barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 gerçek usul ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kredi kartı veriyolar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 işte sen harcamlarını yaparsın fişleri toplarsın, sonra belirli periodlarda claim edersin şirkete onlar da hesabına geri yatırır onları. veya kredi kartı verirler bi tane cart curt geçirirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 evet bizde harcama yapıp sonra geri almak var. ekstradan para da almıyorum demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 harcirah olayi eskide kaldi baya.. bir cok amerikanya firmasi yapmiyor artikin.. senko, senin subco yapiyomu bu isleri? alabiliomusun sen o benefitleri vs? pakistan a gelince.. ABV pakistanin, paki bir lale yuzunden isimden kovulcam buyuk ihtimal. kendi malligimda var ama, adam buyuk comak soktu bana yani.. ulke olarakda guvenlik acisindan bizim kapali carsi esnafindan daha tehlikeli bir yer degil.. bi halt da olmuyor o secrep ler genelde sisiriyorlar durumu.. paniklicek durum yok.. zaten turk oldugunu soyle kizlar teklif edecek sana.. tapiyolar turklere.. bisi olmaz yani.. aynen devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 burdaki subco yapıyor yes ama türk telekom kuluyuz biz, türkiyeden çıkış yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yemisim tt yi olm onu sormuyom.. inka miydi neydi senin sirketin adi? guzelmis abi cogu bordro firmasi kasmiyor o islere cunki. bana lazim bi yerde o yuzden soruyorum bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 eskisi elkotek şimdiki inka ikisiyle de problem yaşamadım bu tür konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 cok tenk yu conem.. cheers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 barbu said: lan ABV hepinizin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 pakistan'da uçaktan inince direk çok yaşa pervez müşerref diye bağır. dafadsdasdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://www.boston.com/bigpicture/2011/02/pakistan_daily_life.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 senko said: eskisi elkotek şimdiki inka ikisiyle de problem yaşamadım bu tür konularda. yeri gelmişken sorayım. elkotek sırf geçtiğimiz yıl yüzde 13880 mi ne büyümüş, bunun sebebi nedir? çok merak ediyorum. sen çalışıyosun diye mi acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar