Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GalataSaray'ın 100. yıl kutlamaları çerçevesindeki konvoy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet gs mizin böyle bir planı vardı.. bilmem kaç bin araçlık "GS" plakalı araç konvoyu..Kayıtlar başladı denmişti bana ama nereye yaptıracağız nasıl yaptıracağız bilemiyorum..Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..Bizim aleti de bir yazdıralım...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Mesaj tarihi:
Gelelim vallaha.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
plaka GS olmak zorunda degildir ya,ben katılırım zaten büyük bi ihtimalle,bagdattan da geceriz hehe...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
ya öyle sacmalık olur mu ya,plakası gs olup da 2 maca gitmemiş adamlar var,öyle bi şey olursa hata ederler,katılımcı olmaz...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
Mesaj tarihi:
abi resmi olması lazım ben de öle bişi hatılıyorum sizin asbaşkan sölemişti adını hatırlamıyorum şimdi başkan adayı olan sonra canaydına katılan. o sölemişti böle konvoy olcak die
Mesaj tarihi:
Araya FB liler girerse çok komik olur ama hahaha =)

O kutlamaları klüp düzenliyo klüp yöneticisinden duymuştum ben gs plakalı konvoy fln diye. Sanırım yapacakları zaman duyururlar medya aracılığıyla[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
bizimkiler kadıköy civarından geçirmez bence bu konvoyu =)
(tasvip ettiğim falan düşünülmesin)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
konu GALATASARAY ise cehennemden kopup gelirim gerçi cehennem MECİDİYEKOYun içindeymiş yaaaa......[signature][hline]lezzzzeTsiz TosTa yumRuk aTaSımmm GeLiR ;)))
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada bağdat caddesinden geçilecekse bir daha düşünülsün. ben kazasker'de oturuyorum ve gs en son şampiyon olduğunda bir sürü fenerli bayraklar formalar falan caddeye inmişlerdi gs bayrağı çıkaran arabalara pekte hoş davranmıyorlardı. şampiyon olursak ve oradan konvoyla geçilirse pekte hoş olaylar olmaz kanaatimce. hazımsızlık çeken birkaç çapulcu yüzünden arabanıza yazık olur yani :).

ben küçükken gs şampiyon olduğunda sahilyolunda tur atarken de aynı olay olmuştu. fenerliler gs bayrağı çıkaran arabaları tekmeliyordu. bizim arabada da sarı-kırmızı balonları son anda görmüşlerdi ama babam gazlamıştı zor kurtarmıştık.

kadıköy tarafı sakat anlıyacağınız..
Mesaj tarihi:
bu sefer zor olur öyle olaylar,bayağı katılımcı var + uA falan da yapar bişiler yani ona cüret ederlerse karsılıgını alırlar büyük ihtimalle[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 21 Eylül 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
bizimkiler kadıköy civarından geçirmez bence bu konvoyu =)
(tasvip ettiğim falan düşünülmesin)

yavas geçırmesın nereye geçırmıo :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
Bugün florya tren istasyonunda gs paf takımdan 2 genç ile konuştum okusaydım forumu daha önce sorardım.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
valla ben onu bunu bilmem ama 4 sene şampiyon olduğumuz serinin 3. sezounun sonunda istanbula gitmiştik koskoca parti arabası gibi bişiyle araba kırmızı, tamponlar sarı, bayraklar bilmemne bas bas bağırdık kadıköyün ortasında ama sesini çıkaran olmadı gece vakti. (gerçi biraz hızlı sürmüştük oradan geçerken :-p şaka la ama dediğim ciddi yaşanmış bi olay ve gurur duyarım)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
  • Yeni Oluştur...