shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu arada dışlamayın ecevitimi fotoğrafında sol alt köşede bi amcam bişiler anlatıo ona ayrı güldüm :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Orda ecevite gülcen[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 o denize atlayan kronun yerinde olmak istemezdim ya igrenc bi olay hem krosun hem sig suya atliyon bilege kadar gelen hemde yuzustu iyi yapi$mi$tir hem suya hem dibe kipkirmizi + kum kapli bi durumda nasi kiz tavlami$tir =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 gerçekten güzelmiş :) normalde benim gizi üşengeç biri bu tip şeyleri pek okumam, ama bi okudum sevdim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 güzelmiş yazı:) kastım okudum hoşuma gitti hehe ecevitlli resimle uçan kro bitirmiş olayı lol[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Tabii ki her zaman 4+ kişi gittiğimiz için ve de sinemanın altını üstüne getirdiğimiz için son grup :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bakışlarında "sizi küçük bok parçaları sizi perde de oynayan filmin ne kadar farkındasınız ki" söylemi vardır lol tanımlamalar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eheueh[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bunu yaşamıştım son aşkımda :D Sevişgen Çift Ve Ekilemeyen Kız Arkadaş: Sevişgen çiftimiz yine sinemadadır fakat bu sefer ne yazık ki yalnız değildir. Çiftin bayan üyesinin "ekürisi" olan kız arkadaş erkeğin tüm çabalarına rağmen ekilememiştir ve mecburen sinemaya getirilmiştir. Bu kız arkadaşlar hoş yaratıklar olmalarına rağmen "ciddi bir ilişki istiyorum, gelip geçici bir erkek bana yaramaz" gibi söylemlerden dolayı bir erkek bulamazlar ve ekürisi olduğu kızın erkek arkadaşının sırtında bir kambur olmaya devam ederler. Çoğu kızın yaşadığı bir korku tribi olan yalnız kalamamak sevişgen çift ve ekilemeyen kız arkadaşın ayrılmazlığının temel taşıdır. Yalnız kalamayan kız arkadaşın varlığından dolayı sevişgen çift sinemadaki asıl işlevleri olan oynaşmayı gerçekleştiremez. Ve hep beraber uslu uslu oturup duygusal filmi izlerler. Kızlar için mutlu, erkek için acı son. ama ekilemeyen arkadaş güzel,film de duygusal değildi.. kız iğrenç ötesi,film de korkuydu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu arada uçan adam resmindeki kopuş olaylardan biri de adamın havadayken pazılarını gösterir gibi poz vermesi? hehe süper resim, arada bi bakıp gülüyorum. :D[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Başka bilen varmı bole siteler[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: RazorJimmy, 08 Eylül 2004 11:07 tarihinde demiş ki: Benim grubumu yazmamışlar.. 20 yaşına geldik hala ergen oğlanlar grubundaki gibi aksiyon filmlerine gidiorz elimizde fastfood ve cokelarla.. Sanırım biz kategori dışı kalıyoruz, istisna.. Sinemada henüz sevişgen olarak görünemedik malesef ki :D En azından "sinemada" görülmedik.. Umarım o da olucak büyüyünce.. Problem sızde deıl :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sinemada refleks oluşuyo artık :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bruce Willis ölü" Eskişehir Arı sinemasında gerçekleşen bu olayda 6. His adlı, bir dönemin bol spekülasyonlu filmine giren bir grup öğrenci yerlerine oturmak için yer göstericinin gelmesini beklerlerken; yer göstericiye verilmek üzere bozuk para bulmaya çalışılırlar. Ama ne yazık ki kimsenin cebinden bozuk para çıkmaz. Yer gösterici gelir, gruba oturacakları yerleri gösterir. Son olarak bahşiş için avcunu uzatır. Grup oralı bile olmaz. Bu duruma çok kızan sinema emekçisi gruba seslenir ''bi bakar mısınız'' gayri ihtiyari olarak bahşiş vermeyen grup bakar.'' Bruce Willis aslında ölü." İlk başlarda ne olduğunu anlayamayan grup filmin hemen başlarında ne kadar güçlü bir darbe aldıklarını anlarlar. Yer göstericini intikamı acı olmuştur.[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bence o güzel uçuyoda inişi muhteşem olucak onun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar