Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemada Görebileceğiniz Tiplemeler

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Çok hoşuma gitti ya paylaşayım dedim :)

Burudan buyrun
abi bide şuna bakın ya konuyla alakası yok ama bunun için ayrı topic açmayayım:)kız tavlamaya çalışan krolar..
İşte uçan kro[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 06 Eylül 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi açıklamışlar tebrix.. :lol:[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Drizzt-, 06 Eylül 2004 02:06 tarihinde demiş ki:
abi bu ucan kro nun da en guzel yerinde kesmisler ha...:D
bencede :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe harika yazmış adam :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

''Kimi sinefiller ise ayağa kalkıp çıkış kapısına doğru yürürken üzerlerini kaplayan farkındalık zırhı ile çevreye küçümser bakışlar fırlatırlar. Bakışlarında "sizi küçük bok parçaları sizi perde de oynayan filmin ne kadar farkındasınız ki" söylemi vardır.''

haha bu öldürdü beni[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

keşke o adam bu forum üyesi olsa bi de tutanlar da ayrı güzel :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...