Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet gs mizin böyle bir planı vardı.. bilmem kaç bin araçlık "GS" plakalı araç konvoyu..Kayıtlar başladı denmişti bana ama nereye yaptıracağız nasıl yaptıracağız bilemiyorum..Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..Bizim aleti de bir yazdıralım...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Gelelim vallaha.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! _________________ -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Git peşlerine takıl işte kayıt yaptırmaya ne gerek war konvoydanmı atacaklar? Nezaman yola çıkıcaklarını basbas bağırırlar zaten[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kayıtlı olmak daha da güzel olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 iyiymiş eheh. resmi siteye baktın mı orda yazıyordur yazmıyorsa da daha süresi vardır. daha 99. yıl bitmedi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 aklıma gelmedi açıkçası kesin bilen vardır diye ama belkide ua falan da düzenliyor olabilir..yani ofişıl değildir belki...onun sitesinde yok ama.. dur bi ofişıla bakayım....[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 plaka GS olmak zorunda degildir ya,ben katılırım zaten büyük bi ihtimalle,bagdattan da geceriz hehe...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 plaka gs olmak zorunda..zaten işin güzel yanı o ya.. bu arada ofişıl sitede yok..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya öyle sacmalık olur mu ya,plakası gs olup da 2 maca gitmemiş adamlar var,öyle bi şey olursa hata ederler,katılımcı olmaz...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hiç sanmıyorum..Bayağı bi katılım olur bence.. de NEREDEN KATILACAZ!!! :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi resmi olması lazım ben de öle bişi hatılıyorum sizin asbaşkan sölemişti adını hatırlamıyorum şimdi başkan adayı olan sonra canaydına katılan. o sölemişti böle konvoy olcak die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Araya FB liler girerse çok komik olur ama hahaha =) O kutlamaları klüp düzenliyo klüp yöneticisinden duymuştum ben gs plakalı konvoy fln diye. Sanırım yapacakları zaman duyururlar medya aracılığıyla[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bizimkiler kadıköy civarından geçirmez bence bu konvoyu =) (tasvip ettiğim falan düşünülmesin)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhn18 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 konu GALATASARAY ise cehennemden kopup gelirim gerçi cehennem MECİDİYEKOYun içindeymiş yaaaa......[signature][hline]lezzzzeTsiz TosTa yumRuk aTaSımmm GeLiR ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Valla bizim plaka GS söyleyim bizde katılak[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Evet arkadaşlar bu konvoy olayı 100. yıl kutlaması olarak değil şampiyonluk kutlaması olarak taarlanıyormuş.. Yani şampiyon olursak yapılacak..Katılmayı düşünenlere duyurulur...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu arada bağdat caddesinden geçilecekse bir daha düşünülsün. ben kazasker'de oturuyorum ve gs en son şampiyon olduğunda bir sürü fenerli bayraklar formalar falan caddeye inmişlerdi gs bayrağı çıkaran arabalara pekte hoş davranmıyorlardı. şampiyon olursak ve oradan konvoyla geçilirse pekte hoş olaylar olmaz kanaatimce. hazımsızlık çeken birkaç çapulcu yüzünden arabanıza yazık olur yani :). ben küçükken gs şampiyon olduğunda sahilyolunda tur atarken de aynı olay olmuştu. fenerliler gs bayrağı çıkaran arabaları tekmeliyordu. bizim arabada da sarı-kırmızı balonları son anda görmüşlerdi ama babam gazlamıştı zor kurtarmıştık. kadıköy tarafı sakat anlıyacağınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu sefer zor olur öyle olaylar,bayağı katılımcı var + uA falan da yapar bişiler yani ona cüret ederlerse karsılıgını alırlar büyük ihtimalle[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 . [Bu mesaj insight_13 tarafından 15 Kasım 2004 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bizimde[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Holyman, 21 Eylül 2004 22:35 tarihinde demiş ki: bizimkiler kadıköy civarından geçirmez bence bu konvoyu =) (tasvip ettiğim falan düşünülmesin) yavas geçırmesın nereye geçırmıo :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bugün florya tren istasyonunda gs paf takımdan 2 genç ile konuştum okusaydım forumu daha önce sorardım.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 valla ben onu bunu bilmem ama 4 sene şampiyon olduğumuz serinin 3. sezounun sonunda istanbula gitmiştik koskoca parti arabası gibi bişiyle araba kırmızı, tamponlar sarı, bayraklar bilmemne bas bas bağırdık kadıköyün ortasında ama sesini çıkaran olmadı gece vakti. (gerçi biraz hızlı sürmüştük oradan geçerken :-p şaka la ama dediğim ciddi yaşanmış bi olay ve gurur duyarım)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar