Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 selcuk ve melo çok iyi şu ana kadar burak sattı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Valla sözleşmeleri bittiği halde yönetim Selçuk ve Egemenle anlaşmaya varamadı diye biliyorum. İster yönetim beceremesin ister adamlar kalmıcaz desin, her iki durumdada futbolcuların suçu olmaz. Sadece Burak katakulle yaptı, avrupaya gidicem diyip GS ye uçtu.. Umuta direk bir tepki yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 loop said: Valla sözleşmeleri bittiği halde yönetim Selçuk ve Egemenle anlaşmaya varamadı diye biliyorum. İster yönetim beceremesin ister adamlar kalmıcaz desin, her iki durumdada futbolcuların suçu olmaz. Sadece Burak katakulle yaptı, avrupaya gidicem diyip GS ye uçtu.. Umuta direk bir tepki yok zaten.. gs avrupada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/425636_10151308439059621_2016344039_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fizban said: loop, taraftarin buyuk kismi malligindan kizgin ama, kalani da hem selcuk hem burak yalan soyleyerek gittigi icin kizgin. Umuta kizgin olmalarinin aciklamasi yok, her mac gitsin die ana avrat sovuyorlardi. Selçuk herhangi bir yalan söylemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ts ye bak ne hallere gelmis.4. buyukten, orta seviye anadolu takimi duzeyine geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hamsilipilav said: gs avrupada zaten O da bir bakış açısı, ve evet adama talep varsa niye trabzonda çürüsün. Ama bir sezon ligi 80 puanda bitirip, Şampiyonlar ligine katılan, trabzon Henrique gibi 8. sınıf bir futbolcu alıyor, ligin orta sıralarına oynayan Karabük Lua Lua yı getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 riera ya büyük saygı duyuyorum ya adam inandı ve sol bekte çatır çatır oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 riera aslında sol bekmis orta saha diye kakalamıslar gecen sene bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şut cektik mi koca devre boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 amrabat 20 tane falan top kaybetmiştir. serkan hızlı adam.bide genelde 2 kişi basıolar adama.ezildi ama ona ragmen buraka cok net bi pas attı tabi.emre colaktan iyidir yekta-umut olsa iyi olur giib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 serkan çingene gibi yapışıyor her adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 gene bayik mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Maçın bayık geçmesinin sebebi TS, ciddi bir tehlike yapamıyor ki GS kendine gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Amrabat Kayseri'de çok güzel topla bir anda kanattan göbeğe doğru hızlanıp defansı bozan dribblingler yapıyordu, bekteki adam onu mu takip ediyim yerimde mi kalayım diye tereddüt ederken arkadan hasan ali falan da bastırıyordu ileri, bir anda pozisyon oluşuyordu. GS'de Avrupa maçlarında 1-2 defa benzer şeyler denedi (bi tanesi şu direkten dönen aşırtması) ama eskisi gibi yapmıyor bunları. Bugün yapsa kendisini tutan Serkan'ı bi an dengesiz yakalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 takım maça hiç konsantre değil, daha da kötüsü maç umurlarında değil, en boktanı futbolcuların kafalarını kurcalayacak bir başka maçta yok önlerinde herhalde şimdiden şalkeyi düşünüyorlar, halbuki bilseler ki devre arası operasyonu ile şalke maçını göremeyecek çok adam var takımda, gel gör ki operatör doktorda iş yok, bakalım bekleyip göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bence hakem ciddi anlamda kötü kararlar veriyor amrabata çokça faul yapıldı, yan hakem de hamitin 1 metre önünde, bileğinin üstüne basıldığını nasıl görmüyor çok net bunlar. Ha GSli olduğum için demiyorum trabzonluyum objektif izliyorum maçı güzel futbol olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 trabzon deplasmanda oynuyormuş gibi oynuyor ya ani top kapacakta gol atacakta adamlar 4 e 2 falan yakalayınca bile tehlike yaratamadılar bi tane atsak devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 harrykewell said: takım maça hiç konsantre değil, daha da kötüsü maç umurlarında değil, en boktanı futbolcuların kafalarını kurcalayacak bir başka maçta yok önlerinde herhalde şimdiden şalkeyi düşünüyorlar, halbuki bilseler ki devre arası operasyonu ile şalke maçını göremeyecek çok adam var takımda, gel gör ki operatör doktorda iş yok, bakalım bekleyip göreceğiz Akıllar tatilde. Yılbaşı var, devre arası var, kupadan da elendik, devrearası da uzun sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yan hakem burağın iki üç ofsaytını atladı. gol olsa biri ağlıcaktı baya millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Rewendor said: fizban said: loop, taraftarin buyuk kismi malligindan kizgin ama, kalani da hem selcuk hem burak yalan soyleyerek gittigi icin kizgin. Umuta kizgin olmalarinin aciklamasi yok, her mac gitsin die ana avrat sovuyorlardi. Selçuk herhangi bir yalan söylemedi. http://live.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzonspordan-niye-gideyim-kiSXHBQ223558SXQ http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6281 said: "Bunu belki yüzüncü kez söyleyeceğim ama Trabzonspor dışında Türkiye'de başka hiçbir takımla görüşmem olmadı. Sezon sonu geldiğinde de ilk olarak kulübümle görüşme masasına oturacağım. Avrupa'ya gitmek istiyorum. Eğer Avrupa olmazsa Türkiye'deki en önemli önceliğim Trabzonspor'dur. Neden buradan başka bir takıma gideyim ki? Burada bana her imkan sunuluyor" said: “Devre arasında gerek yönetim kurulumuz gerekse de teknik direktörümüzle görüşerek transferim hakkındaki düşüncelerimi kendilerine aktardım. Kulübümle ilgili hiçbir olumsuz düşüncem söz konusu olamaz. Şu anda belki de kariyerimin en önemli fırsatlarından birine yaklaşmış durumdayım. Şampiyonluk hayalim her şeyin ötesinde. Bu yüzden değişik gündemlerle kafamı meşgul etmek istemiyorum. Trabzonspor formasını giyerken, bu takımla şampiyonluğa koşarken hele de yurt içinden başka bir kulüple transfer görüşmesi yapmam mümkün değildir. Taraftarlarımızdan ricam bu yönde kamuoyuna yansıyan bilgilere itibar etmemeleridir. Yapılan görüşmeler sonrasında yönetimle gelmiş olduğumuz nokta öncelikle kulübümle masaya oturmak kaydıyla transfer konusunu konuşmaktır. Avrupa’da futbol oynamak benim için küçüklüğümden beri hayalini kurduğum hevestir. Ancak elbette Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek de önemli bir hedeftir. Tüm bunlar benim sezon sonu için düşüncelerimdir. Ama öncelik her zaman Trabzonspor’undur. Bu ifadelerin dışında önümüzdeki günlerde kamuoyuna yansıyacak bilgilerin tamamı gerçek dışıdır. Transfer konusu benim için lig sonuna kadar kapanmıştır” cl'de oynayacağım, avrupaya gideceğim derken galatasaray'a geldi işte. ha gelir, gelsin tabi, sıkıyosa trabzonda oynarken "ben sezon sonunda gs ye gideceğim" de, adamı vururlar, o ayrı ama olsun ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 barnacle said: yan hakem burağın iki üç ofsaytını atladı. gol olsa biri ağlıcaktı baya millet. Ofsayt mıydı o 2ye 0 kaldıkları ve buragın umuta atmadığı pozisyon? Bence değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 burak oldurulmemek icin gol atmiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben Selçuk'un açıklamaları kaçırmışım. Haberi geçtim direkt TS'den resmi açıklama yapılmış. O da kalacam demiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Eternal said: Onu diyoruz olm işte.. Galatasaray için özetle iki tercih var 1 ) Trabzonu yener , Aykut istifa eder ve şampiyonluk %90 garanti olur ama Fenerbahçenin önü açılır. 2 ) Tranbzona yenilir Aykut istifa etmez ama önümüzdeki seneler için daha avantajlı olunur. Belli ki GS li futbolcular 2. seçeneği tercih etmişler :) Lakin TS de maçı alacak bir yeti yok, beraber bitecek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar