Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amsterdam!

jowu

Öne çıkan mesajlar

15 ocak gibi 1 haftalığına amsterdam'a gidicem sevgilimle. kalacak yer var, erasmus yapan bir arkadaşın yanında kalıcaz. müze falan gezi rehberlerinde bakıyorum hep, onlarda bulunmayacak şöyle cool ve çok pahalı olmayan mekanlar var mıdır?

mesela sıcak şaraba bayılırız
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

bu başlık daha önce açılmış mıydı yoksa apranax bende kafa yapmaya mı basladı ya

Abi anlamıyorum akım haline mi geliyo bu tür seyahatler nedir de tatile Muğlaya gittim mesela, Dalyan - Fethiye falan dolandım geçen yaz. Sonra bi sürü arkadaşımın oraya gittiğini gördüm tatilde. Hatta babam-annem-kardeşim de o tarafa gitti benden alakasız şekilde sdf.

Amsterdam da aynı hikaye, geçen sene bi Amsterdam'a gittim aralık ayında, sonra baktım ki meğer herkes Amsterdam'a gidiyomuş.

Apranax atayım ben de dur...
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Myshkin said:

bu başlık daha önce açılmış mıydı yoksa apranax bende kafa yapmaya mı basladı ya

Abi anlamıyorum akım haline mi geliyo bu tür seyahatler nedir de tatile Muğlaya gittim mesela, Dalyan - Fethiye falan dolandım geçen yaz. Sonra bi sürü arkadaşımın oraya gittiğini gördüm tatilde. Hatta babam-annem-kardeşim de o tarafa gitti benden alakasız şekilde sdf.

Amsterdam da aynı hikaye, geçen sene bi Amsterdam'a gittim aralık ayında, sonra baktım ki meğer herkes Amsterdam'a gidiyomuş.

Apranax atayım ben de dur...

algıda seçicilik abiler.

şimdi atıyorum sarı bi honda aldınız. etrafta bi bakıyorsunuz "la ne çok honda varmış!" diyorsunuz. olay bundan ibaret
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
restoran: http://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g188590-d696918-Reviews-De_Klos-Amsterdam_North_Holland_Province.html

şarküteri: (efsane kroket-pekelvlees) http://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g188590-d1188534-Reviews-Van_Dobben-Amsterdam_North_Holland_Province.html

ikisi de rembrandt meydanının oralarda. van dobben biraz zor bulunuyor, arada kalıyor falan ama arayın bulun.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Amsterdam'da yemekten yana bayağı çekmiştik. Biraz acele ve araştırmadan gittik, süremiz kısıtlıydı ama güzel bir akşam yemeği yiyelim üzerine de bir iki kadeh bir şeyler içelim dedik...

Demez olaydık. Kız arkadaşım vejeteryan ve her yer rib + bonfile. Burnumuzdan geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...