jowu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 15 ocak gibi 1 haftalığına amsterdam'a gidicem sevgilimle. kalacak yer var, erasmus yapan bir arkadaşın yanında kalıcaz. müze falan gezi rehberlerinde bakıyorum hep, onlarda bulunmayacak şöyle cool ve çok pahalı olmayan mekanlar var mıdır? mesela sıcak şaraba bayılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sevgiliyle amskterdam sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bu başlık daha önce açılmış mıydı yoksa apranax bende kafa yapmaya mı basladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 foton kuşağının etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Myshkin said: bu başlık daha önce açılmış mıydı yoksa apranax bende kafa yapmaya mı basladı ya Abi anlamıyorum akım haline mi geliyo bu tür seyahatler nedir de tatile Muğlaya gittim mesela, Dalyan - Fethiye falan dolandım geçen yaz. Sonra bi sürü arkadaşımın oraya gittiğini gördüm tatilde. Hatta babam-annem-kardeşim de o tarafa gitti benden alakasız şekilde sdf. Amsterdam da aynı hikaye, geçen sene bi Amsterdam'a gittim aralık ayında, sonra baktım ki meğer herkes Amsterdam'a gidiyomuş. Apranax atayım ben de dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi sana özgü değil. bir akım filan başlatmıyorsun. zaten populer yerler buralar ve dunyada cok insan var. rahat olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Http://diyafram8.com/amsterdam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Myshkin said: bu başlık daha önce açılmış mıydı yoksa apranax bende kafa yapmaya mı basladı ya açılmıştı, bir arayıver, orada bayağı bir şeyler yazmıştım, hatta bizzat amsterdam'dayken arkadaşlara bir sürü öneride bulunmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 benim aklıma gelen silinmiş bu arada, geriye kalan tek iz şu başlık http://forum.paticik.com/read.php?2,5293079,5293367,view_spoiler=5293367:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?23,5781085 http://forum.paticik.com/read.php?23,5782937 şunlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 barbu said: abi sana özgü değil. bir akım filan başlatmıyorsun. zaten populer yerler buralar ve dunyada cok insan var. rahat olabilirsin. akım başlatıyorum demedim yav. bi akım falan oluyo da biz mi şuursuzca takip ediyoruz diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şehir dışına doğru swinger partilerin olduğu house var. tipin ortalama üstüyse damsız girebilirsin. edit: sevgilinle kısmını görmemiştim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sevgilini Amsterdam kanallarına at, günlük hayatta uyuşturucuya abanma ama. Atma kızı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mr_Hand said: Myshkin said: bu başlık daha önce açılmış mıydı yoksa apranax bende kafa yapmaya mı basladı ya Abi anlamıyorum akım haline mi geliyo bu tür seyahatler nedir de tatile Muğlaya gittim mesela, Dalyan - Fethiye falan dolandım geçen yaz. Sonra bi sürü arkadaşımın oraya gittiğini gördüm tatilde. Hatta babam-annem-kardeşim de o tarafa gitti benden alakasız şekilde sdf. Amsterdam da aynı hikaye, geçen sene bi Amsterdam'a gittim aralık ayında, sonra baktım ki meğer herkes Amsterdam'a gidiyomuş. Apranax atayım ben de dur... algıda seçicilik abiler. şimdi atıyorum sarı bi honda aldınız. etrafta bi bakıyorsunuz "la ne çok honda varmış!" diyorsunuz. olay bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://www.bloodygoodhorror.com/bgh/files/reviews/caps/vampires-kiss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oh teşekkür eski konular için falan, diyafram da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 güzel yazmış çocuk hakkaten(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 restoran: http://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g188590-d696918-Reviews-De_Klos-Amsterdam_North_Holland_Province.html şarküteri: (efsane kroket-pekelvlees) http://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g188590-d1188534-Reviews-Van_Dobben-Amsterdam_North_Holland_Province.html ikisi de rembrandt meydanının oralarda. van dobben biraz zor bulunuyor, arada kalıyor falan ama arayın bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Biz Amsterdam'da yemekten yana bayağı çekmiştik. Biraz acele ve araştırmadan gittik, süremiz kısıtlıydı ama güzel bir akşam yemeği yiyelim üzerine de bir iki kadeh bir şeyler içelim dedik... Demez olaydık. Kız arkadaşım vejeteryan ve her yer rib + bonfile. Burnumuzdan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 vegan bir feministle daha çok şey burnundan gelecektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 amsterdam'da guzel yemek istiyorsaniz de pijp'e ya da jordaan'a akacaksiniz. canal ring'de yemek yemeye calismak istiklal uzerinde iyi restoran aramak gibi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 e ama istiklal'de birçok iyi restoran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 1 haftadır amsterdamdaydık. en iyi yemekler fast foodcularda. Hele redlight çevresindeki etçiler gayet kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Çin/japon yemeği falan yiyecetiniz abi. Wok to go en kolayı. Yüzer çin restoranına girmek nasip olmadı mesela o içimde kalmıştı sdf. Orası baya iyi gibiydi. Hollanda'ya özgü pek bi yemek yok. En fazla patatesli bişeyler bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar