Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemada Görebileceğiniz Tiplemeler

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

bu arada dışlamayın ecevitimi fotoğrafında sol alt köşede bi amcam bişiler anlatıo ona ayrı güldüm :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yaşamıştım son aşkımda :D

Sevişgen Çift Ve Ekilemeyen Kız Arkadaş: Sevişgen çiftimiz yine sinemadadır fakat bu sefer ne yazık ki yalnız değildir. Çiftin bayan üyesinin "ekürisi" olan kız arkadaş erkeğin tüm çabalarına rağmen ekilememiştir ve mecburen sinemaya getirilmiştir. Bu kız arkadaşlar hoş yaratıklar olmalarına rağmen "ciddi bir ilişki istiyorum, gelip geçici bir erkek bana yaramaz" gibi söylemlerden dolayı bir erkek bulamazlar ve ekürisi olduğu kızın erkek arkadaşının sırtında bir kambur olmaya devam ederler. Çoğu kızın yaşadığı bir korku tribi olan yalnız kalamamak sevişgen çift ve ekilemeyen kız arkadaşın ayrılmazlığının temel taşıdır. Yalnız kalamayan kız arkadaşın varlığından dolayı sevişgen çift sinemadaki asıl işlevleri olan oynaşmayı gerçekleştiremez. Ve hep beraber uslu uslu oturup duygusal filmi izlerler. Kızlar için mutlu, erkek için acı son.

ama ekilemeyen arkadaş güzel,film de duygusal değildi..
kız iğrenç ötesi,film de korkuydu..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
RazorJimmy, 08 Eylül 2004 11:07 tarihinde demiş ki:
Benim grubumu yazmamışlar.. 20 yaşına geldik hala ergen oğlanlar grubundaki gibi aksiyon filmlerine gidiorz elimizde fastfood ve cokelarla.. Sanırım biz kategori dışı kalıyoruz, istisna.. Sinemada henüz sevişgen olarak görünemedik malesef ki :D En azından "sinemada" görülmedik.. Umarım o da olucak büyüyünce..

Problem sızde deıl :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Bruce Willis ölü"

Eskişehir Arı sinemasında gerçekleşen bu olayda 6. His adlı, bir dönemin bol spekülasyonlu filmine giren bir grup öğrenci yerlerine oturmak için yer göstericinin gelmesini beklerlerken; yer göstericiye verilmek üzere bozuk para bulmaya çalışılırlar. Ama ne yazık ki kimsenin cebinden bozuk para çıkmaz. Yer gösterici gelir, gruba oturacakları yerleri gösterir. Son olarak bahşiş için avcunu uzatır. Grup oralı bile olmaz. Bu duruma çok kızan sinema emekçisi gruba seslenir ''bi bakar mısınız'' gayri ihtiyari olarak bahşiş vermeyen grup bakar.'' Bruce Willis aslında ölü." İlk başlarda ne olduğunu anlayamayan grup filmin hemen başlarında ne kadar güçlü bir darbe aldıklarını anlarlar. Yer göstericini intikamı acı olmuştur.[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...