Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 senin ağzına alman bile hakaret. anan bacın hakkında konuşuyo muyum lan ben ? fizbanın yerine gelen kişi kimdi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Cuce said: haaa şimdi baktım konuya. 3. şahis değilmiş copry. kapişen o zaman Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 iarwain said: Sequoya said: evet ekşi sözlük klonu yaptım php ile bedava dağıttım başkada bir script yazmadım. sonra adımı kullanarak bişeyler yapmaya calışan kişiler oldu ama alakam yok. sadasd adını kullanarak mı? bildiğin milleti dolandırdın.şaşırdığım bu kadar para kazanmış olman.birde gelmiş helalden haramdan bahsediyosun. Heee gardaş dolandırıcıyım ben. Şimdi gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 iarwain said: Sequoya said: evet ekşi sözlük klonu yaptım php ile bedava dağıttım başkada bir script yazmadım. sonra adımı kullanarak bişeyler yapmaya calışan kişiler oldu ama alakam yok. sadasd adını kullanarak mı? bildiğin milleti dolandırdın.şaşırdığım bu kadar para kazanmış olman.birde gelmiş helalden haramdan bahsediyosun. yarın akşamı da bu konu götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://media.comicvine.com/uploads/11/119390/2581326-indiana_jones___in_before_the_lock.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yokmu başka saldıran biraz daha değişik yerlerden vurmaya calışın lan. Gangstersin falan da diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 FERRARİSİNE LPG TAKTIRAN OLGAR SENMİSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Rahat bırakın lan dişçiyi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://olgarsauto.co.za/ adam afrikalıymış tabi esmer olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sıkıldım ben bu topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar