barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 gidiyorum iş için sanırım. Kesin olmamakla birlikte limit kesine yaklaşıyor. İlk başta 2-3 gün olur diye tahmin ediyorum ama iş icabı daha sonradan bir kaç ay bile kalabilirmişim. şirketin attığı güvenlik dokumanlarını okuyunca tırstım baya :D taksiye bile binmeme izin yok. moral verin azcıkç abartılıyordur heralde di mi? var mı gidip gören oraları? değişik yerlere giden insna çok var patide. belki bu da vardır dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ankarada bi kere pakistandan gelen askerlerle karşılaşmıştım, pavyon sormuşlardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 MasterHapLo said: iş nedir ya kapsamını bilmiyorum ama energy management ile alakalı. seni yeni işe atıcaz dediler. attılar sdf. pakistan'a gideceğim de sonradan ortaya çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 şantiye buldum ben katar'da nasıldırki bakarız dedim gerçide hayatta gitmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 pakistan iyidir ya bokun içinde yüzersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi kalacak yer filan iyi bişi ayarlıcaklar, dışarıdaki boklara da girmem de güvenlik olayı dert. batılı tiplere hala daha çok sert tepkiler var mıdır? derdim bu. eğer yok bişi olmaz olursa da bu sefer iki cafeye, bara filan gidebilecek miyim? içki yabancılara serbestmiş de gene d eortalıkta içmeyin diyolar. paso evde, otelde zaman geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 90larda TRden iyiymiş ama şakirtler orayıda bozmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 valla benim bir arkadaş var pakistanlı burda, gayet sen ben gibi delikanlı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ne iş yapıyodun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Fistan said: pakistan iyidir ya bokun içinde yüzersin ahahhdsgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Fin said: şantiye buldum ben katar'da nasıldırki bakarız dedim gerçide hayatta gitmem sdf katar iyidir. kuwait pakistan gibi sıkıcı tutucu bi yer değil. bar disco falan da var az olsa da. içki yasak değil. maaşını tıkır tıkır alırsın ve çok büyük bi iş çevresi edinirsin, başka firmalara zıplayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi o yalanlar girdim ben bi yıl önce eczacıbaşına zıplayamadım bi yere ya da o potansiyele sahip biri değilim.yurtdışına çıkamıyorum 2tane yl var yarıda bırakıp gidesim yok şu an = gerçi birine devam edemiyorumda diğerine baya ilgili gibi duruyorum su yeniyıl gazıyla sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 qatardaki piyasa garip ama, Tr piyasasıyla karşılaştırma. tam olarak mesleğin ne bilmiyorum ama şuan inşaat sektörü en canlı olan yer oralar, o yüzden YL bittiği zaman rahatça gidebileceğin bi yer. tabii bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 adamın götünü kesiyolla orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi benim full time expat gibi olmayacak ama. yani bir gittim mi kalmayacağım orada 1 sene öyle expatlar gibi. ama gene de saçları kestirsem iyi olur heralde. dikkat çekmemek lazım. daha iyi bir şey söyleyen de çıkmadı sıçtım sanırım. ölecem sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bizim evde var bitane pakistanlı. Hayatında hiç yemek yapmamış bulaşık yıkamamış ahah. Çamaşır için ayrı, yemek için ayrı, diğer ıvır zıvırlar içinde ayrı 15 tane hizmetçisi varmış herifin. Dandik tescodan 2 kuruşluk patates pişirebiliyor yemek yapamadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 barbu senden kurtulmaya karar vermişler. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 lan ABV hepinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Güvenlik sıkıntısı olan yerlere iş seyehati sıkıntılı bir süreç gerçekten. Hiç bir şeyden emin olamıyorsun, hep kötü senaryoları duyuyorsun. Gereğinden fazla gerip strese sokuyorlar insanı. Örn. bizden Cezayir'e giden biri silahlı bir ekip eskortla iş-otel arası gidip geliyor, silahlı şoför de zorunlu bulunduğun arabada. Ama şimdiye kadar sorun yaşayan hiç duymadım. Sadece yüksek binaların arasında trafik kazası yüzünden trafik tıkandığında arabalar sirenleri koymuşlar tepelerine, ilerleyemedikleri için de içindeki arkadaşlar baya stres olmuşlar. Bişey olcak olsa o zaman olurdu diyorlar. Bi de Nijerya'da mesela 3 jip geziyorsun. Önde ve arkadaki jipte sağlı sollu camlardan çıkıp topuz sallıyorlar. Diğer türlü insanlar arabalara saldırıyorlarmış. Ama saldırı dedikleri silahlı falan değil, bizim gelin arabalarına yaptıkları muhabbet veya onun biraz fazlası sanırım. Bunları duyunca insan geriliyor oralara gitmeden, ama gidenler de alışmış. Bir şey de olmadı diyorlar. Pakistan'da da sorun yaşamazsın muhtemelen. Söylenenlere uy, alışırsın oranın düzenine zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 şirketler öyle harcırahlar veriyorlar ki o ülkelere beni gönderseler nijerya'ya koşa koşa giderim, topuzu da kendim sallarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bişi vermicekler lan bana sanırım. konuşmadım daha ama sanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 olur mu lan öyle şey en az 150euro verirler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi valla 2 günlük de olsa dubaiye gitmiştim. bişi vermemişlerdi. oradaki harcamalarını sonradan alıyorsun tabi şirketten. ya da ben noobum daha ondan oluyor olablir böyle. sorayım bi bakalım. ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bizde harcırah yok mesela hiç bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 nası yok lan o zaman gercek usul çalışıyorsunuzdur tüm harcamalarınızı şirket ödüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar