Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Abi tek bir şey diyeceğim, tabii ki özgürsün. Norm dışı davranmak, yaşamak vs tamamen sana kalmış. Ama sosyal toplum içinde farklı davranır ve bu yüzden tepki görürsen de buna olağan bakman gerekir.

Ama sen "ben böyleyim özgürüm valla" diyip, milletin dediklerine "o zaman okuma, yazma" veya "silin onları, kapatın konuyu" dersen kendinle çelişmiş olursun

Ha "çelişirim sana ne" dersin şu mantıkla ki eyvallah çeliş tabii karışan yok =)

Norm ne ? norm dışı ne ? herkesin burada bir birine hakaret ederek , aşağılayarak deşarj olması, prim yapması, kendince ağırlını koyması norm mu ?

Ya da kendin olmanın özgürlüğü tanımadığın insanlar hakkında milli eğitim psikoloji bilgisi ile analizler yapıp kendince "o zayıf karakterli" , "o ilgi çekmek için burada" v.s. gibi alakasız şeylerle bağdaştırıp abuk subuk konuşmak mı ?

Hani ben ve sevdiklerim hakkında abuk subuk konuşma gereğini çok emincesine konuşan adamın avukatlığını yapmak da senin hoşuna gidebilir ama benim bu forumda en çok tadımı kaçıran konuşmalar bunlar . Herkes makarasını yapsın eğlensin , düşüncesini paylaşsın bu harika ama azıcık kendimizi bilelim please.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Hani ben ve sevdiklerim hakkında abuk subuk konuşma gereğini çok emincesine konuşan adamın avukatlığını yapmak da senin hoşuna gidebilir ama benim bu forumda en çok tadımı kaçıran konuşmalar bunlar . Herkes makarasını yapsın eğlensin , düşüncesini paylaşsın bu harika ama azıcık kendimizi bilelim please.

bi bitmediniz haaaamına
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

yahu, neye saplanmmısmı neye takılmısım. cidden anlamıyorum. rica ederim benim ağzımdan konusma.

bana ne özel mesaj atmıssın ahtırlamıyorum, cevap verme gereği görmemişim vermememişim demekki. kırıldıysan affola. aynı serverda up oynamıslığımız olduğunu hiç sanmıyorum, beraber frp oynamıslığımız olmadığına eminim. ama bunların konuyla hiç ilgimiz yok.
sanki seni ötekileştiriyormusum gibi "hepimiz bu toprakların cocuğuyuz" söylemlerine sarılmanı anlamıyorum cidden.

Kafana göre takılma demedim, istediğin gibi insan olma demedim, benim istediğim gibi insan ol hiç demedim, sadece olduğun gibi ol, bi öle bi böle olma. tutarsızlık samimiyetsizlik varken ben buyum demeni ciddiye almam.

insaniyetten dem vurup, benim ağa insan gibi güzel güzel konusalım işte rol yapmaya gerek yok dememi faşistliğe denklemen baya fantastik.

Cüce benim ağızımdan konuşan ve sonra bu konuşmaları kolaj yapıp samimiyetsiz tablosu çizip kompozisyon yazan sensin. Ben gerçekten sıkıldım bu konuşmadan. Eğer senin içinde sakıncası yoksa bu muhhabeti burada kesip bir birimize giydirmece oyununu sona erdirelim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

iarwain said:

YÜYLÜ CEKET KARATAŞDA OTURUYOM DELİKANLIYSAN GEL

Ben de ortaokulu Hacışakirde okudum. belki ortaokul arkadaşıyız ? yalıda oturdum 3 sene o dönem. hatta ilk dayaklarımı karataşta yedim sonra bir gün linç ettiler 7-8 kişi yırtık paltolon giyiyorum diye. sonra hayatım değişti .
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Dworgian said:

Abi tek bir şey diyeceğim, tabii ki özgürsün. Norm dışı davranmak, yaşamak vs tamamen sana kalmış. Ama sosyal toplum içinde farklı davranır ve bu yüzden tepki görürsen de buna olağan bakman gerekir.

Ama sen "ben böyleyim özgürüm valla" diyip, milletin dediklerine "o zaman okuma, yazma" veya "silin onları, kapatın konuyu" dersen kendinle çelişmiş olursun

Ha "çelişirim sana ne" dersin şu mantıkla ki eyvallah çeliş tabii karışan yok =)

Norm ne ? norm dışı ne ? herkesin burada bir birine hakaret ederek , aşağılayarak deşarj olması, prim yapması, kendince ağırlını koyması norm mu ?

Ya da kendin olmanın özgürlüğü tanımadığın insanlar hakkında milli eğitim psikoloji bilgisi ile analizler yapıp kendince "o zayıf karakterli" , "o ilgi çekmek için burada" v.s. gibi alakasız şeylerle bağdaştırıp abuk subuk konuşmak mı ?

Norm un ne oldugunu tartışacak degilim, nedemek istedigimi gayet net anladigina eminim cunku. Fikrimi belirttim. O kadar. Ayrica kimsenin avukati degilim isim olmaz. Daha da diyecek birseyim yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...