aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Durumu özetleyim; uygulamanın proje takibi aşamasında kullanıcının yapması gereken X işi var, X işinin ideal süresi 6 ay, 12 ay ve 18 ay olabiliyor, 4. bir seçeneği yok. Veri girişi yapılırken kullanıcı hedeflediği bitiş tarihini giriyor. X işi eğer hedeflenen tarihten önce biterse tam puan alıyor. ( burada bir de standart sapma payı var o 2. aşamada herneyse devam ) Eğer hedeflediği tarihi aşırırsa nasıl bir hesaplama yapılmalı? Proje yönetiminde tarih bazlı performans hesaplamaları nasıl yapılıyor? Zaman odaklı değerlendirme oluyor kısaca. Konuyla ilgili bilgim yok gerçekten, araştırıyorum o yüzden buradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ya ne pislik mevzuymuş, kol gibi dökümanlar, akademik yazılar geliyor ve hiç bir halt bulamadım adam gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 excelde pivot tabloyla olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Excelde bi b*k tabloyla fln olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 o zaman mecbur genetik algoritma metodunu kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 project managment odevi mi programlama odevi mi onu anlayamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SeaGle said: Excelde bi b*k tabloyla fln olmuyo. öyle deme ya koskoca şirket finansal tablolarını excelde yapıyoruz, bütçeyi excelde çıkarıyoruz excel canımız ciğerimiz ama 2014 de tümden SAP ye geçiyoruz artık excelin yüzüne kim bakar bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ödev değil ya kurum içi bir uygulama var ona ekleyeceğim de eksik done var, kafamın doğrultusunda mı hesaplayacağım bilmiyorum ki. ödev ne ya sdfgsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yani bunun için bi standart yok galiba. olsa bulurdun. o zaman bu sizin şirketin ne kadar zalımey olduğuna bağlı. yani gecikme için sadece uyarı yapılabilir veya mayış kesintisi olabilir. veya erkekler falakaya yatırılır, kızlar bahcede beyaz tişört giydirilip hortumla ıslatılır. yani müdür/yetkili kimse o karar versin nasıl bi ceza/yaptırım olacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 BabacumMostors said: SeaGle said: Excelde bi b*k tabloyla fln olmuyo. öyle deme ya koskoca şirket finansal tablolarını excelde yapıyoruz, bütçeyi excelde çıkarıyoruz excel canımız ciğerimiz ama 2014 de tümden SAP ye geçiyoruz artık excelin yüzüne kim bakar bilemiyorum Bizde excelden özel takip programına kadar herşey var ama hala vardiya defteri kullanıyoruz, CELINC? Excel candır cidden ya, yirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 KAFİYE OLSUN, YİĞİT ÖZGÜR KARİKATÜRÜ GİBİ OLSUN DİYE DEDİM NE CİDDİYE ALIYON. PFF .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 problem o zaten. ikramiye, izin vs. uygulamadan takip ediliyor, şimdi ben derim ki hedeflediğin tarihi aşırırsan her gün 5 puan kırarım, 10 gün sonra da kaçar bir yerine derim adamın bütün planları alt üst olur. her gün 1 puan der, standart sapmadan 15% esnetirim derim bu sefer de müdür hiç hesaplamasaydık o zaman der, pası da bana attı zaten dünya proje yönetimi üzerinde dönüyor nasıl bulamazsın zihniyetiyle. cumayı da bi atlatayım hele of ulan, bugün köşe bucak kaçarım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi 2 kuruş kâr edicem diye ne saçma işlerin içine giriyor şu şirketler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Oyle deme. Yigidin coskusu sene sonu alacagi 2 kurus ikramiyedir, orta sinif beyaz yakalinin avuntusu. Muhim mevzular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi bu bilgiyi sana vermeleri lazım zaten? şirketin muhasebe yazılımını yapmakla, muhasebecisi olmuyorsun misal. anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Abi yönetici ya da HR'cı değilsen performans nasıl hesaplanır bilmek zorunda diilsin ki, neyin artistliğini yapıyolar anlamadım. Versinler formülü sen uygula gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bugünü atlatayım, hafta başı öyle diyeceğim ben de. bulamadım, formülü verin yapayım şeklinde ifade edeceğim artık. henüz yakalanmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yonetimi de bana devredin yaparim de o zaman gerizekali mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 katakulliye getirecem alçakları, madem bişey söylemiyorlar kendileri istediler. emekçinin yanındayım ben, olabildiğince geniş bir şekilde puan vereceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi penaltyInterval, penalyValueOnEachTick diye iki variable yap; formülü yaz diye onlar sana söylerler şöyle diye sonra variableları değiştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 BabacumMostors said: SeaGle said: Excelde bi b*k tabloyla fln olmuyo. öyle deme ya koskoca şirket finansal tablolarını excelde yapıyoruz, bütçeyi excelde çıkarıyoruz excel canımız ciğerimiz ama 2014 de tümden SAP ye geçiyoruz artık excelin yüzüne kim bakar bilemiyorum O Excel'e öyle bir bakılacak ki yine şaşıracaksın :) Excel'in ilişkisel olmayan verilerin raporlanmasında önüne geçecek birşey yok gibi. İnsanların kolayına geliyor. Ordan, burdan çek veriyi birleştir.. hop rapor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ahanda şöyle iteledim: formül adamın performans kaybı hesaplayıp, 100'den çıkarıp performansı aldım işte. kaybının da 70%'ini aldım, 30% da benden olsun hacılar dedim :D acaba diyorum erken yaptıysa 100% üzerine çıkarsam mı personeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Şunun formulünü senin belirlemen kadar saçma bir olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 mesela senin adın soyadındaki harflerinin alfabedeki sıralamalarının toplamlarını al. alet er sferinde kontrol etsin seninki gelirse 100, 120 yada 9000 puan fln versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar