Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 3-5 sayfada bi mesaj atmak lazım çünkü http://www.gamerdna.com/uimage/9kI1d2Av/full/legendary-thread-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cons said: bgler için maaşlı healer tutsana lan ben olsam öyle yapardım ulan AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bütün gün çekimdeydim, admin beyler uğraşmış moderasyonla sağolsunlar topic efsane olmuş falan diye kilitlememedim, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kilit gelmesin buna ya, yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adamsın Saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Abi, pazar günü işim erken bitti, bildiğin dışarıdan daha soğuk eve attım kendimi. Ellerim -5 derece, 3 saat uykuylayım, dün gece 2'den itibaren ne olup bittiğini baştan sona okudum. Gazı Xunn'a değil sequo'ya vermişsiniz asıl, üzerine gittiğinize de gram değmemiş. Gece gece banka hesap no'ları havalarda uçuşmuş, para gözünüzü kör etmiş lan hepinizin, değil tanımadığım birinden istemek, elektronik bir alet vs tanıdığım birinden bile istemem hediye vs adı altında bile olsa. Kendiniz çalışmıyor musunuz, kazanıp biriktirip vs alamıyor musunuz lan bir şeyi? Xunn da haklı başta saldırmakta, ona da vermişsiniz ayarı, şu forumdaki en omurgasız insanmış lan ama, the TRUE king of backpedaling, kendi kanında boğulmuş sonunda. Irkçılık yapan adamın sdfgsfdh 3 sayfa sonra "hocam" demesinden sonra zaten gg olmuş başlık. Allah belanızı versin lan, hepiniz kahrolun. İğrençsiniz, pislikler. Resmen ben utandım ak, foruma bak. Yakın bu topiği. Parayla satın alınabilecek kadar değersiz misiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Saeros said: bütün gün çekimdeydim, admin beyler uğraşmış moderasyonla sağolsunlar topic efsane olmuş falan diye kilitlememedim, hadi bakalım KİTLERSEN KİTLE!! parası neyse verir açtırırız! di mi sequo abi, açtırırız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dur kitleyeyim de "bi geforce'a açarız" falan derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nazca said: Allah belanızı versin lan, hepiniz kahrolun. İğrençsiniz, pislikler. Resmen ben utandım ak, foruma bak. Yakın bu topiği. Parayla satın alınabilecek kadar değersiz misiniz lan? burdan buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi açık olarak telefon istiyorum sequo claus'tan. SEQUO CLAUS! bana telefon al hacım. bi xperia alalım bana. şahitleri yığarım buraya kötü telefonumun ne kadar kötü olduğunu kanıtlamak için. forumun tescilli fakiri benim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aluriel said: burdan buyur Fin said: ctrl+w yap listeden seç yapmayın şunları ya. atlıyorum ben hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Aluriel said: Nazca said: Allah belanızı versin lan, hepiniz kahrolun. İğrençsiniz, pislikler. Resmen ben utandım ak, foruma bak. Yakın bu topiği. Parayla satın alınabilecek kadar değersiz misiniz lan? burdan buyur malesef tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bi şikayete de ben yetişeyim ya f5'lemeye başlıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Nazca said: Abi, pazar günü işim erken bitti, bildiğin dışarıdan daha soğuk eve attım kendimi. Ellerim -5 derece, 3 saat uykuylayım, dün gece 2'den itibaren ne olup bittiğini baştan sona okudum. Gazı Xunn'a değil sequo'ya vermişsiniz asıl, üzerine gittiğinize de gram değmemiş. Gece gece banka hesap no'ları havalarda uçuşmuş, para gözünüzü kör etmiş lan hepinizin, değil tanımadığım birinden istemek, elektronik bir alet vs tanıdığım birinden bile istemem hediye vs adı altında bile olsa. Kendiniz çalışmıyor musunuz, kazanıp biriktirip vs alamıyor musunuz lan bir şeyi? Xunn da haklı başta saldırmakta, ona da vermişsiniz ayarı, şu forumdaki en omurgasız insanmış lan ama, the TRUE king of backpedaling, kendi kanında boğulmuş sonunda. Irkçılık yapan adamın sdfgsfdh 3 sayfa sonra "hocam" demesinden sonra zaten gg olmuş başlık. Allah belanızı versin lan, hepiniz kahrolun. İğrençsiniz, pislikler. Resmen ben utandım ak, foruma bak. Yakın bu topiği. Parayla satın alınabilecek kadar değersiz misiniz lan? ehe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hababam sınıfı ahmet terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 lan niye kalktı benim mesaj ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 SEN! SEN! SEN! HEPİNİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 seni görünce benimki de kalktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dasaaa said: seni görünce benimki de kalktı lan. misty mountains mırıldanırken anırdım çok saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 seninkini kim kaldırdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 benimki de kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 benimki kalkıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sayfa başı çok acayip oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 imamizer said: Saeros said: bütün gün çekimdeydim, admin beyler uğraşmış moderasyonla sağolsunlar topic efsane olmuş falan diye kilitlememedim, hadi bakalım KİTLERSEN KİTLE!! parası neyse verir açtırırız! di mi sequo abi, açtırırız di mi? ahahahhahahahahahahhahahahauahuahushdushjdaskldjhkasljk :D kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar