Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyalanmaya alışmak

yav

Öne çıkan mesajlar

aramil said:

ben de eğer bir işi erken bitirdiysem hayvan gibi oyalanıyorum. hatta kendime tanıdığım süreyi aşıp, gün bile ötelediğim oldu :s ama bekleyen iş varsa, mümkün olduğunca başka şeyle uğraşmıyorum, kahve, çay vs. bile istemiyorum.

dostum sen normalını yapıyosun bizden degılsın..
Sosyal ağlarda paylaş

hazirandan beri ailemin yanında yaşıyorum, öğrenci evini falan kapattık. iyicene oyalanma insanı oldum, hele son 2 aydır hiç bir şey yapmıyorum resmen. maaşımın %75 küsürünü harcamamışım, harcadığım %25 te spor salonu ve bi kitap birkaç yüz liralık salak bi araba kiralama macerası.

abi en sonunda bıktılar benden. bugün babam dellendi, aynen şöyle dedi:

'hiç bi bok yapmıyo, sabahlara kadar oturuyo, bari pavyona gitse karı kız peşinde koşsa dicem ki tamam, en azından serseri oldu. hiç bi bok olamadı lan bu çocuk. çalışıyorum deyip duruyo çalıştığı da yok inanıyosam şerefsizim. '

sonra anneme döndü, 'ulan benim annem sabaha karşı sokaklardan topladı beni zamanında, 80 darbesinden önce asker var terör var, sokaklara iniyodu, bu ne biçim annelik' zart zurt.

annem dedi ki, 'naapsın sokaklara inip duvar mı boyasın, yazı mı yazsın çocuk?'

böyle manasız tartışmalar içerisinde oyalanmaya devam ediyorum ben de işte. hayır okumuş da insanlar ikisi de. yine itü şeklini koydu bu tartışmada da, bişi de denmiyo havasından geçilmiyo yahu.

biraz işim var gerçi de. yok abi. kış uykusuna yattım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kariyer, iyi bir yaşam, güzel bir iş falan filan habire hayatı düzene sokmaya çabalama, uykuyu düzene oturtmaya çabalama, okula gitmeye çabalama...

Gel gör ki o kadar seminere kayıt ol, hiçbirine gitme

dil kursuna gitme

okula gitme

ama iş haytalık, içki, arkadaş ortamı, oyun, dizi, boş vakit, nette sörf olunca anında yap.

O iyi gelecek nah gerçekleşir böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
"roket adam" said:

abi en sonunda bıktılar benden. bugün babam dellendi, aynen şöyle dedi:

'hiç bi bok yapmıyo, sabahlara kadar oturuyo, bari pavyona gitse karı kız peşinde koşsa dicem ki tamam, en azından serseri oldu. hiç bi bok olamadı lan bu çocuk. çalışıyorum deyip duruyo çalıştığı da yok inanıyosam şerefsizim. '

ahahahahahahah

ben bu konuyu açıp bırakmışım ya unutmuşum resmen eheh
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

dışarda yürürken, tuvaletteyken ya da duş alırken hep yapmak istediğim şeyler aklıma geliyo eve gidiyim ya da duştan çıkıyımda başlıyım hemen diyorum.

bilgisayarın başına oturunca paticik,oyun vsvs derken o %95 olan istek %10 a düşüyor.

asfhdgjhas oh iyi yalnız değilmişim. bendeki istek %4 e düşüyo bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...