UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Çok hoşuma gitti ya paylaşayım dedim :) Burudan buyrun abi bide şuna bakın ya konuyla alakası yok ama bunun için ayrı topic açmayayım:)kız tavlamaya çalışan krolar.. İşte uçan kro[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 06 Eylül 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Çok iyi açıklamışlar tebrix.. :lol:[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi bu ucan kro nun da en guzel yerinde kesmisler ha...:D[signature][hline][ img ] http://www.uploadyourimages.com/img/473535imza.jpg [ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Uçan kro oyleyken havada burnunumu tıkıyor su gırmesın dıye dusutgunde yoksa benmı yanlıs gordum ?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sinema olayı çok iyimiş :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi dayanamıyorum bide şuna bakın yaa öldüm yerdeyim... Dışlamayın Ecevit'imi[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tiplemeler yazan kişinin ukalalığını yansıtmasa güzel olabilirmiş.. uçan kıro süper ya hahaha muhteşem bi atlayış ! yarıldım :lol:[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 OIDSGGFDSDIHFS *!yarılır*[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hadi ben kaçıyom artık kapatayım bakamıyacam içerde annemler uyuyamıyo gülme krizine girdim ecevitin tipine yaaa :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: -Drizzt-, 06 Eylül 2004 02:06 tarihinde demiş ki: abi bu ucan kro nun da en guzel yerinde kesmisler ha...:D bencede :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hehe harika yazmış adam :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 :lol: AHAHAHA DENTAL! :D Kroda süper! Yazıda zevkli :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 arcane'in dediği gibi ukalaca olmuş. bazı şeyler doğru da, genelde ukalalığa kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Evet bencede. Özellikle elinde büyük kitap tutan tarz lady yi cool yapması ve yazı tarzı beni onunda o cool ladylerden biri olma ihtimalini düşünmeye itti(2. kerede anladım cümlemi)[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Uçan kro dediğiniz şu şekilde ; "Türk erkeğinin iki bikinili kız karşısında yapabileceğinin sınırı olmadığını gösterir."[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Resimler süper ya.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 uçan kro ne ya birisi tek rakibim thy yazmış auhau adamın sonraki halini merak edemedende duramıyorum tabi :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bence çakılır[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 xzuhzhuahu koptum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ''Kimi sinefiller ise ayağa kalkıp çıkış kapısına doğru yürürken üzerlerini kaplayan farkındalık zırhı ile çevreye küçümser bakışlar fırlatırlar. Bakışlarında "sizi küçük bok parçaları sizi perde de oynayan filmin ne kadar farkındasınız ki" söylemi vardır.'' haha bu öldürdü beni[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Koparx[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 uçan kro ,bonzi buddynin kardeşi ;),aha son gruba giriyoruz,bir kız arkadaşımız olmadıki belimize dolayalım.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 keşke o adam bu forum üyesi olsa bi de tutanlar da ayrı güzel :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar