Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Dworgian said: biri de mısır yeme gifi koymamış (nasıl bir tarifse bu) Popcornluk durum yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Cuce said: kız için bu admaın geldiğine deydimi cidden hakkında sayfalarca saçmaladığınız yetmiyormuş gibi lütfen buralara da taşırma aynı saçmalıkları. Artık kabul et buradayım çünkü forum ortamlarını özlemişim ve keyif alıyorum. Kabul edemiyorsanda O'nun hakkında atıp tutmak yerine benim hakkımda konuş çünkü böylesi benim için daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 "O" ne be peygamber mi kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Fin said: Dworgian said: biri de mısır yeme gifi koymamış (nasıl bir tarifse bu) Popcornluk durum yok çünkü ha tmm ok. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Derken başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Tanrıça @sipeyskeyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bereket tanrıçası gibi mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Here we go again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ahmedinejad said: Derken başladı resme tıklayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Araba da koyalım. Adet yerini bulsun. Ne de olsa kalburüstü forum... MÜHİM Bİ ŞEY DEĞİL DEDİĞİ VUKUAT sipeyskeyk said: ben hep alkollü araç kullanıyorum daha 1 kere kaza yaptım. http://img148.imageshack.us/img148/2483/astoryofsuccess2.jpg mühim birşey değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tanrıçanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ama ne koymuştum ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 şirket arabası sanırım beyaz renkli, kapak jantlı araba gördüm mü şirket arabası oluyo %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yok ya değil. Hala aynı arabayı kullanıyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fede'ye üzüldüm. topik o yönden devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 nereye girdin bu arada? deniz kenarı gibi gözüküyo bu açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Haa denize uçuyordum balıkçı dolaplarına çarpıp durdum. O yüzden şık bir kazaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Hatta o çarptığım yere iyi bak. O yüksekliğin alttaki düzlükle birleştiği yerde adam uyuyormuş bir tane. Arabanın tam altına denk geliyor, adam NOLUYO LAN diye fırladı arabanın altından. Uykudan uyanmış böyle mahmur, sarhoş bir balıkçı. Baya iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ehliyet kursuna yazılmam lazım bu ay. sonra 4 x 4 resimleri koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 geçmiş olsun ama buranın en güzel kazası bu değil biri vardı clio'suyla bahçe duvarını yıkmıştı resmi vardı. bence o daha iyi :D resmi daha iyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BramStoker said: Araba da koyalım. Adet yerini bulsun. Ne de olsa kalburüstü forum... MÜHİM Bİ ŞEY DEĞİL DEDİĞİ VUKUAT sipeyskeyk said: ben hep alkollü araç kullanıyorum daha 1 kere kaza yaptım. http://img148.imageshack.us/img148/2483/astoryofsuccess2.jpg mühim birşey değildi. abi o değilde suya uçsan on sene bok kokusu çıkmazdı üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Dynun said: fede'ye üzüldüm. topik o yönden devam etsin. Tam bi dürzü fede ya, gelip anlatıyorda ''abi işte ben bişi yapmadım'' la başlıyor sonra olaylar olaylar dinan naaptınız siz buna oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fedenin gölgesi bile topiği ele geçirmeye yetiyor işte görüyorsunuz, topiğin ismi değişsin fedenin dramı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar