applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 o zaman kulaklıga benden 5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 en son durum; ferrari 5 lira maserati 13 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kulaklık çoktan 85e çıkmış ve beni kaybetmiş ya. kahretsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kulaklık 0'sa ki öyle gibi 90 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Akito said: kulaklık 0'sa ki öyle gibi 90 diyorum. http://img39.imageshack.us/img39/7168/56668810151302111511893.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fotoğraf gözükmüyor tıklayınca da hata veriyor. 0'ını al 0 değilse 90'a sat bana. zengin adamsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kulaklık -> Frostbite 85 Ps -> reampage 100 Mouse -> 0ne 73 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 paranın bağışlanma mevzusu olmasa kulaklık pahalı gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 110 ya zaten o kulaklıgın 0'ı. kulak değmemişini alırım. asdf (ilk mesajı okumamıştım oyundaydım da direk alt tab olayı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Dworgian'ın %10 komisyonunu unutmayın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 çekiliosan ona göre update yapim abi frostbite güme gitmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Akito said: 110 ya zaten o kulaklıgın 0'ı. kulak değmemişini alırım. asdf (ilk mesajı okumamıştım oyundaydım da direk alt tab olayı.) SLS le gitmiştim o kulaklığı almaya. Sağ koltuğumda geri gelmişti lol:D Senin alacağın kulaklık hiç bir zaman böyle muamele görmüş olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 çekildim ben sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Nako said: Dworgian'ın %10 komisyonunu unutmayın gençler. evet benim için de %10 ekleyin bağış yaparken (niye benim için eklediğinizi anlamadım ama olsun ekleyin sevaptır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sequoya said: Akito said: 110 ya zaten o kulaklıgın 0'ı. kulak değmemişini alırım. asdf (ilk mesajı okumamıştım oyundaydım da direk alt tab olayı.) SLS le gitmiştim o kulaklığı almaya. Sağ koltuğumda geri gelmişti lol:D Senin alacağın kulaklık hiç bir zaman böyle muamele görmüş olmayacak. şunları da demesen iyi olacak da ne diyeyim değişmeyecek tavrın biz ne desek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 senin zengin kulaklarında şımartılmış da olmayacaklar. asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Akito said: senin zengin kulaklarında şımartılmış da olmayacaklar. asdfsdf Ahahahaha lol oda doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 biz fakirler anlamiyoruz ya SLS falan. tek kapi araba de, mercedes de, ferrari de. daha basit terimlerle ifade et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Dworgian said: Nako said: Dworgian'ın %10 komisyonunu unutmayın gençler. evet benim için de %10 ekleyin bağış yaparken (niye benim için eklediğinizi anlamadım ama olsun ekleyin sevaptır) Münadisin sen hakkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ben SLS'yi sülüs diye okudum ilk de, sonra baktım Sequo yazmış, dedim heralde merso modeli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Nako said: Dworgian said: Nako said: Dworgian'ın %10 komisyonunu unutmayın gençler. evet benim için de %10 ekleyin bağış yaparken (niye benim için eklediğinizi anlamadım ama olsun ekleyin sevaptır) Münadisin sen hakkın. Olay sadece "yardım yapılacak" olduğu için güncel tutmak ve arada fiyatlar kaymasın diye boş vakitte paste ten ibaret. Ha ama dediğim gibi, birisi yardım kuruluşuna ödeme yaparken ürün bedeli + %10 yaparsa ne güzel olur daha fazla yardım gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 oha ferrarisi olan adamla aynı kulaklık,mousepad ve mouse'ye sahibim. zengin miyim acaba ben lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sequoya said: Akito said: 110 ya zaten o kulaklıgın 0'ı. kulak değmemişini alırım. asdf (ilk mesajı okumamıştım oyundaydım da direk alt tab olayı.) SLS le gitmiştim o kulaklığı almaya. Sağ koltuğumda geri gelmişti lol:D Senin alacağın kulaklık hiç bir zaman böyle muamele görmüş olmayacak.slsle gidip creative kulaklikmi aldin lan. bari quake alsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kzpmaza said: oha ferrarisi olan adamla aynı kulaklık,mousepad ve mouse'ye sahibim. zengin miyim acaba ben lan. Onlar eski ve kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar