Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airties modem sorunsali

Mille

Öne çıkan mesajlar

bilgisayar 5 dakikada bir limited connectivity'e dusuyo modeme reset atiyorum geciyor. ttnet'i aradim modemde sorun var dediler
Airties'i aradim tam 28dakika oldu hala bekliyorum.

sizde bi cozum var mi? veya eski kablonet modemi var netmaster. telefon giriside var onu adsl modemi olarak kullanabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne hikmetse bende bu tarz bir başlık açıcaktımm.

TTNET kendi modemi takılı bizim evde şöyle son 1 2 aydır lap diye wirelessdan atıyor kısacası net gidiyor...5dk bekleyip bağlanıyorum yada restart atıyorum modeme sonra tekrar random sürelerde tekrr düşüyorum...oysaki hiç böyle olmuyordu.

Karşılaşan var mı böyle bir sorunla..
Sosyal ağlarda paylaş

Airties kötü ya.Bende geçen modemi değiştirdim taşındığımız sorada evdeki arkadaşın modemi kullanmaya başlamıştıkta eski d-link e geçtim geçen.Bozuldu airties evdeki kafasına göre 15 20 dk lığına sınırlı internete geçiyordu, git gide artmaya başladı çektim fişini.D-link 10 numara.
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:

biraz shitty bi modem oldugu icin arada sirada kanal degistirmek gerekiyomus buyuk ihtimalle 1dedir suan onu 6 yaparsan duzeliyo. Ama cok komik bi durum var burda, airties aynen soyle dedi; 'arada olur boyle kanal degistirin duzelir'

6da benimki 1 6 11 secin falan yaziyordu orada 11 sectim bir daha yaparsa vatana gidip modem alicagim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...