Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Şu kulaklığa alternatif başka neler var bu fiyat aralığında ? Mümkünse biraz daha ucuz olsun. Daha çok rock ve metal türevleri dinliyorum. http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-HD-558-Headphones-Technology/dp/B004FEEY9A/ref=br_lf_m_1000682283_1_7_img?ie=UTF8&s=electronics&pf_rd_p=338576447&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000682283&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1YQXYCD259XZB9TX9QHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sennheiser gayet iyi bir marka seçtiğin kulaklıkda iyi gözüküyor ayarlanabilir ayaklar, surround ses sistemi, yanlarda ve tepede air bag :)28khz de yeterli olur basslar için rahat rahat kullanırsın 2 çeşitte girişi varmış güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Grado SR80i? Farkli cins ama. Biraz daha cikabilirsen Philips Fidelio L1 cikti, en ucuz audiophile grade full-size open diyorlar, memlekette buldugumda taksitle almak istiyorum ben de. 2012 Philips Fidelio ve Citiscape serisi zaten kulaklik marketine Meelec IEM'lerden (bunlar ciktiginda 30$'a 100$'lik kulaklik diyorduk, simdi cogu 30$'lik kulaklik doneminin 100$'lik kulakligi gibi) bu yana cikan en heycanlandirici seyler. Tasarim, kalite ve ucuz fiyati birlestirip 400-500 doar gibi fiyatlari normal gibi gosteren piyasayi asagiya cekti direk. Philips devasa bir firma tabii, bunun da yardimiyla rahatliklar 300$'a satilabilecek Citiscape Downtown'lari mesela 100$'a cikardilar. ATH M-50 var bir de, klasik kulakliklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 grado, at, meelec ve philips i ayni baslik altinda gormedim demem artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Rock metale gidiyor hepsi bence, baska da kistas yok ortada. FIdelio olan disinda denedigim, o fiyata dusunulur dedigim kulakliklar. Bu arada Fidelio'yu gordun mu hic bir yerde? Epey merak ediyorum onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ath m50 artik yorgun yavasci, cok daha iyi cok daha ucuz performerlar var. Rock icin de oyle uygun bir kulaklik degil. meelec ses kalitesinden ziyade ucuz iem pazarinda malzeme kalitesiyle daha onde olan bir ureticiydi, o da son kulakliklariyla birlikte ilk urunlerinin ekmegini yiyor. rock icin yine uygun degil. philips den ampul pile almam diye forumda cokca soylemisimdir ama philips driverlarinin hepsini kullandim, guzel bi kompozisyon ama kafama takmaya utanicagim bi kulaklik fidelio ve cinsleri, rock icin yine uygun degil. yazdiklarin icinde bi tek grado rock icin benchmark kabul edilebilecek kadar iyi. Onda da bu fiyatta yurt disindan alabiliyorsam alessandro ms1 , bunu bulamiyorsam ve fiyati zorlamiyorsa grado 125 e cikardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Philips'ler, Meelec'ler uygun demedim zaten, Grado ile ATH'ye uygun dedim. ATH uygun bence ama metal dinlerken, yillar once kullaniyordum. Meelec'lerin son urunlerini hic bilmiyorum ama, eskisi gibi gitmiyorlar mi? Ses kalitesi de fiyatina gire epey epey iyiydi ama M9'lar, M6'lar filan ciktiginda. Yeni Philips'ler epey iyi ama yahu. Citiscape'den iki tane kullandim birini satin alip sadece ama epey iyiler. Eskisi gibi degil bu sene cikanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 GERGE said: Philips'ler, Meelec'ler uygun demedim zaten, Grado ile ATH'ye uygun dedim. ATH uygun bence ama metal dinlerken, yillar once kullaniyordum. Meelec'lerin son urunlerini hic bilmiyorum ama, eskisi gibi gitmiyorlar mi? Ses kalitesi de fiyatina gire epey epey iyiydi ama M9'lar, M6'lar filan ciktiginda. 10 satir mesajin ilk ve son satiri haric hepsi philips olunca onermedigini goremedim. meelec hala kendi fiyatinda iyi, ama eski kablo kalitesi, kulak unitelerinin isciligi o kadar iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ne yapayim abi, epey etkilendim Philips'den bu aralar. CIddi ciddi fiyat dusurmusler bence. Marketin geri kalanini da fiyat dusurmeye zorluyorlar. Zaten o fiyatlara ucuz ve kaliteli kulakliklar vardi diyeceksin ama ilk kez mainstream bir firmadan cikip her ulkede, her dukkana girdi bu tarz ucuzluk, kalite ve tasarimi bir arada veren bir urun, bu zorlar fiyat dusumunu belki. Otekileri kulaklikla ilgilenenler biliyordu bir ve oneriyordu, Philips Citiscape'ler her elektronik dukkaninda var neredeyse 80-200 TL arasi 3 modelle. Citiscape'i ozel olarak tavsiye ederim tekrar. TeknoSA'dan, D&R'a kadar da her yerde bulunuyor. Dost gibi yerel magazalar, Bimeks'lerde filan da var hep. Bu da serinin bas agirlikli versiyonu ama tam basshead modunda gelmedi bana: Shibuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 makul arguman ama hala philips alinmaz asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Neyse, aklinda olsun, Philips Fidelio L1 gorursen memleket sinirlari dahilinde bir haber at bana, bakiyorum ben de ama bulamadim hic. GG'de 1000TL fiyat koyan bir adam var sadece, o da cok yani. Amazon'da 250$ bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 amazon us ten alsam ingilterede gümrüğe takılır mı acaba ? kur farkı yüzünden çocuğumu kescem o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bu sennheiser hakkinda bişey demek isteyen var mı ? 20 pound felan hediye çeki vs de geliyo yanında hın hın hın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Birincisi high-end oldugu yalan. Bu tarz kulakliklar pahali olur cok, o Philips'i cok begenmem ondan; bu tarzi 300$'a vermisler beklenecek kaliteyle. Bu 558'e gelince kullanmadim hic. Verilerine ve head-fi yorumlarina baktim simdi; mid agirlikli, neutral diyorlar genel olarak. Soundstage iyiymis ve hizliymis kulakliklar. Mid metal icin en onemli yer bence (tiz ve basa gecis yerleri ozellikle, o ara noktalar iste), detayli olmasi gerek ayrica kulakligin, hiza uygun olmasi gerek. Bu hepsini veriyor gibi neutral karakteri biraz suphelendiriyor beni. Ama ikinci el bilgi bu, metale yonelik olmayan elestirileri yorumlardim. Arastir daha, kullananlara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Şuna da çıkabilirim deyiyorsa http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-II-Closed-Headphone-headband/dp/B000TDZOXG/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1356250517&sr=1-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bunlar metal icin daha uygun iste bence ama open circumaural kalitesi bekleme. Upper mid'leri filan one almasi iyi metal icin. Ses yalitimi konusunda filan da daha iyidir ama tarzi nedeniyle. Bu arada ilk dedigin open. circumaural 558 ses yalitimi yapmaz, o da aklinda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bu arada metalin yuksek ve alcak midlerle iyi oldugu kendi zevkim, kendi gorusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yeni konu açmıyim dedim ben oyun için mikrofonlu aranıyorum. 3h vardı steelseries sol taraftan ses vermemeye başladı 6 ay sonra. parayı geri aldım aynen kulaklığa yatırıcam. gene aynı şekil mümkünse mikrofonu yanakta biten ağzıma kadar girmeyen ve hatta gene kıvrılıp içine giren başka model var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çok pahalı abi steelseries ya ses kartı ile alınca 300 küsüre gelio bilemedim siberia v2 dediğim en iyi modeli o herhalde kıvrılır mı bilmiorum ama microfon harici microfon kullansana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 100 liraydı 3h ses kalitesinden oldukça memnundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bida ondan al hepsi bozuk çıkıcak değil ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 7h alicam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 7h çok pahalıymış olm bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 steelseriesde bi 3h ucuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar