Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Canon 5d Mark II

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Hand grip alacağım da 45 USD vermek az mı aptallık yoksa çok mu aptallık diye düşünüyordum ama iç ses beni almanın oldukça mantıklı olduğu konusunda ısrar etti :)

Hem de kırmızı dikişli :P

Zaten kırmızı dikişli olması onu mantıklı kılıyor!

Goldphoto marka tripoddan kurtulup Manfrotto 055PROB alma planım var. Senede 2 kere falan lazım oluyor :P O da çok gerekli bir şey !!!

Çantalar güzelmiş; dalayım hemen...

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

Başlığa bakmak için geldim konu nerelere gitmiş, 4 sene okudum Bilkent'te, önyargılı olunan bir üniversite olması iş hayatında bazen yolunuzu kapıyor maalesef, herkes şımarık zengin bebesi gözü ile bakıyor, bu da ülkemin ne kadar patlak bir yer olduğunun bir göstergesi, halbuki bursluların sayısı şu an daha fazla olabilir Bilkentte :) (Konuyu alevlendirmeye gelmedim, herkesin görüşüne saygım var, istetseniz başka bölümde başka başlıkta tartışırız bunu sonuna kadar sadece düşüncemi belirtmek istedim konuyu geç gördüğümden)

Moriarty çok güzel bir alet satıyorsun, umarım kuracağın iş istediğin gibi olurda daha iyilerini alırsın.

İyi satışlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Başlığa bakmak için geldim konu nerelere gitmiş, 4 sene okudum Bilkent'te, önyargılı olunan bir üniversite olması iş hayatında bazen yolunuzu kapıyor maalesef, herkes şımarık zengin bebesi gözü ile bakıyor, bu da ülkemin ne kadar patlak bir yer olduğunun bir göstergesi, halbuki bursluların sayısı şu an daha fazla olabilir Bilkentte :) (Konuyu alevlendirmeye gelmedim, herkesin görüşüne saygım var, istetseniz başka bölümde başka başlıkta tartışırız bunu sonuna kadar sadece düşüncemi belirtmek istedim konuyu geç gördüğümden)

Moriarty çok güzel bir alet satıyorsun, umarım kuracağın iş istediğin gibi olurda daha iyilerini alırsın.

İyi satışlar..

eyvallah abi çok saol :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...