Mille Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bilgisayar 5 dakikada bir limited connectivity'e dusuyo modeme reset atiyorum geciyor. ttnet'i aradim modemde sorun var dediler Airties'i aradim tam 28dakika oldu hala bekliyorum. sizde bi cozum var mi? veya eski kablonet modemi var netmaster. telefon giriside var onu adsl modemi olarak kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ne hikmetse bende bu tarz bir başlık açıcaktımm. TTNET kendi modemi takılı bizim evde şöyle son 1 2 aydır lap diye wirelessdan atıyor kısacası net gidiyor...5dk bekleyip bağlanıyorum yada restart atıyorum modeme sonra tekrar random sürelerde tekrr düşüyorum...oysaki hiç böyle olmuyordu. Karşılaşan var mı böyle bir sorunla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 biraz shitty bi modem oldugu icin arada sirada kanal degistirmek gerekiyomus buyuk ihtimalle 1dedir suan onu 6 yaparsan duzeliyo. Ama cok komik bi durum var burda, airties aynen soyle dedi; 'arada olur boyle kanal degistirin duzelir' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Airties kötü ya.Bende geçen modemi değiştirdim taşındığımız sorada evdeki arkadaşın modemi kullanmaya başlamıştıkta eski d-link e geçtim geçen.Bozuldu airties evdeki kafasına göre 15 20 dk lığına sınırlı internete geçiyordu, git gide artmaya başladı çektim fişini.D-link 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 4 senelik airties modemim hala aslanlar gibi çalışıyo. bi sefer açma kapama düğmesi bozulmuştu, götürdüm 10 dakikaya yaptılar, para da almadılar garanti dışı olduğu halde. bi ara kaşınıp linksys denedim, iki tane denememe rağmen airties'dan kötü olduğu kanaatine vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben de airties kullanıyordum eskiden, torrent açıldığında bağlantı sayısı çok artınca internet kopuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Heee aynısı oluyordu bizimkinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mille said: biraz shitty bi modem oldugu icin arada sirada kanal degistirmek gerekiyomus buyuk ihtimalle 1dedir suan onu 6 yaparsan duzeliyo. Ama cok komik bi durum var burda, airties aynen soyle dedi; 'arada olur boyle kanal degistirin duzelir' 6da benimki 1 6 11 secin falan yaziyordu orada 11 sectim bir daha yaparsa vatana gidip modem alicagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Modem baglantisi durdukyerde gidiyorsa Sinyal evdeki kablosuz telefonla falan catisiyodur. Bu modemleri torrent baglanti sayisini max layip kullanin diye vermiyolar malesef. Torrent programinizda Max half open ports uve max connections i azaltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Sağol Esh onuda yaptım kanalıda değiştim sorun düzeldi ama biram bitti,ben bakkala gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Benim adsl de de bu sorun vardi Daha dogrusu, wired bagli bilg, adsl ve net isigi sonmeden baglanti gidiodu kel alaka. Farkli modem vs farketmiyordu. Sonradan adsl in port unu turk telekomdan degistirttik zar zor, sorun kalkti ortadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar