Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airbnb.com kullaniyor musunuz patiler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecesi 20 euro tek başına giderken mantıklı, çift halinde giderken leş hostellerde kalmazsan en az 25 euro oluyor double bedroom olanlar.

3+ kişi ile giderken en mantıklısı ev, 1 veya 2 kişi iken ise erken rezervasyon otel kovalamak.

5 gece 500 tl bence çok ama THY konforunu kullanmışsın tabi. Biz mesela pegasus ile roma, ordan ryanair ile barcelonaya geçmiştik. Tabi 3 gün roma'da falan da kaldık, dönüşte milano üzerinden döndük falan o şekilde 300'e gelmişti yol. gecelik de adam başı 30 tl verdik, 5 gece kaldık.
Mesaj tarihi:
Bu biraz tercih meselesi tabii, ben hostelde veya başkalarının evinde rahat edebilen bir tip değilim açıkçası, biraz titizimdir maalesef. Tatile giderken çarşaf vs. götürmek yerine düzgün bir otelde kalmaya özen gösteriyorum (temiz olsun yeter, 5 yıldızlı olması şart değil zaten odada günün kaç saati geçiyor uyumak dışında).

THY'nin kampanyasından 99 Euro'ya gidiş dönüş bilet ayarlamıştım (3 taksit), bence o da gayet uygun, yakın tarihte almaya kalksanız 400 TL'den aşağı olmaz sanırım.
Mesaj tarihi:
Haklısın biletler gayet uygun.

Onun dışında söyleyebileceğim tek şey var ki, evlerdeki çarşaflar, havlular vs. otellerdekinden 10 kat daha güvenilir :)
Mesaj tarihi:
Masticore said:

2 yildizli cok güzel otel olabiliyormu ya 0_o

Otel aşağıdaki linkte bulunan otel;

SM Hotel Sant Antoni

Otel'in havuzu varsa yıldız eklenir, belli büyüklükte toplantı salonları var ise yıldız eklenir, bunlar yok ise 2 veya 3 yıldızlı olarak kalırlar o nedenle yıldıza çok takılmamak gerekiyor ayrıca Holy'nin dediği gibi yurtdışındaki çoğu 2-3 yıldızlı otel bizim 4-5 yıldızlılardan güzel ("brand" zincir otelleri bunun dışında tutuyorum tabii ki)
  • Yeni Oluştur...