Ytse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 cok eskiden tv de oynuyordu.. dovus anime si ama boxing miydi, yoksa baska bi martial arts miydi tam hatirlamiyorum.. bi cocuk yeni yeni ogreniyordu dovusmeyi tek hatirladigim sey,bir gun tren raylarinin yaninda trene bakarak icinde olan birini gormeye calisiodu.. gordum gordum die sevinip sensei ine kosturunca gordugu insanin orda oldugunu ve yanlis insani gordugunu filan anliyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 biraz arayinca buldumGanbare Genki Boxer olan babasinin dunya unvan maci sirasinda yedigi darbeler yuzunden mac sonrasi hayatini kaybeder..genki babasinin ayak izlerinden yurumek icin boxing a baslar, amaci babasinin olumune neden olan dunya sampiyonunu yenmektir.. Hajime no Ippo yu izledikten sonra cok eskiden izledigim bu anime aklima geldi.. simdi bir daha izlemek istiyorum bu seriye sahip olan arkadaslar varmi burda? baya eski oldugu icin hic bir torrent/irc kanallarinda yok..[Bu mesaj Ytse tarafından 15 Kasım 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Ytse tarafından 15 Kasım 2004 06:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 gusel resimler[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: tek hatirladigim sey,bir gun tren raylarinin yaninda trene bakarak icinde olan birini gormeye calisiodu.. gordum gordum die sevinip sensei ine kosturunca gordugu insanin orda oldugunu ve yanlis insani gordugunu filan anliyordu.. Kendi yaşında bir çocukla bi boks maçı/kavga yapıyordu. Etrafta seyirciler vardı ve hemen hemen herkes diğer çocuğu tutuyordu. Diğer çocuk çok iyi boks biliyordu. Genki'yi kalabalığın önünde madara edip bi güzel patakladı. Ama dövüş sırasında Genki rakibine aparkatla boynuna bi sıyrık vurabilmeyi başarmıştı aslında. bunu dövüş sırasında farketmedi. Ben ne kadar başarısızım, bu zamana kadar ne yaptım ben diye amaçsızca ve üzgün üzgün sokaklarda yürürken çocuğun boynunu sardığını görür ve anlar ki güç kuvvet herşey tamam da rakibini adam gibi göremediği için rakibine vurmayı başaramamıştır. bunun üzerine Genki tren yoluna gider ve hareketli trenin içindeki insanları görmeye çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Şarapçı birtane hocası vardı o çalıştırırdı onu peh peh [signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 15 Kasım 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bu tip unutabilir mi yaw emrah gibi :-P[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Hastasıydım ben bunun, ShowTV vermişti galiba bi 10 yıl önce falan.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Ytse, 15 Kasım 2004 05:32 tarihinde demiş ki: cok eskiden tv de oynuyordu.. dovus anime si ama boxing miydi, yoksa baska bi martial arts miydi tam hatirlamiyorum.. bi cocuk yeni yeni ogreniyordu dovusmeyi tek hatirladigim sey,bir gun tren raylarinin yaninda trene bakarak icinde olan birini gormeye calisiodu.. gordum gordum die sevinip sensei ine kosturunca gordugu insanin orda oldugunu ve yanlis insani gordugunu filan anliyordu.. hatırlamazmıyız :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bunu bulma imkanımız yokmu? yada elinde olan vs?[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bende çok severdim bu çizgi filmi bide bunun judo versiyonu vardı belki izleyenler olmuştur yine küçük bi çocuk var judo öğreniyor annesi çok katı babası yok kendisine balık avlarken bi teknik geliştiriyor tornado gibi bişey.baya hoş bi çizgi filmdi ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 evet hatırladım :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ehehe süper bi çizgi filmdi.. hatta şu linki veriyim daha nostalji olun: http://www.zuxxi.com/geyiks/bolum.asp?id=299[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 süperdi bu, bir bölümünde ağlamıştım galiba yanlış hatırlamıyorsam.. maalesef anidb'de de yokmuş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Birisinde seriler varsa paylasmak lazim.. cok nostalji oldum :) Bu arada, Genki yi yapan Toei animasyon firmasi benzer konuda yeni bir dizi yayinliyprRing ni KakeroTo carry out the dream of his father who had been a professional boxer, Takane Ryuji was training to become a professional boxer with his older sister Kiku. She taught Ryuji boxing as a trainer. Ryuji grew up by the numerous battles against the rivals. At the final game of junior high school boxing tournament, the heavy battle against Kenzaki Jun, who was destined to become a rival, began. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar