moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Frostbite said: Allahım! ne güzel çantalar var lan!! o zaman hazır ol http://www.onabags.com/store/messengers-and-backpacks.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu fotoğrafla ilgili insanların çanta düşkünlüğü kadınları 3'e 5'e katlar>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ahahahah aynen. canta, kilif, aski, pouch derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 asdfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Selam, Hand grip alacağım da 45 USD vermek az mı aptallık yoksa çok mu aptallık diye düşünüyordum ama iç ses beni almanın oldukça mantıklı olduğu konusunda ısrar etti :) Hem de kırmızı dikişli :P Zaten kırmızı dikişli olması onu mantıklı kılıyor! Goldphoto marka tripoddan kurtulup Manfrotto 055PROB alma planım var. Senede 2 kere falan lazım oluyor :P O da çok gerekli bir şey !!! Çantalar güzelmiş; dalayım hemen... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Para, bende o tripod var. Öküz ölüsü gibi. Haberin olsun :D Ama tabii taş gibi aynı zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Selam, Abi yaklaşık 2kg falan, abartma :) Bu arada memnun musun? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 055prob en iyi f/p tripod olabilir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Başlığa bakmak için geldim konu nerelere gitmiş, 4 sene okudum Bilkent'te, önyargılı olunan bir üniversite olması iş hayatında bazen yolunuzu kapıyor maalesef, herkes şımarık zengin bebesi gözü ile bakıyor, bu da ülkemin ne kadar patlak bir yer olduğunun bir göstergesi, halbuki bursluların sayısı şu an daha fazla olabilir Bilkentte :) (Konuyu alevlendirmeye gelmedim, herkesin görüşüne saygım var, istetseniz başka bölümde başka başlıkta tartışırız bunu sonuna kadar sadece düşüncemi belirtmek istedim konuyu geç gördüğümden) Moriarty çok güzel bir alet satıyorsun, umarım kuracağın iş istediğin gibi olurda daha iyilerini alırsın. İyi satışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 canta iyiymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 moryarti gereğinden fazla atar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Afterdeep said: Başlığa bakmak için geldim konu nerelere gitmiş, 4 sene okudum Bilkent'te, önyargılı olunan bir üniversite olması iş hayatında bazen yolunuzu kapıyor maalesef, herkes şımarık zengin bebesi gözü ile bakıyor, bu da ülkemin ne kadar patlak bir yer olduğunun bir göstergesi, halbuki bursluların sayısı şu an daha fazla olabilir Bilkentte :) (Konuyu alevlendirmeye gelmedim, herkesin görüşüne saygım var, istetseniz başka bölümde başka başlıkta tartışırız bunu sonuna kadar sadece düşüncemi belirtmek istedim konuyu geç gördüğümden) Moriarty çok güzel bir alet satıyorsun, umarım kuracağın iş istediğin gibi olurda daha iyilerini alırsın. İyi satışlar.. eyvallah abi çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 cuma güzel bir haber gelirse alcam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 cuma güzel bi haber gelmemiş anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ahah aynen abi :) up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sadece bu 5 gün için geçerli olmak üzere 3000tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 up kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 up. bu akşam sahibindene koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 3400'e dört günlük fırsat: canon 5d mk II + Canon 50mm 1.4 + Domke + Cf Kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bu kampanya bi harika dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sahibindenin allah belasını versin ya. bi sürü talip çıktı ama adamların mesajları sinir stres sebebi yemin ederim. yok o olur mu yok şöyle olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sadece Lensi satmayı düşünürmüsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar