DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Arkadaşlar Eve Online için karakter/plex satışlarında normalde pazar alanının kullanılması gerekmekte ben Eve için ayrı başlık olduğundan buraya yazılmasında sakınca görmüyorum ancak sürekli topik açılıp kapanıyor ana konuların önüne geçiyor. Bu sebepten Karakter pazarı ve Plex pazarı olarak sabit iki başlığa çevirmeyi planlıyorum satış yapmak isteyenler topik açar gibi bana öm atmaları yeterli olacaktır. Aylık güncel kalıp kalmadığını bana yanıt dönerek belirtebilecekler güncel diye belirtilmediğinde ilanın üstü çizilecektir. Ben hergün geceleri hariç her 15dkda bir foruma bakıyorum genelde. Bu bilgiler kapsamında yukarıdaki oylamayı yanıtlarsanız ona göre işleme koyacağım. (Ankette komikli şık koyamadım aklım yetmedi birşey yazmaya)
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hayır diyenler bir öneri ile gelirse sevinirim :)
Astronom Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kim basıyor nan bu evet'e? =) Pm Kontrol
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sanırım yanlış anlaşıldı yazdığım şey :) Eve Online başlığının altında sabit iki topik olarak duracak yani pazar alanına taşınması vs gibi bir durum söz konusu değil. Edit: Aktif olarak konu güncel tutulacaktır zaten o yüzden yukarıda gözükmez vs gibi bir düşünceniz olmasın. Karakter ilk sayfa neredeyse sadece plex ve karakter ilanı ile dolu bu da sanki Eve Online kısmını oyun ile ilgili değilde pazar yeriymiş gibi yapıyor.
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bencede gayet mantıklı bir düşünce fakat plex ve char olarak farklı iki sabit topic olacağına pazar alanı yada eve market diye tek bir topic olması ve alınıcak/satılacak eve ile alakalı herhangi bir şeyin orda bakılması çooook mantıklı nacizhane fikrimdir
sadman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bence de çok iyi fikir ama ben baltacının dediğine katılmıyorum, iki ayrı konu olsa daha derli toplu durur.
Astronom Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kabul edilmesi için oyların %65'lik bir çoğunluğa ulaşması gerekir bence :p 10 kişi evet 8 kişi hayır dediyse moderatör arkadaşı yormamak lazım. Kimse görmez dikkat çekmez göze çarpmaz kesinlikle yukarıda ki ben sabit konulara hiç bakmıyorum başkasıda bakmıyordur hareket etmeyince dikkat çekmiyor.
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Satis ilanlari toplansin bence de ve PLEX ve Char icin ayri olsun bence de, belki rekabet olur biraz B)- WTB 100* PLEX, teklifleri kapali öm usulu yapacagim :D:D
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sadman said: bence de çok iyi fikir ama ben baltacının dediğine katılmıyorum, iki ayrı konu olsa daha derli toplu durur. Su sekilde de hazırlanabilir Pazar Alanı başlığı altında içine girilince Charachter ve Plex Pazarı gibi iki farklı klasör / alt topic olan bir sabit topic açılabilir bu şekilde char alıp/satmak isteyen veya plex alıp/satmak isteyen istediği/ihtiyacı olan doğru başlığı seçip orda trollerine devam edebilir =)
sadman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dh gibi yani. o da olabilir tabi ama ben patide öyle bir topik görmedim hatırladığım kadarıyla, yapılabiliyosa neden olmasın.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Forumdaki düzen gereği alt alan gibi bir uygulama yapılamıyor malesef o yüzden o seçeniği sunamıyorum :) Direk ilan sayfası gibi olacak yani sadece ilan yer alacak konuşmak isteyenler öm ile öm olarak devam edebilir boş yere troll ile doldurmanın anlamı yok sonra silene kadar benim canım çıkıyor :P Tabiki fikir almak isteyen vs ayrı topik açabilir ama ilan sadece amaca hizmet edecek. Plex satışlarında alan tarafında onay vermesi ile gerekiyorsa satıcının yanında referans olarak belirtilecektir.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bence yoruma kapalı olmamalı plex satış yada char satış olayı evein kendi legal forumundada değil fiyatı yüksek olan şeye gelip millet çok yüksek dio. Eğer sticky olucaksa olsun iki tane topik oraya millet bıraksın ilanını ama yorum yapılabilsin.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bir alt bölüm daha açsanız? mmorpg türleri>eve online>trade market ha olmuyormuş. hmm. e abi game market klasörü yapın? bir yığın mmo var hepsinin marketini toplarsınız bir bölümde.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 pazar alanı var o iş için zaten, fakat eve bölümü çok işlek bir bölüm olmadığı için yani eve bölümünü kullananlar forumun diğer bölümleriyle pek alakları olmadıkları için orayı es geçebiliyorlar.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Burada satış yapanlar zaten TL istiyor genelde karakter satışında da direk TL belirtmek yasak o yüzden bütün konularda gizli şekilde yürütülüyor. İsk olarak satış yapılacak ise zaten eve forumda buradakinin misli müşteri çıkıyor. Aşağıdaki konulara bir göz gezdirecek olursanız ilanın peşinden genelde troll ya da alakasız yanıtlar veriliyor.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ha tamam fiyat belirtilmeden sadece ilan sticyke eklenicekse fiyatlar sadece ömden olucaksa yine benim dediğime gelir yani piyasa bozulmaz oda olur ama sadece fiyat olsun bu işi aile geçindirmek için yapana hizmet eder forum ondan sonra
Öne çıkan mesajlar