tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://media.mmo-champion.com/images/news/2012/december/patch52OnTheWay.jpg http://www.mmo-champion.com/content/3059-Official-Patch-5-2-PTR-Notes-Tier-15-Armor-Sets-Season-13-Armor-Sets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 windwalker monk ilah olur bunlar değişir kesin önceki ptr notelar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 rogumu kasıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 rogue adam olcak gibi Preparation is back ! ve tonla buff. Warrior iyice yerin dibine sokulmuş asdfasdgjhsdkjdl. Bende monk oynarım artk zaten zevkliydi iyice güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 duyduğuma göre 13 bos olacakmış. eski günler gibi iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Cyclonea emdirmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ne zaman gelecek bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Buy The Farm Players that have grown attached to working the land at Sunsong Ranch can now purchase the land from Farmer Yoon. Once the farm is owned by a player, it becomes a rest point like an Inn, where the player can bind and instantly log out. Work orders will pour in to the farm from factions across Pandaria, and completing a work orders will earn a reputation boost with the issuing faction. kısaca açıklayacak varmı? reputation gördüm heyecanlandım yoksa dailylerden kurtulacakmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 mrdefender1 said: bugün.. bugun dedım ama mart 5 de arena sezonu bıtıyormus.bugun gelmıyecek heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 oktayca said: Buy The Farm Players that have grown attached to working the land at Sunsong Ranch can now purchase the land from Farmer Yoon. Once the farm is owned by a player, it becomes a rest point like an Inn, where the player can bind and instantly log out. Work orders will pour in to the farm from factions across Pandaria, and completing a work orders will earn a reputation boost with the issuing faction. kısaca açıklayacak varmı? reputation gördüm heyecanlandım yoksa dailylerden kurtulacakmıyız? yöö bildiin yeni daily geliyor işte. tarla alıcaksın sana daily quest vericek su ürünü ekip gönder bize die herhangi bir factiondan sende ekip questi tamamlıyacaksın rep gelicek anladığım kadarıyla heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 patatespresi said: rogumu kasıyorum şu an. roguelara gereksiz buff. herkes ağladı defansımız düşük diye, offansınız bufflandı. Warriorlar roguelara tek çekmeye devam edicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Tam taşınma tarihime denk geliyor. Oyunun bayması sebebiyle zaten ara versem mi diye düşünüyordum release tarihi yüzünden mecburen uzak duracağım galiba. Bakalım bu tier nasıl olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu hafta geliyormuş, 2k vp var. en karlı nereye harcamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Valor silinmeyecek, en karlısı hiç harcamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 peki conquest ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 su anki valorla alinan itemlarin fiyatlarda indirim olucak. valoru harcamayin. conquesti harcayin yok edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yeni karakter kasıp mı 5.2'ye dalsam DK'lar yine güzel mi, hiç bakmadım 2 aydır, ne geliyor tam bilmiyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DoubleW said: peki conquest ? conq honora çevrilecekmiş 4 k yı asan kısmı de 1 conq 25 mi 35 silvermı ne onla çarpılıp golda döndürülecek.Gelsin 2 aya oda bayar milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 1600 valorla direk vendordan 522 neck alabiliyorsunuz.güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 1250 degil mi o sıkıcı olan rare bosslardan dusen q item bir noktada 30-40 kişi boss bekliyorsun 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 adayı sevemedim ben. cok fazla mob var adım atamıyorsun. bir de cok karanlık ve obje ile dolu harita, ucamadıgın icin de rahat hareket edemiyosun. blizz cok alıstırdı sanırım bizi kolaya, simdi cok zor geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 rare kesmek icin ally agrılıklı serverda olan biri id verip inv atabilirmi aksam bizim serverdan adam buluurm ben gelicek kalabalık server rare sırası gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Hangi vendordan alınıyor o yav? Yani rep mep istemiyor mu? emre3877 said: 1600 valorla direk vendordan 522 neck alabiliyorsunuz.güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar