megetege Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Sonucta progod sorta bisiler dedi. Sort da gaza gelip savas ilan etti. Bide teste savasta yer almazsaniz test yonetimine el koyicam gibi mal mal laflar etti. Ondan sonra Test raiden hbc den cikti. Hbc = test oldugundan da hbc dagilmis oldu :) progod tabi ki direk dagitmis sayilmaz ama forumlarda o sekilde acayip geyigi yapiliyor makarasina :) No dest mevzuuna gelirsek hayirlisi olsun abi. Sonucta bizde ascomu tekrar canlandirdiktan sonra bi ally e girdik. Alliancei attilar koalisyondan bizde yeni bi yer bulana kadar aramizda low sec pvp yapip daha sonra nulli ailesine katildik ve iyikide onceki allianceimiz atilmis kurtulmusuz CFCden. Sizde bunu degerlebdirip cfcden uzak durun bence. bizim gibi eskisinden de daha guclu olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ya o ikisinin olayı çok eskilere dayanıyor. sadece fanfestte biri diğerinin kız arkadaşına laf etti diye falan değil yani olay. sort zaten sağa sola emir vermeyi seven, kendini üstün gören, acayip antipatik bi tip. iyi fc olabilir ona lafım yok ama iki dakika mumbleda dinlesen anında kıl olursun yani. kuguda varmı leak bilmiyorum yoksa da düşer yakında zaten ama test forumlarında ortaya dökülenler baya efsane ya asdfas aslında bi nullsec politics / troll topiği falan olsa da ordan yardırsak süper olur milletin recruitment başlığını piç ediyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 CAOD vardı bi ara duruo mu o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Kara Davut, okadar Corp un reklamını yapıyordun, ilk çıkanlardan biri sen olmuşsun, yakışmadı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ama Hasan abi söylemişti zaten Razoru sevenler kalacak bir kendi yolumuza bakacağız diye e o da Razor ve kuzey düzeninden memnun olduğu için ana corplardan birisine geçmiş bence gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sevdiğim insanların Razor'dan ayrılmasına sevindim. En azından oyunu gerçek anlamda oynamaya başlayacaklar. Hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 corp > alliance. En azından benim için ( Mesela bizde eski oldugumuz alliancedan gönderildiğimizde başvurmayı planladığımız alliancelar ne kadar tırt olursa olsun corp yönetimindeki herkez ve üyelerin büyük çoğunluğu bizim için farketmez, corp nereye biz oraya demiştir. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Tek yol kuzey, guess why ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Benim içinde aynı şey geçerli hatta 0 aktif bile olsam yinede sevdiğim insanlarla aynı corpta olmayı tercih ediyorum her zaman. Lakin kimisi oyun amaçlı oynuyor doğal olarak eğlenceli olanı ne ise onu tercih edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Eğlence, arkadaşların neredeyse oradadır. Hasan abi güzel bir yer bulur corp olarak devam etmek isterlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 SIKYAHONAW said: corp > alliance. En azından benim için ( Mesela bizde eski oldugumuz alliancedan gönderildiğimizde başvurmayı planladığımız alliancelar ne kadar tırt olursa olsun corp yönetimindeki herkez ve üyelerin büyük çoğunluğu bizim için farketmez, corp nereye biz oraya demiştir. ) SOnuçta bu bir oyun ve herkes nasıl keyif alıyorsa o şekilde oynamalı diye düşünerek hareket ettim ben de. Açıklama yapma gereğim yok normalde ama, bukadar insanlara dert olunca söyliyim istedim bende. N0 Destination da görevimi layığı ile yerine getirdiğime inanıyorum. Yanlışım var ise affola. Herkese tek tek saygım sonsuz. Bana emekleri katkıları çok büyüktür. Bİr kez daha teşekkürü borç bilirim. Her zaman da yapabileceğim ne olursa hala isteyin yaparım. Sevenime de sevmeynime de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Corp ile ilgili çok göz önünde olan biriydinde, dolayısıyla ilk sorunda ilk çıkanlardan biri olman dikkatimi çekti o kadar. Yoksa dediğin gibi bana yada kime ne, istediğin yerde oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 SIKYAHONAW said: Corp ile ilgili çok göz önünde olan biriydinde, dolayısıyla ilk sorunda ilk çıkanlardan biri olman dikkatimi çekti o kadar. =) ilk sorunda ilk çıkanlardan mı =) kaç sorun atlattı corp sen nerden biliyorsun ki =) yada ben corpa nerde nekadar yardım ettim ne yaptımda şimdi neden çıktım nerden biliorsun =) Rahat ol sıkıntı yok sıkma sen canını bilmediğin şeylere bukadar kafa yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 İlk büyük sorunda demek istemiş olabilir. Yoksa her yerde her zaman ufak çaplı sorunlar olur tabi. Herkez gibi oda bunun farkındadır. Açıkçası bende şaşırdım ama direk çıkmana. Hatta corptaki yabancılardan önce çıkmışsın. N0 dest sevgisi razordan ayrılana kadarmış demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 O diilde en iyisi sen bize takilma fazla. No dest icin gercekten hayirlisi olsun, belki eskisinden de daha guclu bi konuma gelebilirler. Ama her firsatta nulli veya ascoma laf atan biri olarak bizde gemiyi ilk terketmenle ilgili makara yapacaz biraz kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ben acayip rahatım :)İsgüzarlara takılmayı seviyorum sadece (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 böyle olmaz bu, 1v1 paklar anca. go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 övünmek gibi olmasın ilk çıkanlardanım taaa 30 nisandı galiba çıktım gaçtım cumle âlem bilir çok iyi kaçarım hatta kaçarken topuklarım bir yerlere furur 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben biraz daha olaya duygusal baktigim icin oyuna artik elimi suresim gelmiyor. Bir suru kisinin ailesinden, sevgilisinden, okulundan, bos ve dolu zamanlarindan, uykusundan arttirip birseyler kattigi bir toplulugu ayakta tutamamak ister istemez cok üzüyor insani. bu sebebten dolayidir ki, TCG nin RZR'dan ayrilmasi sirasinda herkese yapmak istedigi herseyi yapmasi icin ön ayak olduk. Kimsenin bir mecburiyeti olmasin dedik. RZR'dan rahati yerinde olanlari baska transferleri konusunda yardimci da olduk. Yol gösterdik. Isteyen ciksin, oraya girsin dedik. Gidenler gider, kalan saglar bizimdir prensibi ile haraket ediyoruz. son 2 haftadir, inaktif konuma gectik. sadece isteyenlerin milyon m3 lerce mallarini tasidik ve hala tasiyoruz. an itibari ile low-sec de en fazla 2-3 kisi takiliyoruz arada, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 megetege said: İlk büyük sorunda demek istemiş olabilir. Yoksa her yerde her zaman ufak çaplı sorunlar olur tabi. Herkez gibi oda bunun farkındadır. Açıkçası bende şaşırdım ama direk çıkmana. Hatta corptaki yabancılardan önce çıkmışsın. N0 dest sevgisi razordan ayrılana kadarmış demek :) bende çok şaşırdım sizi bukadar ilgilendirmesine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Aslında hiç yorum yapmak istemiyordum ama Hasan'ın son yazısı beni biraz üzdü. Sanırım, Mete ve Onur'un neden böyle şeyler yazdığını anlayabiliyorum. Çünkü, bizim birbirimize olan bağlarımızın arkasında, oyunda elde ettiğimiz çıkarların (bunun içine eğlence de dahildir) çok ötesinde bir şeyler var. Biz, birlikte olmayı seviyoruz. Bir şeyleri birlikte başarmayı seviyoruz. Geçmişe dönüp bakıyorum da, Scalar'dan sonra girdiğimiz Morsus'ta da, Ascom'da da hep varımızı yoğumuzu, Hasan'ın dediği gibi zamanımızı harcayarak grubumuzu ve ardından da corpumuzu bir yerlere taşımaya çalıştık. Kimi emeğini, kimi parasını, kimi zamanını harcadı. Ama hiç kimse, dağılma söz konusu olduğunda kalkıp gemiyi terketmedi. Morsus'tan sonra neredeyse hep birlikte oyuna ara verdik ama irtibatımızı hiç kaybetmedik. Ya da Ascom'un bir iki başarısız alyans deneyimi sırasında kimse çıkıp da, "Kusura bakmayın. Bu iş olmayacak. Ben şuraya buraya gidiyorum" demedi. Cefada da sefada da hep birlikteydik. Çünkü dostluk bunu gerektirir. Ötesi, sadece çıkar ilişkisidir ki, gerizekalı bir oyunda elde edeceğim ne tür bir çıkar, dostlarımla aynı yerde, aynı sıkıntıları veya eğlenceyi paylaşmanın önüne geçebilir ki? Burada, Kara Davut'un üstüne gidilmesinin nedenlerini çok iyi anlıyorum. Çünkü No Destination denilince, aklımıza gelen ilk bir kaç isimden biri oydu. Corpunu en hararetli şekilde savunan yine oydu. Corpu için methiyeler düzen yine oydu. Ama corpu böyle zor bir durumdayken, sadece "Ben öyle eğlenemem" diyerek ayrılması, tüm öteki yazdığı, söylediği veya yaptığı şeyleri alıp götürüyor. Ha, corpu Razor'da, bir eli yağda bir eli balda yaşarken, "Ben farklı şeyler arıyorum. Farklı bir şeyler denemek istiyorum" diyerek ayrılabilir. Bu çok normal. Keza bizde de öyle arkadaşlar oldu ve zaman zaman oluyor. Ama en ufak bir sıkıntı baş gösterdiğinde, bir araya gelmek ve düzlüğe çıkmak için kafa patlatmak gerekir. Çünkü anlıyorum ki, No Destination'un Razor'dan ayrılması kendi isteğiyle olmamaktadır. Şimdi böyle bir durumda, corpun kurucularına, ileri gelenlerine yakışan, elini taşın altına sokmak ve çıkarlarını ikinci plana atmaktır. Sonuçta, bu kişilerin sorumlu olduğu insanlar vardır. Sanırım Hasan da, sırf bu sorumluluk duygusuyla hareket etmekte ve corpunu terk etmemektedir. Corp yönetmek, insanları idare etmek kolay değildir. Ben böyle bir sorumluluğu taşıyamayacağımı bildiğim için hiç bir zaman yönetim kadrosunda yer almadım. Ama yönetici arkadaşlarımın ne tür zorluklar çektiğini biliyorum. Mesela Emirhan'ın, corpunu ve üyelerini daha iyi yerlere getirebilmek için ne kadar özveride bulunduğunu, hayatında başka yerlere harcaması gereken zamanı, bu sorumluluk duygusuyla corpu ve arkadaşları için harcadığını biliyorum. Keza mete ve diğer yönetici arkadaşlarım da öyle. Neyse, bazen safraları atmak için, topluluklara böyle sallantılar gerekir. En azından ak koyun kara koyun ortaya çıkar. Derler ya, "kara gün dostu" diye. İşte karagün dostları gerçek dosttur. Kara Davut için de empati yapıyorum. Onu da anlamaya çalışıyorum ama keşke oyunu ikinci plana atıp biraz özveride bulunsaydı demeden de edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 KaRa_DaVuT said: bende çok şaşırdım sizi bukadar ilgilendirmesine =) Bende bizi ilgilendirmesine şaşırmana şaşırdım :) Ki budan önceki yazımda açıkladım neden sana takıldığımızı ve takılmaya devam ediceğimizi. Bir spiff jones kadar bile olamadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Spiff admaın dibi harbiden =) Görüşlerinize saygı duyuyorum, fakat benimle ilgili böyle kötü düşünmenize üzüldüm. Bazı şeyler göründüğü yada anlaşıldığı gibi değil. Herneyse açıklama yapmanın yada öyle böyle demenin bir anlamı yok. Önemli olan tek şey, ben her zaman n0 Destination un yanındayım. Fakat lowsec e inmek istemedim rzr da kuzeyde kalmak istedim. Hepsi bu aslında. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 megetege said: KaRa_DaVuT said: bende çok şaşırdım sizi bukadar ilgilendirmesine =) Bir spiff jones kadar bile olamadın :) duuru süylersin ağam Aban abi kadar olamadık ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Destur seni ayri tutuyorum bu olaylardan. Taş nereye sen oraya zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar