yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 OF ÇOK KÖTÜ BİŞİ bir işim varsa bile onu yapana kadar kendi kendime oluşturduğum bir oyalanma ritüelim var adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bi noktadan sonra iş yapamaz hale geleceksin, bende öyle oldu en azından. Kısır döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben de eğer bir işi erken bitirdiysem hayvan gibi oyalanıyorum. hatta kendime tanıdığım süreyi aşıp, gün bile ötelediğim oldu :s ama bekleyen iş varsa, mümkün olduğunca başka şeyle uğraşmıyorum, kahve, çay vs. bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://img4.joyreactor.com/pics/post/procrastination-map-489114.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sevmediğimiz işleri yaparken oyalanıyorsak yine de sorun mu yoksa normal mi? Çünkü şu dosyayı doldurmayı bitirmeden işten çıkmayacağım ve yarım saattir patide boş boş konulara falan bakıyorum. Allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben öle bi durumda deli gibi hzılı yapiorum hemen kurtulmak için hele overtime yapmama neden oluosa öle bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 aramil said: ben de eğer bir işi erken bitirdiysem hayvan gibi oyalanıyorum. hatta kendime tanıdığım süreyi aşıp, gün bile ötelediğim oldu :s ama bekleyen iş varsa, mümkün olduğunca başka şeyle uğraşmıyorum, kahve, çay vs. bile istemiyorum. dostum sen normalını yapıyosun bizden degılsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben de kötü hissediyordum kendimi, eyvallah bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hayatimin son 5 yili amacsizlikv ve oyalanmayla gecit isin kotusu hala gecio dun aldigim biralar da bozuk cikti galiba boyle hamile sidigi gibi tadi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben gerizeklaiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hazirandan beri ailemin yanında yaşıyorum, öğrenci evini falan kapattık. iyicene oyalanma insanı oldum, hele son 2 aydır hiç bir şey yapmıyorum resmen. maaşımın %75 küsürünü harcamamışım, harcadığım %25 te spor salonu ve bi kitap birkaç yüz liralık salak bi araba kiralama macerası. abi en sonunda bıktılar benden. bugün babam dellendi, aynen şöyle dedi: 'hiç bi bok yapmıyo, sabahlara kadar oturuyo, bari pavyona gitse karı kız peşinde koşsa dicem ki tamam, en azından serseri oldu. hiç bi bok olamadı lan bu çocuk. çalışıyorum deyip duruyo çalıştığı da yok inanıyosam şerefsizim. ' sonra anneme döndü, 'ulan benim annem sabaha karşı sokaklardan topladı beni zamanında, 80 darbesinden önce asker var terör var, sokaklara iniyodu, bu ne biçim annelik' zart zurt. annem dedi ki, 'naapsın sokaklara inip duvar mı boyasın, yazı mı yazsın çocuk?' böyle manasız tartışmalar içerisinde oyalanmaya devam ediyorum ben de işte. hayır okumuş da insanlar ikisi de. yine itü şeklini koydu bu tartışmada da, bişi de denmiyo havasından geçilmiyo yahu. biraz işim var gerçi de. yok abi. kış uykusuna yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 CAK DOSTUM BEN DE PISLIGIN TEKIYIM LANET OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 tam 2 haftadır bi makale yazıcam. çoktan yazmış olmam gerekiyordu ama ertele ertele ertele ertele ertele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 anneni oldur, katil oldum baba, hosuna gitti mi diye bagir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben işsizlikten tv izlemeye başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 basit bir işi bitirmek için 1 ayım olsa bile son güne bırakıyorum ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben son gunu gectikten 1 ay sonra yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hiç işim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Kariyer, iyi bir yaşam, güzel bir iş falan filan habire hayatı düzene sokmaya çabalama, uykuyu düzene oturtmaya çabalama, okula gitmeye çabalama... Gel gör ki o kadar seminere kayıt ol, hiçbirine gitme dil kursuna gitme okula gitme ama iş haytalık, içki, arkadaş ortamı, oyun, dizi, boş vakit, nette sörf olunca anında yap. O iyi gelecek nah gerçekleşir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 "roket adam" said: abi en sonunda bıktılar benden. bugün babam dellendi, aynen şöyle dedi: 'hiç bi bok yapmıyo, sabahlara kadar oturuyo, bari pavyona gitse karı kız peşinde koşsa dicem ki tamam, en azından serseri oldu. hiç bi bok olamadı lan bu çocuk. çalışıyorum deyip duruyo çalıştığı da yok inanıyosam şerefsizim. ' ahahahahahahah ben bu konuyu açıp bırakmışım ya unutmuşum resmen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 "roket adam" said: hahah lan demek bütün babalar birörnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dışarda yürürken, tuvaletteyken ya da duş alırken hep yapmak istediğim şeyler aklıma geliyo eve gidiyim ya da duştan çıkıyımda başlıyım hemen diyorum. bilgisayarın başına oturunca paticik,oyun vsvs derken o %95 olan istek %10 a düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 senko said: hayatimin son 5 yili amacsizlikv ve oyalanmayla gecit isin kotusu hala gecio dun aldigim biralar da bozuk cikti galiba boyle hamile sidigi gibi tadi var hamile sidiği ney lan? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kzpmaza said: dışarda yürürken, tuvaletteyken ya da duş alırken hep yapmak istediğim şeyler aklıma geliyo eve gidiyim ya da duştan çıkıyımda başlıyım hemen diyorum. bilgisayarın başına oturunca paticik,oyun vsvs derken o %95 olan istek %10 a düşüyor. asfhdgjhas oh iyi yalnız değilmişim. bendeki istek %4 e düşüyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar