KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Exodous said: Allahım, sen gerçek hayatta hiç bir şey olamamış insanları sanal oyunlarda da yetkili kılma. keza bokunu çıkarıyorlar. Amin cümlemize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Suark said: son cümle efsane paragraflara aday du koyimn off çok iyi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 corp iyi gidiyor hele hele geçen 180 kişilik fleeti Kara Davut un yönettiğini görünce çok mutlu oldum gurur duydum. Helal olsun. Herkez shield naga binerken ben armor comet biniyordum adamlar ilk beni öptü tackler zannetti sanırım :d hani gemi patlayınca yenisi alınıyor denmişya benim patlayan gemi + pod 50m değerindeydi 100m geri aldım bunun içinde buradan teşekkür etmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sen şu dominixci elemansın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 evet bu akşam fitlicem bitane daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu sefer orda alıp fitle, kendin götürmeye kalkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 filit fayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hop hop hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 o ne oyle oglum hop hop falan, ne gerek var. yaz bir iki info da bilmeyenler ogrensin :D mesela, son indirdigimiz nyx videosu ve killboard linki!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Uzun zamandir bilgi yazmiyorduk onu yazalim :) Razor'daki corplarin %5 pap mecburiyeti vardir. (pap= Tracking Fleet Participation = fleetlere katilim yüzdesi) Bu yüzdenin altinda kalan Corp.lar ilk olarak 2 aylik gözlem durumuna düsürülür, hala düzelmediyse Trial durumuna (alliance den para yardimi alamaz) düsürülür ve son olarak hala da düzelmediyse Alliance den cikartilir. TCG olarak ilk Razor'a girdigimizde biz haric herkesin agizindan RZR'dan cacik olmaz, artik öldü onlarda gibi seyler cikti. Biz dinledik, anlattik, olmadi sineye cektik. O zamanlar Alliance asagi yukari 1500 kisiydi. TCG olarak %8 ile %6 arasi PAP'larda dolasiyorduk. Razor, gel zaman git zaman kaybettigi yerleri geri aldi, eski gücüne kavustu ve hali ile de Corp ve Member sayisi yukseldikce yükseldi. Su anda 3800 gibi ve yukselmeye devam ediyor. Hal bu iken, görüntü itibari ile TCG olarak bizim PAP puanlari yerlerde sürünmeye basladi. Aslinda biz basladigimiz gibi ayni performansi sergiliyorduk fakat matematiksel olarak %5 lik PAP yapmamiz imkansiz hale gelmisti. TCG Leadership olarak önümüzdeki durumun farkindaydik ve üylerimizi bir cok kez uyararak biraz daha Fleetlere girmeleri konusunda yardimlarini istedik. Fakat üyelerimiz icinde an itibari ile okulunu bitirmek üzere olan, evlilige adim atan, isinde daha cok zaman harcamak zorunda olan inaktif arkadaslarimiz bulundugu icin düsündügümüz seyleri yerine getirememeye basladik. Bu durum karsisinda yapabileceklerimiz icinde diger Corplar gibi üye sayimizi yukseltmeye calistik, önce türk arkadaslarimizla sonrada yabanci üyelerin alimini arttirmaya calistik. Ve hala yeni arkadaslari aramiza katma konusunda israrciyiz. Fakat su anki üye sayimizi da göz önünde bulundurarak da hayal perest olmanin da fayda getirmeyecegini gördük. TCG olarak önümüzdeki secenekleri göz önünde bulundurmaya basladik; * TCG yi dagitip, Razor icinde baska bir Corp ile Merge olmak! Bu secenegi simdiye kadar yapmis oldugumuz isleri ve harcadigimiz emegin bosa gitmesi manasina geldigi icin kafamizdan sildik. * TCG'yi Razordan cikartip Low-Sec ve-veya NPC 0.0 bölgesine yerlesmek. Bu secenegi de cikartmak zorundaydik, cünkü kendimizi degil üyelerimizi düsünmek zorundaydik. O tip yerlerde yasamak icin maddi olarak hicbir derdi olmayan üyelere sahip olmak lazimdi. Ve tutunmak gercekten zordu. *Son secenek olarak ise, razordan ayrilip disimize göre baska bir Alliance ye gitmekti ve en dogru secenek bu gözüküyordu. Bu dusuncemizi Razora acmadan onlarin izinini almadan yapmak istemedik diplomatik sebeblerden dolayi ve haftasonu CEO'larimiz araciligi ile RZR Leadership ile temasa gectik. Bizden 10 dakika musade isteyen Razor Troika tekrar toplantiya cagirdi. Cikan sonuc bizim adimiza sasirticiydi. Razor bizim ayrilmamizi istemediklerini aksine PAP puanlarini bizim lehimize sekilde degistireceklerini beyan ettiler. Diyorsunuz ki neden anlatiyorsun, bunlar Corp ici özel meseleler. TCG seffaf bir yönetime sahiptir. Corp maillerini(Leadership dahil) merak edenler benimle temasa gecerlerse onlara da gönderirim. Hic sorun degil. Yeterki baskalarinin üzüntüsünü ve kaygilari üzerinden pay cikartilmasin, kendisini iyi hissetmesin, kendisini iyi göstermesin. Üye alimlari son hiz ile devam etmektedir, Eve maceranizda aksiyon, komedi, drama, korku ve ISK ile devam etmek isterseniz, BIR DE BIZI DENEYIN!! saygilar capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 eline saglık hasan abi çok güzel bir bilgilendirme yazısı olmus, bende kısa sürede olsa aranızda çok eglendim, gerçek anlamda pvp yapmak isteyen herkesin ugraması ve sonradanda anlasılacagi üzere bırakamayacagi bir ortam haline gelebilcegi yegane güzel corplardan birisisiniz. normal hayata zaman ayırmam gerektiginden dolayı aranızdan buruk ayrıldım ama umarım birgün yine kabul edilirsem bu sefer doyasıya pvp yapmak isterim sizlerle. fly safe Eolos Tryua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ezikleri almıyorsunuzdur herhalde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://no-destination.com/phpBB/Basvuru.php bu sayfadan basvurunu yapabilirsin, kim bilir sana da cikabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Referans filan siz ne ayaksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Moss said: Referans filan siz ne ayaksiniz :D Sana ne la sen git kumda oyna ACC'u satmadın mı sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 thebaltaci said: Moss said: Referans filan siz ne ayaksiniz :D Sana ne la sen git kumda oyna ACC'u satmadın mı sen ? Acc biter mi bizde sen hayirdir :)-D simdi ben gelecem desem referans mi soracaniz bi onu de hele B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Razor dan ayrılıyormuşsunuz sanırım. Doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 dogrudur, yakinda gerekli aciklamayi yapacagim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ya çıkmadan benim gemileri de çıkarsak bari ya :) Aktif değilim diye çıkarıldım zaten :P (Bunu espri amaçlı yazdım zaten söylüyordum sorun oluyorsa çıkayım diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Kara Davut pek severdi Razoru, yere göğe sığdıramazdı :) neyse hayırlısı olsun Hasan Abi kapımız açık herzaman, yardım edebileceğimiz birşey olursa çekinmeyin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Sort Dragon ile anlaşıp nulli savaşında destek olacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ilhami tekrar mallarini cikartmak icin basvurabilirsin, ay sonuna kadar rzr dayiz. sonrasi allah kerim. razoru cok sevenler orada kalmaya da devam edecekler :p iyi dilekleriniz icin tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Sort Dragon artık Test CEO su değil zaten HBC de dağıldı Test çıktı:) Progod koca koalisyonu yıktı iki lafıyla. Ne dalga geçiyorlar forumlarda Sort Dragon la.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 hiçbi zaman test ceosu olmadı zaten, hbcnin başına geçmişti sadece bi kaç ay önce. bu arada yıkan progod değil de daha çok sort dragonun kendi mallığı demek daha doğru. hbc nasıl işlediğini ve testin ne olduğunu anlamadan sağa sola emir vermeye, saçma sapan taleplerde bulunmaya kalkınca suratına patladı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar