Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şizofreni diyip geçmek işin kolaya kaçma yanı.basit bir hastalık değil şizforeni.bunu her idda edenin şizforeni olması da imkansız dediğim gibi bu tarz hayalet hikayeleri filmlerdeki gibi aynen.biri olm evde hayalet var der.öteki mal mısın der.lanetli köşkte ilk ölenlerden biri olur sdfs ben de inanmıyordum da.şimdi saygı duyuyorum fazla geyiğini de yapamıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Red said: abi bu cin min olayının bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum ama olmadığını inkar etmek saflık olur. hani hayatım boyunca bu tarz şeylerin makarasını yapan biri olarak şahit olmuşlugum olduğu için o gündür dalga geçmiyorum. ne cini ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 red, seyirciyi plota bağlayabilmek için senaryo içerisine yerleştirilen bir olay o. seyirciye "ayyyy!" dedirtmek için bebek arabası merdivenlerden aşağıya itilir mesela veya gecelikli kız harcanır. saçma sapan örnekler verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sostropoz said: konu da anlattığım anım tamamen gerçektir. he, gerçek, tamam. sizinle kim dalga geçmişse, şimdi sağda solda anlatıyordur "bir yurt dolusu adamı nasıl kekledim" diye. ya da sen ekrana bakıp sırıtıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Red said: şizofreni diyip geçmek işin kolaya kaçma yanı.basit bir hastalık değil şizforeni.bunu her idda edenin şizforeni olması da imkansız dediğim gibi bu tarz hayalet hikayeleri filmlerdeki gibi aynen.biri olm evde hayalet var der.öteki mal mısın der.lanetli köşkte ilk ölenlerden biri olur sdfs ben de inanmıyordum da.şimdi saygı duyuyorum fazla geyiğini de yapamıyorum sdfs az mı yapıyon geğini..sdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya yurt olayı oldugundan kesin biri keklemiştir kesin tabi.yurt efsaneleri misali ama geçrek bir hikaye duymak istiyen varsa özelden özet geçetim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 öm bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sostropoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 BramStoker said: Sostropoz said: konu da anlattığım anım tamamen gerçektir. he, gerçek, tamam. sizinle kim dalga geçmişse, şimdi sağda solda anlatıyordur "bir yurt dolusu adamı nasıl kekledim" diye. ya da sen ekrana bakıp sırıtıyorsundur. olm o kuranda dediğima ayeti bir araştırıp okuyun bakalım,10 senedir cesaret edip okuyamadım,doğrumu yalanmı çıkar ortaya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bende hep böyle şeyler başıma gelsin istemişimdir ama olmadı bir türlü, tabii yanımda bir kaç kişi varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sostropoz said: olm o kuranda dediğima ayeti bir araştırıp okuyun bakalım,10 senedir cesaret edip okuyamadım,doğrumu yalanmı çıkar ortaya:D Vali Ahmet Aydın said: Çocuk okula gidiyor, okul yanıyor. Sınıftaki sırası askıya astığı montu yanıyor. Anladın mı dostum? Bu çocuğu çocuk psikolojisinden anlayan bir psikoloğun karşısına alıp bir takım sorular sorması gerekiyor. Ailenin diğer bireyleri ile de görüşmek gerekiyor çünkü bu ailede kimsenin dillendirmek istemediği ama böyle sağı solu ateşe vererek yardım çığlığı atılan bir dert var. Daha fazla da yazmak istemiyorum. Azıcık aklı olan anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sostropoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi korkan adamlara laf anlatmak bunlara yaptığınız ahlaksızlık,zaten az bir ömrünüz kalmış,yanacaksınız demeye benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 loop said: Bende hep böyle şeyler başıma gelsin istemişimdir ama olmadı bir türlü, tabii yanımda bir kaç kişi varken... iraden zayıf değilse ve dünyevi şeylere aşırı bağımlılığın yoksa zor,lakin onlar senin sıcacık vücuduna girmek istiyor, malum belki yüzlerce yıldır hayalet olarak dünyamızda mahsur kalmışlar ve yeni bir vücuda ihtiyacı var. http://www.blogcdn.com/www.mandatory.com/media/2012/09/ghost-butts.jpg yani kısaca red aslında red değil şu an, başka biri. http://t.qkme.me/5ejd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nas suresini tersten okuyunca cin geliyormuş, %100 çalışıyor, teyzem denedi falan dediler, bir bok olmadı. Varsa daha etkili yöntem, anlatın, heyecan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Uuu beybi , bu iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 mani said: hadi müftü zaten doğası gereği hayal dünyasında yaşıyor vali yaptığı bu açıklama sonucu görevden alınmalı bana göre. Akla mantığa aykırı fikirleri olan insanlar yönetim kademelerinde bulunmamalı ya çok tehlikeli. Fizik ötesi olay nedir sanki araştırdılar adam gibi. Kafamız basmıyor, bir bilene danışmadık, hocamız cin dedi ok. inanmıyorsan bile saygı duy!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 BramStoker said: Vali Ahmet Aydın said: Çocuk okula gidiyor, okul yanıyor. Sınıftaki sırası askıya astığı montu yanıyor. Ya boşluğuma geldi Vali foruma üye mi oldu diye taradım önceki sayfaları..8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 loop said: BramStoker said: Vali Ahmet Aydın said: Çocuk okula gidiyor, okul yanıyor. Sınıftaki sırası askıya astığı montu yanıyor. Ya boşluğuma geldi Vali foruma üye mi oldu diye taradım önceki sayfaları..8-) .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 çocuk cinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 gece uykusunda gelip uzaylı ve insan karışımı yaratıklara bakıcılık yapmaya götürülenleri duymuştum ama random kurban said: evimizi yakıyorlar, kimse bize ev vermiyor artık. diyenini ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 neredeyse gün başına 2.5 yangın düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Red said: ya yurt olayı oldugundan kesin biri keklemiştir kesin tabi.yurt efsaneleri misali ama geçrek bir hikaye duymak istiyen varsa özelden özet geçetim sdfs Bana da bi paste yapıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 vali fizikci miymis de anlayamamis, "fizik otesi" demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evlerinde esyalari yaniyor vali gelmis fizikotesi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/d/d7/1203529086512.gif http://www.imdb.com/title/tt0108569/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cin deil elektrik kaçağı vardır ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar