laverda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 2 gün önce anneannemi devlet hastahanesine yatırdık bilinç kaybı nefes alamama gibi şikayetlerle (91 yaşında)acile gittik adamlar resmen niye geldiniz bu saatte diye trip yapıyolar filim felan çektik göstercez doktor evinde.. acil hasta var diyoz yarın bakarım diyo. neyse buldum numarasını aradım gelirmisiniz dedim insanca; gelemem dedi neden dedim: sana hesap mı verecem dedi. aldım adresini gittim evine niye gelmiyosun ,acil hastam var dedim yarın muayenehaneme getir dedi ben anladım bu adamın 3 kuruş para için bir insan hayatını tehlikeye atabilecek kadar adi bir insan olduğunu.. önüne parayı atınca hastaneye gelmeyi kabul etti ama aradan 3 saat geşmişti anneannemin durumu ciddiyetini koruyor belki daha erken gelmeyi kabul etseydi herşey daha farklı olacaktı buraya bu yazarak içimi dökmek böyle insanlara lanetler yağdırmak istedim (ancak sözüm bütün doktorlar için değildir) yanlış anlaşılmasın teşekkür ederim [signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) [Bu mesaj laverda tarafından 12 Kasım 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya iyi olanları da war bak bende sana bı olayımı anlatıyım ılacım bıtmıstı (bobreklerım bıraz rahatsızdır benım dıyalızden son anda dondum nedenı sanırım yuksek kafeın) herneyse bag-kur karnemı gosterdım adamın bana soyledıgı laf bu saatte ılac yazamam ztn kawgalıım sonra gel tabıı bende dumur bı sekılde ewe gıtmıstım Bu arada geçmıs olsun..[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 o doktoru dava etseniz kazanırsınız.. annaneni iyileştirsin sonra dövün o doktoru! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kırı verseydin azını burnunu komalık yapsaydın aynı durumda kalsaydı..[signature][hline]de Morgoth Family ... İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 dava filan açılamıyor mu bunlara? tam donuna kadar almalık insan modeli.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ahh ulan neden bizim insanımız böyle ya...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 olay çıkarmak istemedim çünkü bayrtam üstü istanbula felan gidemeyiz diye düşündüm ama başka çarem kalmadı galiba bu akşam da durum böyle giderse istanbula götürücem[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sonra insan sayip sana ceza verselerdi? ncik ncik.. benim apandisit ameliyati cok acil olmustu yapan doktor ameliyatttan sonra piskin piskin odama gelip bizimkilere artik muyahane (nasil yaziliosa iste) bi ugrarsiniz dediydi filan o stresle kafasini gözünü yarasim gelmisti ya.. havasini almakla yetinmisti :P sornadan örendimdi ameliyatlarini yaptigi hastalatinin %65i dier tarafa yolcu oluomush filan.. :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 dava aç tazminat davası hemde meslekten edersin.. en azından açığa alırlar bi süre...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 nasıl doktor bunlar degıl de ne bıcım ınsan bunlar daha iyi bi topic ba$lıgı olurdu bence.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim hiçbir zaman ama o bizim hayatımızla oynuyor[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya ıste boyle artız doktorları bırak boyle artiz adamlar war ınsanın asabını bozuolar ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: laverda, 12 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki: 2 gün önce anneannemi devlet hastahanesine yatırdık bilinç kaybı nefes alamama gibi şikayetlerle (91 yaşında)acile gittik adamlar resmen niye geldiniz bu saatte diye trip yapıyolar filim felan çektik göstercez doktor evinde.. acil hasta var diyoz yarın bakarım diyo. neyse buldum numarasını aradım gelirmisiniz dedim insanca; gelemem dedi neden dedim: sana hesap mı verecem dedi. aldım adresini gittim evine niye gelmiyosun ,acil hastam var dedim yarın muayenehaneme getir dedi ben anladım bu adamın 3 kuruş para için bir insan hayatını tehlikeye atabilecek kadar adi bir insan olduğunu.. önüne parayı atınca hastaneye gelmeyi kabul etti ama aradan 3 saat geşmişti anneannemin durumu ciddiyetini koruyor belki daha erken gelmeyi kabul etseydi herşey daha farklı olacaktı buraya bu yazarak içimi dökmek böyle insanlara lanetler yağdırmak istedim (ancak sözüm bütün doktorlar için değildir) yanlış anlaşılmasın teşekkür ederim öncelikle anneannene büyük geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur. sonra ise o dallamaya şunu diyim.. Şerefsiz !![signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. [Bu mesaj Mavi tarafından 12 Kasım 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hmm böyle bir adama ben doktor demem üzme kendini, gerçekten olduysa böyle birşey dava et diyeceğimde işin içinden sıyrılmak kolay olur o adam için.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 mavi ona doktor dıyerek dıger doktorlara hakaret etmıyelım dı mı?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 O kadar calısmıs cabalamıs ya kendını baskalarından ustun goruyo aklı sıra[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Nöbetçi doktor ise gelmem diyemez. Biraz abartı durum ama öyle bir şeyi noter varken yanında dese ebesini ..kerler o doktorun. Ben birkere banka paramız kalmadı dediğinde noterle gelirim rezil ederim sizi bankada para nasıl kalmaz demiştimde paşa paşa çıkarmışlardı paracıkları. Yani görevli olduğu halde görevini suistimal etmesini yazılı olarak kanıtlama şansın noter aracılığı ile var. O saatte noteri gene parayla getirirsin tabi ama insan hayatını hiçe sayan bunlara az bile. geçmiş olsun umarım anneannen en kısa sürede iyileşir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Pyr0, 12 Kasım 2004 18:33 tarihinde demiş ki: mavi ona doktor dıyerek dıger doktorlara hakaret etmıyelım dı mı? haklısın değiştirdim.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bi de adam günde bi kere geliyo bişey demeden gidiyo kardeşim dinlesene bikere bizi hastanın gün içinde durumu nasıl iyi mi? bir de 1999 yılında tamamen doktor hatası yüzünden ablamı kaybettim bir hatayı daha kaldıramayacak kadar hassas ve sinirli bir insanım bazen allaha dua ediyorum anneannemin canını alıcağana benim canımı al diye çünkü benim hasta ablamı 18 yıl boyunca o baktı canımdan çok seviyorm onu bunu kaldıramam ve affedemem[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ayrıca şu anda öyle hukuki şeylerle uğraşıcak kadar vaktim yok nete bile hasahanenin yanındaki kafeden giriyorum ayrıca iyileştireceğini bilsem bütün servetimi veririm yni bu saatten sonra parayı düşünemem şimdi hastahaneye gidiyorum son duruma bakmak için [signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) [Bu mesaj laverda tarafından 12 Kasım 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj laverda tarafından 12 Kasım 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 böyleleri adam deil ki doktor olsun bunalrı duyunca şiddet yanlısı bir insan oluyorum bir anda.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: laverda, 12 Kasım 2004 18:39 tarihinde demiş ki: ayrıca şu anda öyle hukuki şeylerle uğraşıcak kadar vaktim yok nete bile hasahanenin yanındaki kafeden giriyorum ayrıca iyileştireceğini bilsem bütün servetimi veririm yni bu saatten sonra parayı düşünemem şimdi hastahaneye gidiyorum son duruma bakmak için iyileşir inşallah merak etme sabırlı ol.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 böle yapan iki kişiyi sallandırıcan bak bi daha yapıolar mı....Ya nasıl hipokrat yeminidir bu nasıl doktorluktur anlayamıorum ya psikopat adam şeytan dio esek sudan gelinceye kdr hatta geldikten sonra bile döv!Normalde şiddete karşıyım ama para uğrunu her rezilliği yapabilecek insanlara çok sinir oluorum off! Anneannenede geçmiş olsun....:([signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 flame i göze alarak diyorum ki doktorlar ekseriyetle böyledir. doktor ve asker olabilmek için insanın içindeki bazı şeyler ölüyo. çoğu da mutantlaşıyo işte.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 çok dallama doktorlar war, otlar bariz. ama gel gör ki çok da iyi doktorlar var. nöbetçi doktorsa zaten gelmek zorunda,değilse gelmez gelmez ayrıca.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar