copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: Xunn senin şimdiki kartı da bana yollasana be. Hadi be abim. Kralsın ağbim. Öyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi ÇOK İYİ ya ahahahhahahahhahahahahahahahah, Gerçekten çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 düğün ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bence matama'nın ginaly'ye sokaga cik ferrarimle geliyorum efsanesini duydu Sequo matama'nın efsanesini boyle yoketti arkada ferrari duellosu var anladınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: Xunn senin şimdiki kartı da bana yollasana be. Hadi be abim. Kralsın ağbim. yollayayım istersen, ciddiyim işime yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya adamın herkese 100 er lira atması ayıp olurdu da ona en çok hakaret eden adama 700 liraya kart alması herkesin bir fiyatı vardır boşuna demmeişler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? çünkü sen çok tatlısın yavrum tadında bi cevap gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? lan adam maserati koydu inanmadın parası olduğuna da ekran kartı alınca mı inandın ahahahdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi adamin maseratisi, ferrarisi filan var, sen kiz aklinla hesapliyamadin tabi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 copry said: "roket adam" said: Xunn senin şimdiki kartı da bana yollasana be. Hadi be abim. Kralsın ağbim. Öyle olmaz illa facebook'a eklemek mi lazım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? O para beni mutlu etmiyor sen mutlu olduysan ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? lan adam maserati koydu inanmadın parası olduğuna da ekran kartı alınca mı inandın ahahahdfsdf AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: "roket adam" said: Xunn senin şimdiki kartı da bana yollasana be. Hadi be abim. Kralsın ağbim. yollayayım istersen, ciddiyim işime yaramaz. Ben de ciddiyim. Tam da ekran kartı alacaktım. İsabet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yine ekmeği başkaları yedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? O para beni mutlu etmiyor sen mutlu olduysan ne güzel. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? O para beni mutlu etmiyor sen mutlu olduysan ne güzel. birkaç yüz tl ye bende mutlu olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 "roket adam" said: YolunYolcusuXunn said: "roket adam" said: Xunn senin şimdiki kartı da bana yollasana be. Hadi be abim. Kralsın ağbim. yollayayım istersen, ciddiyim işime yaramaz. Ben de ciddiyim. Tam da ekran kartı alacaktım. İsabet olur. Tamam adres yolla birinden, yada facebooktan falan ekle bu banlanır manlanır, belli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 10bin lira gönderin bi daha foruma girmem söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 1000 liraya çok mutlu olurum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 10 liraya tamamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fiyat kırmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bana balık vermeyin tutmasını öğretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 beyler bana da atasehirden bi ev caksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Xunn ekran kartın gelince fotosunu çeker koyarsın artık buraya eşek değilsin:D Orası net. Ama neden be adam? Niye yani, bu kadar mı çok lan paran? lan adam maserati koydu inanmadın parası olduğuna da ekran kartı alınca mı inandın ahahahdfsdf Sen topigi takip etmemişsin, parası olduguna kimsenin şüphesi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 benim fiyatım hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar