Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22230334.asp Buyur işte İstanbul Kadıköy’deki 5 yıldızlı bir otelde meydana gelen olay ‘Dexter’ dizisini aratmadı. Otel, güle oynaya çıktıkları odalarında yüzüne biber gazı sıkıp, kendisini kelepçeleyen sevgilisinden kaçan L.Y’nin “Beni öldürecek imdat” çığlıklarıyla inledi. Çantadan çıkanlar ise dehşet vericiydi. Otel çalışanları genç kadını güçlükle sakinleştirirken, odadan çıkan bilgisayar uzmanı sevgilisi V.A. otele çağırılan polislere teslim edildi. Çantasından satır, bıçak, koli banda, çöp torbası çıkan V.A. sevk edildiği savcılık sorgusundan sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken; “Evlenmeden önce beni sevdiğine ve aldatmayacağına emin olmak için korkutmak istedim” dedi. Abi nasıl kafalar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 DEKSTIR YASAKLANSIN GENÇLERİN BEYİİNLERİNİ MAHVEDİYOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 O diziyi izlemedim de, atılan başlık doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 değil,dexter suçluları seri katilleri kesiyor kendisininde bir seri katil olması bir ironi oluşturuyor.bahsedilen haberde bu öğeler yok.bu yüzdende asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 milli ve manevi degerlerimize aykırı bu dizinin yayında olması cok buyuk bir faşist harekettir, rtük ü göreve cagırıyorum, yarın ilk işim savcılıga gidip suc duyurusunda bulunmak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 iarwain said: değil,dexter suçluları seri katilleri kesiyor kendisininde bir seri katil olması bir ironi oluşturuyor.bahsedilen haberde bu öğeler yok.bu yüzdende asdsadas tahmin ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sevdigine ve aldatmayacagina emin olmak icin korkutmak istedim... Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 "nutella yerim" said: milli ve manevi degerlerimize aykırı bu dizinin yayında olması cok buyuk bir faşist harekettir, rtük ü göreve cagırıyorum, yarın ilk işim savcılıga gidip suc duyurusunda bulunmak olacak abi niye her topicde artık bu ve buna benzer mesajlar atıyorsun artık sarcasm mın tadını kaçırdın yeminlen.hani post kasıyor desem gerekde yok ki sana cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ben hürriyetin, hatunun fotoları bulup, yayınlamamasına daha çok şaşırdım. Editör mü değiştirdiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://content.internetvideoarchive.com/content/photos/608/002555_10.jpg Dexter'dan çok buna benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Frostbite said: "nutella yerim" said: milli ve manevi degerlerimize aykırı bu dizinin yayında olması cok buyuk bir faşist harekettir, rtük ü göreve cagırıyorum, yarın ilk işim savcılıga gidip suc duyurusunda bulunmak olacak abi niye her topicde artık bu ve buna benzer mesajlar atıyorsun artık sarcasm mın tadını kaçırdın yeminlen.hani post kasıyor desem gerekde yok ki sana cık cık cık... abi senin de garipsemen garip, cık bak sokaga etrafında gordugun 2 kisiden 1 i böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 doğru diyosun da dışarıdaki adam belli.zeka seviyesi,eğitimi,yaşadığı ortam vb.onu gerektiriyor ona göre davranıyor da.ne biliyim seninki şaka da olsa korkutucu patinin şakirt yobaz tayfa ile dolması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 3 sene sonra hepimiz şakirt ve yobaz olacağız kafan rahat olsun. Hatta sen islamın bayrağını taşıyacaksın, önde gideceksin falan. Nutella da imam olur, vaazlarıyla halkı cihada çağırır misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 biber gazı ne ya doğru düzgün yap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 1. Don't get caught. 2. Killing must serve a purpose, otherwise it's just plain murder. 3. Be sure. 4. Blend in -- maintain appearances. 5. Control urges, and channel them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 deadwoll said: 3 sene sonra hepimiz şakirt ve yobaz olacağız kafan rahat olsun. Hatta sen islamın bayrağını taşıyacaksın, önde gideceksin falan. Nutella da imam olur, vaazlarıyla halkı cihada çağırır misal. ileri demokrasi aşığı ve aynı zamanda dindar olamamamı düşünmen 1923 model bir dikta laikçisi oldugunu gösteriyor güzel kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Biber gaziyla mi bayiltmaya calismis gerzek ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar