Katzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 helal hacı sende 700 tl var sen anca onu vuruosun, ben başka şeyleri vuruyorum şrannk diye masalara kafalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 gençler debriyaj takımı değişçek 500 lira fişekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Katzee yeni bitch olacak gibi. Adam harem kuruyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 beni başkaları gibi fahişesi yapmaya çapı yetmez kardeş onun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cr-v ye lpg taktırcam 1500lira plz. bide protein tozum bitiyo 148 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ad3m said: Nick neydi ceviz de? http://www.ceviz.net/grafik-tasarim/turkiyede-webmaster-olmak/ @Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequoia said: Sen onu bırakta 700 tl ye 3 kuruş dedin bir anakart alamadın. Ben olsam şırank diye masaya vururdum:D anakartı böyle bişi demedim ben ayrıca lol, kafan mı güzel kardeşim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cons said: gençler debriyaj takımı değişçek 500 lira fişekleyin conscuğum sana benim eski arandığı zaman kolay bulunan fren pedallarımı yolluyorum tasarım harikasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: Kanıtlamak için son olarak şunu yapabilir. Bu tartışmalar sırf bize özgü değil; Amerika'da falan da oluyor gördüğünüz gibi, koskoca Google yöneticisi nelerle uğraşmış ahahhaha http://jalopnik.com/5969047/google-exec-proves-his-identity-on-car-forum-in-most-hilarious-way-possible?utm_source=jalopnik.com&utm_medium=recirculation&utm_campaign=recirculation ahahahah aynen ya direk bu please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yapılırken mühendisleri bindirdiğim uçağı düşürdüler öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şimdi beyler kaçıncı sayfadan başlıyım okumaya? konu ne zaman başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: Cons said: gençler debriyaj takımı değişçek 500 lira fişekleyin conscuğum sana benim eski arandığı zaman kolay bulunan fren pedallarımı yolluyorum tasarım harikasıdır ahahhaah panamerandanmı söktün bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahaha özeti buldum tamamdır dsfsd Cons said: PastorOfMuppets said: Sequo said: Red said: taze kan gelmedikçe bitti topic Gelsin madem. Bunada vurun lan gayet herkesin alabileceği bir araç gibi duruyor ama piyasada yok alamazsınız nahhh :P En sevdiğim aracım Nissan 200SX S14A JDM MT Tarlayı satıp araba mı aldınız lan, yanında fotonu koy boyunu posunu görelim görgüsüz-kun. Pis dogulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler. YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Beyler heskese iyi geceler bu sefer gerçekten yattım yatmazsam bayılcam zaten. Piuuu İyi geceler yakışıklı. ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bu arabaları Evet derse gidip ölecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cons said: moriarty said: Cons said: gençler debriyaj takımı değişçek 500 lira fişekleyin conscuğum sana benim eski arandığı zaman kolay bulunan fren pedallarımı yolluyorum tasarım harikasıdır ahahhaah panamerandanmı söktün bebeyim yok ahmet ustaya tasarlattım panameranın tasarımcıları becerememiş çok kırgınım o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: Katzee yeni bitch olacak gibi. Adam harem kuruyor lan onun butthurtu wowdan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ad3m said: Bu arabaları Evet derse gidip ölecem... Ya o değilde 2004 mü 2005 senesindemi ne irc ile alakalı bir roportaj vermişim ne kadar lamermişim be. Reis öyle deme türkiyede herkes öbele bübele derken internetten php ile mysqli ilk kullananlardanım:) Şuda roportaj çok komik lan. Hakkımda bir kaç bilgide var merak edenler için; said: Merhaba Caesar , ******* Ailesini kırmayıp röportaj teklifimizi kabul ettiğin için teşekkür ederim. Öncelikle Hoşgeldin. teşekkür ederim. Kendinizi kısa ve öz bir şekilde tanıtırmısınız ? 24 yaşindayim odtu bilg. müh. araştırma görevlisiyim, ayrıca microsoftta "c developer" olarak görev almaktayım. IRC ile tanışmanız nasıl oldu? Detaylı olarak önce ilk gününüzü anlatırmısınız ve daha sonra kısa olarak devamını ? 93 senesinde ODTU nün oyun sunucularına giriyorduk. daha sonra teo (ekşisozluk le bir alakası yok aynı kişi değil) irc.metu.edu.tr yi açtı ve birden herkes ogrenciler birbirleri ile sohbet etme amaçlı buraya yogunlaştı. bende ilk defa irc.metu.edu.tr ile irc yi tanımış oldum. velakin oyun sunucularının boşalıp irc ye akın olması yüzünden, irc.metu.edu.tr kapandı. daha sonra raksnet ile irc hayatıma devam ettim. raksnet kapandıktan sonra marketweb ve kocun birleşmesi ile (marketwebi ekşisolukteki teo, koc neti ekşisozlukteki guru açmıştı) oraya yonlendim. #coders kanalinda guzel günlerimiz geçti. 99 senesinde ssg bu kanalda çıkarmıştı eksisozluk fikriniz. daha sonra 99 un sonlarına doğru ttnet acildi bende ttnet e geldim. 2002 yilinda marketwebi açarak ttnet ile linkledim. daha sonra anlaşmazlıklar oluştu max superonline yi açtı derken ttnet kısa sureliğine kapandı bu kısa süre ardından calvadosun tekrar açması ile birlikte tekrardan ttnet e geri dondum. irc geçmişim bu şekildedir. Peki, bir mIRC geçmişiniz varmı? Anlıyormusunuz scriptden ? mirc geçmişi için de ben bir script yapmadım velakin benimle aynı rumuzu kullanan bir arkadaş deli script adında bir client yapmişti ve cok tutmuştu. ama o kişi ben degilim. alt yapisi bir yazilim oldugu için yazilimda benim alanıma girdiği için anliyorum. mirc scripting zaten pascal tarzi bir scriptingdir. c veya pascal bilenlerin bakmaları ile anlayacakları bir scriptingdir. Yani bu zamana kadar script için bir girişimde bulunmadınız diyebiliriz? kendi kullandığım scriptler harici bulunmadım diyebilirim. Bize biraz TTNET den bahsedermisiniz? Bukadar tutulmasının ve başarısının sebebi nedir? TTNet in başarısını yönetim kadrosuna bağlıyorum. teknik ekim ve yönetim olarak muhteşem insanları bünyesinde barındırıyor. Ve hızınıda herkes görüyor. Hızlı sohbet = TTNet Kullanıcıların bukadar beğenmesinin sebebi nedir? Kullanıcı memnuniyetini nasıl sağladınız? herkese eşit davranıyoruz. yetkiliyede normal kullanıcıyada. bu 2000 yılından bu yana bu şekilde. bir kere sunucuya giren bir kullanıcı bir daha gitmiyor. kendilerine itiraz hakkı tanıyoruz TTNet te herşey yonetim demek degildir. Yetkililer bile help kanalindan secilmektedir. kullanıcılar arasından. TTNET IRC Sunucusunun planları varmı ileriye dönük, varsa neler? yeni bir projemiz var bu proje ile web kullanıcılarına yönelik güzel bir ortam yaratmayı planlıyoruz. ve daha bir çok proje var ama bunları supriz olarak sakliyoruz. hiç bir yerde denenmemiş irc ile ortak calisan bir çok proje olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aga telnet versene ircop yazam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yanlız bişey daha diyim. Türkiyede internet sektöründe başarı elde edenlerin hepsi aslında 1999 senesinde irc de tek bir kanalda toplanıyordu gerçekten. #coders kanalında ne projeler çıktı. ekşi sözlükte ilk defa orada tartışılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Jaegerjaquez said: olm niye dert ettiniz ki bu kadar arabası var adamın mis gibi koymuş resmini işte biz de spor bölümünde kaslarımızı gösteriyoruz mesela birbirimize BABANIN PARALARIYLA PROTEIN TOZU ALIP YAPTIN O KASLARI AHAHAHAHAH diyenimiz olmuyo lan:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequoia said: Yanlış bişey daha diyim. Türkiyede internet sektöründe başarı elde edenlerin hepsi aslında 1999 senesinde irc de tek bir kanalda toplanıyordu gerçekten. #coders kanalında ne projeler çıktı. ekşi sözlükte ilk defa orada tartışılmıştı. biz uo'da at koşturuyorduk o vakitler, o tarz gereksiz şeyler için vaktimiz yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi aklım çıktı, pati tarihinde 1 akşamda 90 sayfa atılmamış olabilir. ne konuştunuz lan bu kadar adam da yattıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Myshkin said: Sequoia said: Yanlış bişey daha diyim. Türkiyede internet sektöründe başarı elde edenlerin hepsi aslında 1999 senesinde irc de tek bir kanalda toplanıyordu gerçekten. #coders kanalında ne projeler çıktı. ekşi sözlükte ilk defa orada tartışılmıştı. biz uo'da at koşturuyorduk o vakitler, o tarz gereksiz şeyler için vaktimiz yoktu. Şimdi ben at koşturuyorum hemde kırmızı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sözlüktede vardı bi caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar