Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Gideli 6 ay olmadi. Bikac düzgün mekan var. Ama berline gelip de türk sokaginda takilmak... bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 mekan pek yok evet bi kere gittim zaten daha da fazla gidilecek bi olayı yok basit kafeler falan var. ama ortam olarak böyle leş kenar mahallesi değil yani anladığım kadarıyla baya bir entel ve alternatif kesim var artık orda hatta kiraların çok artması sebebiyle orda gösteri düzenlenmiş falan. alternatiflerin sayısı çok artarsa zaten türkler kalmaz orda kaldıramazlar öyle kültür şokunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ayfon said: Gideli 6 ay olmadi. Bikac düzgün mekan var. Ama berline gelip de türk sokaginda takilmak... bilemedim. bilmeden yazmışsın baya da kreuzberg şuan berlinin en hype bölgesi. turist gibi gidince bi şey anlamamışsın büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 berlin'in yerlisi olarak mi gidicektim abi? lafa bak zevk meselesi ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 gittik gezdik, güzeldi hakkaten. kreuzberg'in doğusundaki yerler cok daha kötüydü. kurferstrendamm'da kaldım, zengin alışveriş mahallesiymiş orası. bmw açılışı falan vardı bambaşkaydı. son akşamımda hertha - union berlin maçı için olan taraftar topluluğuna da denk geldim bayağı güzeldi. yalnız o memorial church ve yanındaki çan kulesi ne çirkinmiş abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 troll'e gelmeyin, kreuzberg'e gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 fizban said: gittik gezdik, güzeldi hakkaten. kreuzberg'in doğusundaki yerler cok daha kötüydü. kurferstrendamm'da kaldım, zengin alışveriş mahallesiymiş orası. bmw açılışı falan vardı bambaşkaydı. son akşamımda hertha - union berlin maçı için olan taraftar topluluğuna da denk geldim bayağı güzeldi. yalnız o memorial church ve yanındaki çan kulesi ne çirkinmiş abov. aha gittin mi begenmedin mi lan eahueauh içi çok güzel değil mi olm böle götik kale tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 olm sen berliner dom ile karistiriyor olma ? guzel olan oydu. schloss charlottenburg denen saray cok iyiydi, ama odalar minnacik. topkapi sarayini gezip biraz feyz alsalar super olurmus. bergama muzesi 10 numara. direk onun icin bile gidilebilir alamanyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 olm berliner dom dediğin normal katedral avrupanın yarısnı gezdim artık normal katedralden tiksindim abi bunun olayı her yeri camlı felan böle koyu renkli dvunarlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 6 ağustos'ta berline gideğim çok büyük ihtimal. yukarıda zaten gidip görülcek biçok yer anlatılmış. benim merak ettiğim berlin'den amsterdam'a en uygun ne şekilde gidilir? otostop güvenli midir? tren fiyatları nedir ortalama? bi bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Berlin'den direk tren var mı bilmiyorum ama yoksa Berlin - Osnabrück; Osnabrück - Amsterdam en hesaplı yöntem olacaktır eğer kalabalık gidiyorsanız (Osnabrück - Amsterdam arasını 25 euro gibi bir fiyata gitmiştik biz; eğer 6 kişi olursanız Berlin - Osnabrück'ü de adam başı 12-15 euro arası bir fiyata gidersiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 peki bu doğru mudur? berlin-amsterdam 4 EUR?? http://www.raildude.com/tr/berlin-amsterdam/kalk%C4%B1%C5%9F-1038-var%C4%B1%C5%9F-1659/tren-ba%C4%9Flant%C4%B1lar%C4%B1-%C5%9Fehir/id/2400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Berline kadar gitmisken zaman bulursaniz mutlaka dresdene ve leipzige ugrayin gidecek olursaniz.Dogu almanya oldugundanmidir bilmiyorum ama havasi diger yerlere gore cok farkli,insanlar daha sicak geldi bana ve sehirler daha yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 berlinde berghain sırasına girmeden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 http://i.imgur.com/hUUi4Ul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Fistan said: berlinde berghain sırasına girmeden olmaz Anca sırasına zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar