nameless Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 şu anda cnbc-e'de oynuyor izleyen var mı? bayadır izlemek istiyordum hoşuma gitti[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 DIM DIM.........................DIM DIM...................DIM DIM bu filmdeki kadar guzel soundtrack duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 john carpenter baya ünlü, hiç izlemek nasip olmamıştı bu gece tekrarını izlicem. tekrar rox :D. oyunu da vardır fps..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Tam oyununu sölücektim yaaa[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Abi çok bişey kaçırdım mı? Şimdi açtım tam açtım reklam girdi. Buaya kadar olanları özetlermisiniz az sonra devam edicek galiba[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 doh! inanmiyorum kacirdim[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Şu topicleri önceden açın yaa :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Filmin özetini biri spoiler olarak gizli yazabilir mi? Başını izledim sonunu bir türlü izleyemedim yılladır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kaçırdınız hatta eğer izlemediyseniz tekrarını da kaçırdınız. dedikleri kadar varmış , ben baya beğendim özellikle gerilim olarak resmen tatmin etti. spoiler olarak filmi özetliyim, izlemeyen okumasın [spo1=filmin özeti, izlemeyen okumasın!]antartikada bir norveç ekibi buzulların altında 100 bin yıl kadar önce düşmüş bir uzay gemisi bulurlar, içini açarlar.donmuş bir canlı bulurlar.buzları çözülünce o canlı onları ele geçirir.canlının olayı şu belirli bi şekli yok, kendi türü dışındakileri gebertiyor ve kendi dışındaki türleri mükemmel bir şekilde taklit edebiliyor, onlara dönüşüyor.ayrıca bu canlının bir hücresi yeterli yaşaması için, yani ortadan ikiye ayırırsan 2 ayrı canlı olarak yaşıyabiliyor.bu "thing" norveç ekibine birbirini geberttiriyor intihar ettiriyor. bi de amerikan ekibi var, bunların köpeklerinden biri thing (türkçesi=şey)tarafından ele geçiriliyor.köpeğin peşine hayatta kalan son norveçli takılıyor.öldürmeye çalışıyor helikopterle takip ediyor, köpek amerikalı üssüne gidiyor.adam helikopteri uçurup köpeği tüfekle vurmaya çalışıyor, kazara bi amerikalıyı bacağından vuruyor köpeği vurayım derken.amerikalılara derdini anlatmaya çalışıyor köpeği kovalarken ancak dil farkı yüzünden anlamıyorlar, adam tam deli gibi gözüküyor helikopteri uçurup masum köpeği kovalayıp sağa sola el bombası atıp ateş ettiği için.amerikalılardan biri bunu gebertiyor. amerikalılar neden bu adam böyle diye norveç kampına gidiyorlar ve sonrasında ilk bölümde anlattığım keşifi gerçekleştiriolar norveçlilerin dökümanlarından görerek.gidiolar bakıolar bişey yok.geri dönüolar ama artık biliolar uzaydan gelen kapıştıklarını.dönerken norveçlilerin yaktığı bişiy buluolar, iki insan birleşirken ateşe verilmiş, yanmışlar.sonra doktorları hücre araştırması yapıyor ve bu thing in kendini kopyalama olayını öğreniolar ve en iyi çözümün yakmak olduğunu görüolar. sonra thing yavaş yavaş herkese bulaşmaya başlıyor, kimde olduğu belli değil.süper taklit ettiği için anlayamıolar tam bi paranoya ortamı.teker teker ekip azalmaya başlıyor.ulaşımları kesiliyor, teker teker ölüyorlar.en sonunda thing jeneratörleri kapatıyor nası olsa kendi donunca bişiy olmuyor diye, bunlar da madem donucaz bari onu da gebertelim diyerek ava çıkıolar. en sona 2 kişi kalıo.mac ready(kurt russell) ve childs.bence ikisi de thing değil çünkü childs da flame thrower var ve mac ready e dalmıyor, mac ready ise yeni kapışmış thing ile, kendisinde sorun olsaydı thing ona saldırmazdı o da thing i gebertmezdi.tabii yine de açık kapı bırakılmış.gerçi childs ve mac ready bi türlü kurtulamadıklarından emin olmak için beklemeye karar veriolar ümitsizce, ölüm falan umurlarında olmuo.beklemeye başlıolar o sırada film bitio.[/spo] daha bi sürü ayrıntı var aslında, izleyin bence. bu arada 3 sene öncesinin alien ı daha iyi bilimkurgu arıosanız, gerilim ise tartışılır.82 yılı filmi bu ehe ben yokken çekmiş john carpenter, helal olsun diyorum..film 22 yıl sonra etkisini kaybetmemiş.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Draven, 12 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: DIM DIM.........................DIM DIM...................DIM DIM bu filmdeki kadar guzel soundtrack duymadim. abi çok demode ama şimdisi için :)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 shit nassı kacirdim :( divxi mivxi arayacaz sindiq[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 guzel filmdir kacirmayin ozellikle gerilim-bilimkurgu sevenler[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 netten cekersiin ama emule yada edonkeyden .. onun oyunudacikmisti bu arada 30 yillik film neden bu kadar pop oldu annamadim .. (alien versus&prediator ondan calintidir bu arada:)[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu film hep populerdi ki .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 süper filmdi, hastası oldum yaptıkları seneye göre efektler baya iyiydi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 evet bu film zaten populerdi sadece siz yeni ogrendiniz :P[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben ilk oyununu oynamıştım. ordan konusunu biliyodum yani. filmi de izliyim dedim. dün izlemeye kalktım ama yarısında uyuyakalmışım. en son amerikalı ekipteki blair deliriyodu millete ateş ediyodu falan. gerilim yoktu çünkü oyunu oynamıştım ve nasıl olacağını tahmin ediyordum güzel film ama kaçırdım bende yarısından sonrasını. tühh[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben pek beğenmedim yani sığ bi görüş olacak ama 82 senesi olduğunu bilmeme rağmen yaratık beni benden aldı, ısınamadım filme[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 offf, eh be kardeşim saatini şeysini filan yazsanıza.. ne anladık yani ertesi gün bakınca başlığa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 korkarsın sen zaten, boşver :).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bence de klasıklerden bu fılm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bence iyi bir kült filmi Türkiyede pek bilinmiyor o kadar.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben oyun filmden baya sonra geçiyor diye biliyordum, yani ikisi arasındaki tek bağlantı yaratıkların ve mekanın aynı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Güzel filmdi, ki 22 sene sonra kritiğini yapmıcam zaten ^^ Ben o adamın patlamadan nası kurtulduğunu anlamadım ( yada unutmuşumdur şimdi =) )[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=92536&st=0 The Thing analizim -------------- izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar