Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 alper diye kız ismi olmaz değil mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Litminov said: Alaycı tavırdan kastım karşısındakini küçük düşürme, kendi düşüncesini karşısındakine benimsetme, karşı çıkanlara laf sokma çabaları vs kısacası ergen tripleri işte.. adam patinin %90ina ergen dedi ahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 haklı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 soyadını her önüne gelen yere yazmaktan kaçınmalısın sevgili 23154 edit: neyse editleyelim de aklın başına gelince temizleyeceğin cache sayısı bir azalsın. hg. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 manve said: Litminov said: Alaycı tavırdan kastım karşısındakini küçük düşürme, kendi düşüncesini karşısındakine benimsetme, karşı çıkanlara laf sokma çabaları vs kısacası ergen tripleri işte.. adam patinin %90ina ergen dedi ahaha Benim demek istediğim niyet önemli foruma göz attığım kadarıyla forumdaki herkes iyi niyetli, tartışmasını, eğlenmesini, espiri yapmasını bilen nitelikli insanlar.. Türkçem çok iyi değil o kadar uğraşmama rağmen kendimi tam anlatamadım. Foruma laf ettiğim yok burayı beğendiğimi kastetmek istemiştim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 niye geldin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iyi niyetli adam yok burda pek bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ajan mısın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Niye geldiğimi anlatmıştım ama :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ajan mısın! cevap ver! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Litminov said: Benim demek istediğim niyet önemli foruma göz attığım kadarıyla forumdaki herkes iyi niyetli, tartışmasını, eğlenmesini, espiri yapmasını bilen nitelikli insanlar.of bu cocugu yerler burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 olm insanları soğutmasanıza, ne güzel ortamımız var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 "Bu siteyi çok önceden bir forum sitesinde tartışılırken görmüştüm. Hakkında çok olumlu yorumları vardı. " nerde gördün genelde diğer forumlar buttmad dolu pati gay dolu diyorda sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Litminov said: Forumu sadece yarım saat dolaştım gerçekten çok kültürlü, espiritüel, yeri geldiğinde lakayıt, yeri geldiğinde ciddi bir üslubu olan, entellektüel bir ortamı var. Aradığım her konunun açılmış bir tartışma ortamı var ve gerek siyaset, gerek geyik, gerekse felfese olsun her telden caz olması çok hoşuma gitti. tüm bunları sadece yarım saatte mi anladın? hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sözlükler falanda öyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fin said: "Bu siteyi çok önceden bir forum sitesinde tartışılırken görmüştüm. Hakkında çok olumlu yorumları vardı. " nerde gördün genelde diğer forumlar buttmad dolu pati gay dolu diyorda sdf +1 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hoş bulduk tekrardan, siteyi yine Donanım Haber'de görmüştüm sanırım. Uzun ömürlü bir konu değildi beyin göçü olmasın diye şikayet edilip kapanmıştı. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Litminov said: Hoş bulduk tekrardan, siteyi yine Donanım Haber'de görmüştüm sanırım. Uzun ömürlü bir konu değildi beyin göçü olmasın diye şikayet edilip kapanmıştı. :) yeni gelip oldu adam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Anlamadım? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Merhabalar, hosgeldin. Foruma yararli uzun omurlu olursun unarim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 olmedik o yizden hos geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 1994 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hoşgeldin litmanen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 incdarkness abi üstteki mesajı alıntılamazsak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ben ilk geldiğimde buraya konu açmamıştım :( direk swtor başlığında göreve başlattılar beni :( yanlız yanlışlıkla trollemiştim bir kaç sefer :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.