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 lezzetli degil anca amatoru eglendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 O zaman senden böyle güzel bir headset link bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar