Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

"İnsanlar reel hayatta yapamadıklarını sanal ortamda yapmıyor mu?

Gerçek hayatta gösteremediğim içimdeki görgüsüzlük aşkını burada yansıtmış olamazmıyım."
şunu diyosun yalnız xunn kartı alınca da kişiliğini satmış oluyor sana göre. yani sen görgüsüz olup kartı verebiliyosun ama o normalde olmadığı kişilikte olup alamıyor ? fakir internette bile fakir yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

"İnsanlar reel hayatta yapamadıklarını sanal ortamda yapmıyor mu?

Gerçek hayatta gösteremediğim içimdeki görgüsüzlük aşkını burada yansıtmış olamazmıyım."
şunu diyosun yalnız xunn kartı alınca da kişiliğini satmış oluyor sana göre. yani sen görgüsüz olup kartı verebiliyosun ama o normalde olmadığı kişilikte olup alamıyor ? fakir internette bile fakir yani ?

Kartla ne alaka lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn420 said:

Adam kart verme olayına görgüsüzlük demiyor, foto koymadır hava atmadıra diyor bence, karıştırmışsın.

kartı verirkenki üslup, öncesi, sonrası görgüsüzlük yani kabul ediyodur herhalde. o da dahildir bence.

edit: düşme xunn

Xunn420 said:

Ona almadın ya aklı orada kaldı onun.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Xunn420 said:

Adam kart verme olayına görgüsüzlük demiyor, foto koymadır hava atmadıra diyor bence, karıştırmışsın.

kartı verirkenki üslup, öncesi, sonrası görgüsüzlük yani kabul ediyodur herhalde. o da dahildir bence.

Önceki uslup sadece konu sahibini trollemek içindi. Patinaj bölümünde ben tüm araçlarımı tek tek 335i konusunda tanıttım zaten. Sen geç gördün sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn420 said:

Adam sadece kartı verirken görgüsüzlük yapmadı yahu. Vereyim istersen elimde 2. el var dedi, e ver tabi dedim sıfırını aldı yolladı.

Geri kalanında gayet "Garaja sıgmıyor ferrariler, maseratiler" tabi.

Yalan yok sığmıyor özel garaj tuttum asudhausd doğruyu söyleyince görgüsüzlük oluyor arkadaş:)
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Xunn420 said:

edit: düşme xunn

Xunn420 said:

Ona almadın ya aklı orada kaldı onun.

takılıyorum len rahat ol, 3 gündür bi girdim arkamdan söylenmeyen kalmamış, bak zerre sallamıcan böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

reel hayatta yapamadığını sanalda yapar insanlar diyip görgüsüzlük örneğini veriyor da o örneği senin kartı alman (ki bunu kişiliğini satman olarak değerlendirdi kendisi) ile neden bağdaştıramadığını sordum ben asıl olarak.

yani sen kötü bi şey yapınca kötüsün de o yapınca NORMALDE KÖTÜ DEĞİLİM SADECE SANAL :) SANAL :) oluyor o saçma geldi. umarım anlatabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

reel hayatta yapamadığını sanalda yapar insanlar diyip görgüsüzlük örneğini veriyor da o örneği senin kartı alman (ki bunu kişiliğini satman olarak değerlendirdi kendisi) ile neden bağdaştıramadığını sordum ben asıl olarak.

yani sen kötü bi şey yapınca kötüsün de o yapınca NORMALDE KÖTÜ DEĞİLİM SADECE SANAL :) SANAL :) oluyor o saçma geldi. umarım anlatabilmişimdir.

Bak şimdi. Rotring kalem alirsin herkes kurşum kalem kullanıyordur gelirsin forumda paylaşırsın. Diyelimki görgüsüzlük olsun.

Birde kurşun kalem kullanırsın adamın teki çıkar sus lan al sana rotring kalem kevaşem ol der. Kabul edersin :)

1. madde ile 2. madde arasındaki farkları bulup sen yaz.

Bende yatar topyekün iyi geceler.

Dipnot: Kevaşe kelimesi sadece troll amaçlı yazılmıştır. Xunn alınma sakın eğlendik bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

@Aki

Yok gayet iyi anladım ne demek istedigini, roleplay mi değil mi bilemeyiz bu bir.

Benim ekran karsısında adamı kazıkladım, lol enayi diyip demedigimi bilemeyeceği gibi.

Ama roleplay yaptıgını varsayarsak, laf olsun diye post atmanın çok dısında bi hareket tanımadıgın adama ekran kartı almak.

Zaten ondan sonra sırf topigin gazına gelip "oo satın aldım" rp'si çektigini üslubundan anlayabilirsin.

Bende sequo'nun parası olsa, 7/24 lol sizi fakirler geyigi yaparım, hayvan gibi taşşagını geçerim forumda ama gerçek hayatta onun bahsetme bahtsızlıgında bulundugu gibi servetimden utanırım vesaire.

vallahi yattım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...