Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GalataSaray'ın 100. yıl kutlamaları çerçevesindeki konvoy

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Evet gs mizin böyle bir planı vardı.. bilmem kaç bin araçlık "GS" plakalı araç konvoyu..Kayıtlar başladı denmişti bana ama nereye yaptıracağız nasıl yaptıracağız bilemiyorum..Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..Bizim aleti de bir yazdıralım...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma gelmedi açıkçası kesin bilen vardır diye ama belkide ua falan da düzenliyor olabilir..yani ofişıl değildir belki...onun sitesinde yok ama.. dur bi ofişıla bakayım....[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Evet arkadaşlar bu konvoy olayı 100. yıl kutlaması olarak değil şampiyonluk kutlaması olarak taarlanıyormuş..
Yani şampiyon olursak yapılacak..Katılmayı düşünenlere duyurulur...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bağdat caddesinden geçilecekse bir daha düşünülsün. ben kazasker'de oturuyorum ve gs en son şampiyon olduğunda bir sürü fenerli bayraklar formalar falan caddeye inmişlerdi gs bayrağı çıkaran arabalara pekte hoş davranmıyorlardı. şampiyon olursak ve oradan konvoyla geçilirse pekte hoş olaylar olmaz kanaatimce. hazımsızlık çeken birkaç çapulcu yüzünden arabanıza yazık olur yani :).

ben küçükken gs şampiyon olduğunda sahilyolunda tur atarken de aynı olay olmuştu. fenerliler gs bayrağı çıkaran arabaları tekmeliyordu. bizim arabada da sarı-kırmızı balonları son anda görmüşlerdi ama babam gazlamıştı zor kurtarmıştık.

kadıköy tarafı sakat anlıyacağınız..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 21 Eylül 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
bizimkiler kadıköy civarından geçirmez bence bu konvoyu =)
(tasvip ettiğim falan düşünülmesin)

yavas geçırmesın nereye geçırmıo :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben onu bunu bilmem ama 4 sene şampiyon olduğumuz serinin 3. sezounun sonunda istanbula gitmiştik koskoca parti arabası gibi bişiyle araba kırmızı, tamponlar sarı, bayraklar bilmemne bas bas bağırdık kadıköyün ortasında ama sesini çıkaran olmadı gece vakti. (gerçi biraz hızlı sürmüştük oradan geçerken :-p şaka la ama dediğim ciddi yaşanmış bi olay ve gurur duyarım)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...