Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Kura Çekimleri

mokoko

Öne çıkan mesajlar

yahu dun aksam atilmis resmi gosteriyoruz, tarih var, saat var, kanit var. inanmiyorsun. arkadasim din vs degil ki bu, allah'a inanip inanmamak gibi bir durum yok.

troll hesap degil, ben bile 8'de 8 tutturursam tahminleri, internette yayinlarsam, sonraki gun birebir aynisi cikarsa, bu iste bi killik aranir. 8! ihtimal var cunku, yuzbinde 2 ihtimal civari birsey olmali.

ama yok hala sen hatali cikarsam falan diyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:
ABİ KURA DÜN KOYULDU, BUGÜNDE 3 SAAT ÖNCE KOYULDU. KURA 45 DAKİKA ÖNCE ÇEKİLDİ. BAK ANLAMAN İÇİN BÜYÜK YAZDIM. KİMİN KOYDUĞU FARKETMİYO.
TROLL HESAP SONUCTA BELKI ZAMANDA YOLCULUK YAPIP KOYMUSLARDIR OLAMAZ MI ?!?#>?!#>!@?#>@!?#>@! HATALI CIKARSAM DALGA GECEBILIRSINIZ AMA HATALI CIKMAMIN ISPATLANMASI ICIN ONCELIKLE ZAMANDA YOLCULUGUN IMKANSIZLIGINI KANITLAMANIZ GEREKIYOR
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

yahu dun aksam atilmis resmi gosteriyoruz, tarih var, saat var, kanit var. inanmiyorsun. arkadasim din vs degil ki bu, allah'a inanip inanmamak gibi bir durum yok.

troll hesap degil, ben bile 8'de 8 tutturursam tahminleri, internette yayinlarsam, sonraki gun birebir aynisi cikarsa, bu iste bi killik aranir. 8! ihtimal var cunku, yuzbinde 2 ihtimal civari birsey olmali.

ama yok hala sen hatali cikarsam falan diyorsun..

http://i.qkme.me/3oqwxf.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...